Дрес Радуљице покреће лавину хуманости

М. Л.
Дрес Радуљице покреће лавину хуманости

Бањалука - Хуманитарна организација „Заједно за живот“ из Београда у сарадњи са сајтом за аукције „Лимундо“ покренула је аукцијску продају посебних примјерака дресова и реквизита прослављених српских спортиста, а први на аукцији је дрес кошаркаша Мирослава Радуљице.

Један од оснивача организације „Заједно за живот“ Бањалучанин Борис Врховац каже да је са пријатељем Јованом Симићем из Београда спорт повезао са хуманошћу, те да хуманитарним утакмицама и продајом спортских реквизита настоје обезбиједити помоћ за обољелу дјецу из РС и Србије.

- Понуде за потписан дрес нашег кошаркаша Радуљице, који се од јуче налази на аукцији, заинтересовани ће моћи слати до 13. децембра. Почетна цијена била је десет динара, а за свега неколико часова достигнута је цијена од 5.000 динара односно око 80 марака - рекао је Врховац и додао да ће ономе ко понуди највећу цијену дрес уручити лично Радуљица, који је и амбасадор ове хуманитарне организације.

Осим њега, амбасадори организације су и врхунски спортисти Богдан Богдановић, Немања Матић и Бобан Марјановић. Приход од продаје дреса биће уплаћен организацији „Заједно за живот“ која помаже у лијечењу дјеце.

- Друга хуманитарна акција коју планирамо 15. децембра на стадиону Спортског центра „Вождовац“ у Београду је „Пенал за живот“. Сви који пожеле моћи ће да шутирају пенале, а на голу ће бити наши голмани Ивица Краљ, Зоран Поповић и Милан Борјан - додао је Врховац.

Заинтересовани могу донирати новац и уплатом на рачун Хуманитарне организације „Заједно за живот“ који је отворен у Комерцијалној банци: 205-250438-39, а за уплате из иностранства број девизног рачуна 0070800047526, ИБАН број: РС35205007080004752637.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана