Fudbalski veterani Kotor Varoša trijumfovali u Apatinu

Srna
Fudbalski veterani Kotor Varoša trijumfovali u Apatinu

Kotor Varoš - Fudbalski veterani Kotor Varoša osvojili su prvo mjesto na međunarodnom turniru u malom fudbalu održanom u Apatinu u Srbiji. Kotorvarošani su na turniru pobijedili fudbalske veterane iz Apatina rezultatom 2:1, dok su u drugoj utakmici pobijedili ekipu iz Sokobanje sa 3:1.

Iako su mečevi imali takmičarski značaj oni su, prije svega, bili prijateljskog karaktera, jer su ostvarena nova poznanstva koja imaju za cilj njegovanje bratskih odnosa sa obje strane rijeke Drine.


“Domaćin se istinski potrudio da nam boravak u Apatinu ostane u najljepšem sjećanju, a ovaj trijumf smo posvetili nedavno preminulom najmlađem majoru Vojske Republike Srpske Aleksandru Saši Petroviću, koji je pružao nesebičnu podršku našim aktivnostima”, istakao je Aleksa Vučanović, potpredsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Kotor Varoš, u okviru kojeg djeluju fudbalski veterani.

Svečanoj večeri nakon završenih utakmica prisustvovali su predsjednik opštine Apatin Milan Škrbić i zamjenik predsjednika opštine Sokobanja Vladimir Milovanović, kojima je predsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Kotor Varoš Slobodan Petrović uručio prigodne poklone.

Kotorvaroški fudbalski veterani su ove godine proglašeni za sportske ambasadore ove opštine, a na svečanoj akademiji povodom Dana opštine Kotor Varoš nagrađeni su pismenom zahvalnicom za postignute rezultate.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana