Фудбалски ветерани Котор Вароша тријумфовали у Апатину

Срна
Фудбалски ветерани Котор Вароша тријумфовали у Апатину

Котор Варош - Фудбалски ветерани Котор Вароша освојили су прво мјесто на међународном турниру у малом фудбалу одржаном у Апатину у Србији. Которварошани су на турниру побиједили фудбалске ветеране из Апатина резултатом 2:1, док су у другој утакмици побиједили екипу из Сокобање са 3:1.

Иако су мечеви имали такмичарски значај они су, прије свега, били пријатељског карактера, јер су остварена нова познанства која имају за циљ његовање братских односа са обје стране ријеке Дрине.


“Домаћин се истински потрудио да нам боравак у Апатину остане у најљепшем сјећању, а овај тријумф смо посветили недавно преминулом најмлађем мајору Војске Републике Српске Александру Саши Петровићу, који је пружао несебичну подршку нашим активностима”, истакао је Алекса Вучановић, потпредсједник Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Котор Варош, у оквиру којег дјелују фудбалски ветерани.

Свечаној вечери након завршених утакмица присуствовали су предсједник општине Апатин Милан Шкрбић и замјеник предсједника општине Сокобања Владимир Миловановић, којима је предсједник Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Котор Варош Слободан Петровић уручио пригодне поклоне.

Которварошки фудбалски ветерани су ове године проглашени за спортске амбасадоре ове општине, а на свечаној академији поводом Дана општине Котор Варош награђени су писменом захвалницом за постигнуте резултате.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана