Doboj: Najbolji sportisti Ana Marija Brkić i Aleksandar Cvijanović

Srna
Doboj: Najbolji sportisti Ana Marija Brkić i Aleksandar Cvijanović

Doboj - Džudistkinja Ana Marija Brkić iz dobojskog Džudo kluba "Ozren" i odbojkaš Aleksandar Cvijanović, član Odbojkaškog kluba invalida "Doboj", proglašeni su večeras za najbolje sportiste grada u 2015. godini.

Na svečanosti izbora najboljih sportista Doboja, koju je organizovao Gradski sportski savez, drugo mjesto u ženskoj konkurenciji osvojila je Nikolina Damjanović, član Atletskog kluba "Doboj", dok je treće mjesto pripalo Nikolini Ilić iz Karate kluba "Sloga-Hemofarm".


U muškoj konkurenciji, drugo mjesto zauzeo je Duško Bećarević, član Fudbalskog kluba "Sloga", a treće mjesto pripalo je Milanu Nediću iz Karate kluba "Sloga-Hemofarm".

Pionirska ekipa Fudbalskog kluba "Sloga" izabrana je za najbolji sportski klub u 2015. godini u Doboju, a slijede Karate klub "Sloga-Hemofarm" i Atletski klub "Doboj".

U kategoriji najperspektivnijih sportistkinja prvo mjesto osvojila je član Karate kluba "Sloga-Hemofarm" Tijana Malinović, drugo član Tekvondo kluba "Doboj" Ana Marija Kovačević, a treće mjesto član Atletskog kluba "Doboj" Ana Marija Stojčinović.

U kategoriji najperspektivnijih sportista prvo mjesto osvojio je Aleksandar Pavlović, član Tekvondo kluba "Doboj", drugo mjesto pripalo je Vladimiru Pejčiću iz Atletskog kluba "Doboj", a treće mjesto pripalo je Stefanu Vasiljeviću, članu Fudbalskog kluba "Sloga".

Plakete za zaslužne sportske radnike dobili su Bogdana Milašinović, Svetislav Zečević, Pero Tubić, Saša Šumatić i posthumno Miodrag Mirčetić.

Najbolji klubovi i sportisti proglašeni su na večerašnjoj svečanoj akademiji u Centru za kulturu i obrazovanje u Doboju, na kojoj je u kulturno-muzičkom dijelu programa učestvovala Etno grupa" Iva" i dobojsko Kulturno-umjetničko društvo.

Pokrovitelj izbora najboljih sportista Doboja je gradonačelnik Obren Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana