Dunđeru prekršajna prijava zbog napada na Rogana

M. L. foto: mojahercegovina.com
Dunđeru prekršajna prijava zbog napada na Rogana

Bileća - Policija će protiv odbornika SRS "Dr Vojislav Šešelj" u Skupštini opštine Bileća Dražena Dunđera podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog sumnje da je udario predsjednika bilećkog parlamenta Srđana Rogana.

Dunđer je u četvrtak u pauzi zasjedanja bilećkog parlamenta u hodniku skupštinske sale ošamario Rogana. Prethodno mu je, dobivši riječ u skupštinskoj sali, zaprijetio da će mu "iščupati uši ako ga prekine u izlaganju".

Rogan je potvrdio da ga je Dunđer udario po licu, istakavši da se to desilo dok je sa koleginicom izlazio iz sale.

S druge strane, Dunđer tvrdi da je Rogana samo opomenuo da bi mogao biti istučen jer opoziciji uskraćuje pravo da govori na sjednici.

Portparolka Policijske uprave Trebinje Jovana Cvijetić istakla je da su službenici policijske stanice Bileća u četvrtak nakon završetka sjednice Skupštine opštine saslušali sve učesnike prijavljenog događaja.

- Događaj je kvalifikovan kao narušavanje javnog reda i mira. Policijski službenici će nastaviti da dokumentuju navedeni prekršaj, a Ođeljenju za prekršaje biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv lica inicijala D. D. - navela je Cvijetićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana