Градоначелник Приједора захвалио полицајцу-хероју за хумани чин

Срна
Градоначелник Приједора захвалио полицајцу-хероју за хумани чин

Приједор - Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић примио је данас полицајца-хероја Слађана Дачића, који је из хладне ријеке Сане спасио младића, и захвалио му за овај хумани чин.

"Он је учинио хуман гест и спасио млади људски живот који се из непознатих разлога нашао у ријеци Сани. На томе сам му захвалан", рекао је Ђаковић.


Дачић, припадник Јединице за подршку Управе за обезбјеђење личности и објеката у Бањалуци, захвалио је на пријему и пажњи која му је указана.

"Пријатно ме је изненадио и велики број порука на друштвеним мрежама из цијеле БиХ, Србије и Хрватске, као и подршка за оно што сам урадио", рекао је Дачић.

Он је додао да су га родитељи младића чији су иницијали Н.М, који је јуче скочио у ријеку Сану са градског моста у Приједору, контактирали телефоном и договорили сусрет у току дана.

Двадесетдвогодишњи младић који је покушао самоубиство и даље је на Одјељењу психијатрије приједорске болнице.

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач похвалио је полицајце Слађана Дачића, Раденка Цвјетковића, Сифета Окића и Касима Бегановића, који су протеклих дана несебично и храбро спасили пет људских живота, показујући хуманост и пожртвованост.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана