Dres Raduljice pokreće lavinu humanosti

M. L.
Dres Raduljice pokreće lavinu humanosti

Banjaluka - Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ iz Beograda u saradnji sa sajtom za aukcije „Limundo“ pokrenula je aukcijsku prodaju posebnih primjeraka dresova i rekvizita proslavljenih srpskih sportista, a prvi na aukciji je dres košarkaša Miroslava Raduljice.

Jedan od osnivača organizacije „Zajedno za život“ Banjalučanin Boris Vrhovac kaže da je sa prijateljem Jovanom Simićem iz Beograda sport povezao sa humanošću, te da humanitarnim utakmicama i prodajom sportskih rekvizita nastoje obezbijediti pomoć za oboljelu djecu iz RS i Srbije.

- Ponude za potpisan dres našeg košarkaša Raduljice, koji se od juče nalazi na aukciji, zainteresovani će moći slati do 13. decembra. Početna cijena bila je deset dinara, a za svega nekoliko časova dostignuta je cijena od 5.000 dinara odnosno oko 80 maraka - rekao je Vrhovac i dodao da će onome ko ponudi najveću cijenu dres uručiti lično Raduljica, koji je i ambasador ove humanitarne organizacije.

Osim njega, ambasadori organizacije su i vrhunski sportisti Bogdan Bogdanović, Nemanja Matić i Boban Marjanović. Prihod od prodaje dresa biće uplaćen organizaciji „Zajedno za život“ koja pomaže u liječenju djece.

- Druga humanitarna akcija koju planiramo 15. decembra na stadionu Sportskog centra „Voždovac“ u Beogradu je „Penal za život“. Svi koji požele moći će da šutiraju penale, a na golu će biti naši golmani Ivica Kralj, Zoran Popović i Milan Borjan - dodao je Vrhovac.

Zainteresovani mogu donirati novac i uplatom na račun Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koji je otvoren u Komercijalnoj banci: 205-250438-39, a za uplate iz inostranstva broj deviznog računa 0070800047526, IBAN broj: RS35205007080004752637.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana