Хуманитарна акција за Радетиће: Самохрана мајка и дјеца добили козе

Nezavisne.com
Хуманитарна акција за Радетиће: Самохрана мајка и дјеца добили козе

Лакташи - Маја Радетић, самохрана мајка четворо дјеце из Лакташа, чија је највећа жеља да има козе и краву како би дјеци могла да обезбиједи сир и млијеко и тако им осигура егзистенцију, добила је на поклон двије козе од донатора који су жељели остати анонимни.

Представници Фондације "Хумана Српска" Бањалука истичу да се ова самохрана мајка, која не прима алиментацију, одлучила за живот на селу те да се она и њена дјеца надају да ће им уз помоћ добрих људи у домаћинство стићи и крава.

Хуманитарна акција се наставља како би била купљена крава Маји и њеној дјеци.

"Одјећа и обућа нам нису потребне, али добро би нам дошли брашно и свиња прасилица. Није ми жеља да живим од хуманитарне помоћи у виду паштета и салама него да својим радом и узгојем коза и краве својој дјеци обезбиједим храну", наводи ова мајка.

Из Фондације позивају све људе који желе помоћи мајци четворо Радетића да спремно дочека зиму и својим радом у домаћинству обезбиједи егзистенцију малишанима, да материјалне донације доставе у просторије Фондације "Хумана Српска" Бањалука, а новчане донације за куповину свиње и краве на жиро рачун Фондације у НЛБ банци на број рачуна 5620998136875370 уз назнаку за Радетиће. Донације путем платних картица могу се уплатити директно на интернет страници Фондације или путем PayPala.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана