Humanost porodice Ećimović iz Rogatice: Crvenom krstu poklonili svu odjeću iz radnje

S. M.
Humanost porodice Ećimović iz Rogatice: Crvenom krstu poklonili svu odjeću iz radnje

Rogatica - Porodica Ećimović iz Rogatice odlučila je da zatvori svoju prodavnicu polovne odjeće, a svu garderobu poklonili su opštinskoj organizaciji Crvenog krsta s nadom da će odatle najprije naći put do onih kojima je zaista potrebna, socijalno ugroženima.

S obzirom na to da posao nije išao baš najbolje, glava porodice Milomir Ećimović odlučio je da odjavi radnju i zatvori prodavnicu, iako je bila sasvim dobro snabdjevena najvećim dijelom brendiranom robom sa  etiketom svjetski poznatih proizvođača i po veoma pristupačnim cijenama. Više od 1.500 komada različitih odjevnih predmeta, među kojima ima za svakog ponešto, od dječije odjeće do garderobe za odrasle, stiglo je na adresu Crvenog krsta.

- Naši radnici su dva dana prebirali i sortirali garderobu po vrstama i veličini. Zaista smo zahvalni ovoj humanoj porodici iz naše lokalne zajednice. Dobro bi bilo da njihov primjer slijede i drugi koji imaju višak nečega u svojim djelatnostima - rekla je sekretar Opštinskog odbora Crvenog krsta Vesna Ristić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana