Додик у Костајници: Одобрена средства за пројекте

Срна
Додик у Костајници: Одобрена средства за пројекте

Костајница - Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарао је данас у Костајници са предсједником Општинског одбора СНСД-а Николом Јањетовићем, који је захвалио Влади Српске за пројекте које је одобрила овој локалној заједници у наредном периоду.

Јањетовић је након састанка навео да је Влада Српске одобрила 650.000 КМ за обнову регионалног пута М-14, као и 730.000 КМ за пројекат енергетске ефикасности за Основну школу "Петар Мећава".

Он је захвалио и предсједнику Српске, из чијег ће буџета бити издвојено 15.000 КМ за изградњу ограде у дворишту вртића "Кестенко" у Костајници.

Додик, који је лидер СНСД-а, рекао је данас након састанка у Костајници да се политика увијек мјери по томе шта остави иза себе и да је због тога СНСД једина исправна политичка оријентација која може да обезбиједи стабилност и развој Републике Српске.

Лидер СНСД-а је навео да је са представницима Општинског одбора ове странке у Костајници данас разговарао о активностима у овој општини и о предстојећим изборима, те нагласио да овај одбор показује политичку снагу и да је спреман за изборе.

Додик је нагласио да је Костајница имала најбољи период док је СНСД био на власти и да СНСД жели да врати тај период.

Он је нагласио да актуелна власт настоји да помогне свим општинама, без обзира ко је на власти, а да опозиција у Српској, индукована најчешће страним фактором, покушава да све обезвриједи.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана