Gradiška: Organizovana podjela opaketića za djecu sa autizmom

Srna
Gradiška: Organizovana podjela opaketića za djecu sa autizmom

Gradiška - Udruženje roditelja djece s autizmom “Duga” u Gradišci organizovalo je sinoć u Kulturnom centru podjelu paketića povodom predstojećih praznika, Svetog Nikole i Nove godine.

Predsjednik Udruženje “Duga” Saša Kasagić rekao je da su obezbjedili paketiće za 30 djece sa autizmom i više od 20 njihove braće i sestara, jer su htjeli da obuhvate kompletne porodice članova Udrženja.

Kasagić je zahvalio “Lions” klubu iz Švajcarske i njihovom članu Saši Gelbahusu, koji su obezbijedili paketiće za svu djecu.

U programu dodjele paketića učestvovala je i animatroska grupa iz Banjaluke, koja je odigrala edukativnu predstavu za djecu “Crni Deda Nemraz”.

Član animatroske grupe Tijana Radiša rekla je da je riječ o autorskoj predstavi koju izvodi zajedno sa dvojicom kolega, te izrazila zadovoljstvo što su prvi put u Gradišci ovom predstavom mogli da zabave i djecu iz Udruženja “Duga”.

Turistička organizacija opštine Gradiške i komunalno preduzeće “Vodovod” Gradiška poklonili su djeci iz Udrženja “Duga” besplatne propusnice za korišćenje klizališta “Zimskog grad”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana