Хуманост пуни новогодишње поклоне у Српцу и Козарској Дубици

Д. Ј.
Хуманост пуни новогодишње поклоне у Српцу и Козарској Дубици

Србац, Козарска Дубица - Невладина организација „Миленијум“ из Српца почела је реализацију хуманитарне акције „Један слаткиш - једно дијете“ у оквиру које ће прикупљати слаткише за новогодишње пакетиће који ће бити уручени дјеци из социјално-угрожених породица.

Акција ће бити реализована до краја децембра, а грађани ће моћи убацити слаткише у кутије које су постављене у школама, јавним установама и приватним радњама.

- Они који нису у могућности да помогну на овај начин, могу да уплате новчана средства на жиро рачун НВО „Миленијум“ на број 562-010-80237501-83 у НЛБ Развојној банци - рекла је директорица „Миленијума“ Санела Видовић и додала да ће пакетићи бити додијељени у посљедњој седмици ове године.

И у Козарској Дубици у петак је почела хуманитарна акција „Слаткиши за осмијех“ за дјецу из Удружења родитеља дјеце и омладине са посебним потребама „Растимо заједно“.

Акција прикупљања слаткиша коју је покренуло ово удружење трајаће до 31. јануара.

- У већим продајним центрима у Козарској Дубици наредна два мјесеца биће постављене корпе са натписом „Растимо заједно“ у које ће наши суграђани моћи да стављају слаткише, грицкалице и сокове за дјецу са посебним потребама - рекла је предсједник овог удружења Гордана Славнић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана