Gljive u đačkom kupatilu iz dobojskog Doma učenika fotomontaža?

A. J. R.
Gljive u đačkom kupatilu iz dobojskog Doma učenika fotomontaža?

Doboj - Fotografija iz Doma učenika u Doboju, na kojoj se vide gljive koje su izrasle u jednom od kupatila, uznemirila je javnost, a direktor ove ustanove poručuje da se radi o fotomontaži.

Fotografija pljesnivog kupatila Doma učenika objavljena je juče na "Fejsbuk" stranici "Dnevna doza Doboja" uz fotografiju vrata sa natpisom: "Ne ulazi, uzgoj gljiva. Sutra supa sa gljivama". Direktor ove ustanove Davor Vidaković ističe da se radi o odmazdi učenika.

- To je fotomontaža koju su napravili učenici koji su prošle sedmice napravili problem u Domu, zbog čega smo ih izbacili bez mogućnosti povratka i ovo je sada njihov revolt - tvrdi Vidaković i dodaje da jedan od izbačenih učenika pohađa informatičku školu, te da dobro poznaje programe uz koje se može napraviti takva fotomontaža. On ističe da je kupatilo u Domu učenika javni prostor i da ko god želi može doći da se uvjeri u stvarno stanje.

- Sanitarna inspekcija može doći kad poželi, nemam šta da krijem. Kupatila su nedavno renovirana, svakodnevno se čiste - rekao je Vidaković. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana