Гљиве у ђачком купатилу из добојског Дома ученика фотомонтажа?

А. Ј. Р.
Гљиве у ђачком купатилу из добојског Дома ученика фотомонтажа?

Добој - Фотографија из Дома ученика у Добоју, на којој се виде гљиве које су израсле у једном од купатила, узнемирила је јавност, а директор ове установе поручује да се ради о фотомонтажи.

Фотографија пљеснивог купатила Дома ученика објављена је јуче на "Фејсбук" страници "Дневна доза Добоја" уз фотографију врата са натписом: "Не улази, узгој гљива. Сутра супа са гљивама". Директор ове установе Давор Видаковић истиче да се ради о одмазди ученика.

- То је фотомонтажа коју су направили ученици који су прошле седмице направили проблем у Дому, због чега смо их избацили без могућности повратка и ово је сада њихов револт - тврди Видаковић и додаје да један од избачених ученика похађа информатичку школу, те да добро познаје програме уз које се може направити таква фотомонтажа. Он истиче да је купатило у Дому ученика јавни простор и да ко год жели може доћи да се увјери у стварно стање.

- Санитарна инспекција може доћи кад пожели, немам шта да кријем. Купатила су недавно реновирана, свакодневно се чисте - рекао је Видаковић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана