Добој: Најбољи спортисти Ана Марија Бркић и Александар Цвијановић

Срна
Добој: Најбољи спортисти Ана Марија Бркић и Александар Цвијановић

Добој - Џудисткиња Ана Марија Бркић из добојског Џудо клуба "Озрен" и одбојкаш Александар Цвијановић, члан Одбојкашког клуба инвалида "Добој", проглашени су вечерас за најбоље спортисте града у 2015. години.

На свечаности избора најбољих спортиста Добоја, коју је организовао Градски спортски савез, друго мјесто у женској конкуренцији освојила је Николина Дамјановић, члан Атлетског клуба "Добој", док је треће мјесто припало Николини Илић из Карате клуба "Слога-Хемофарм".


У мушкој конкуренцији, друго мјесто заузео је Душко Бећаревић, члан Фудбалског клуба "Слога", а треће мјесто припало је Милану Недићу из Карате клуба "Слога-Хемофарм".

Пионирска екипа Фудбалског клуба "Слога" изабрана је за најбољи спортски клуб у 2015. години у Добоју, а слиједе Карате клуб "Слога-Хемофарм" и Атлетски клуб "Добој".

У категорији најперспективнијих спортисткиња прво мјесто освојила је члан Карате клуба "Слога-Хемофарм" Тијана Малиновић, друго члан Теквондо клуба "Добој" Ана Марија Ковачевић, а треће мјесто члан Атлетског клуба "Добој" Ана Марија Стојчиновић.

У категорији најперспективнијих спортиста прво мјесто освојио је Александар Павловић, члан Теквондо клуба "Добој", друго мјесто припало је Владимиру Пејчићу из Атлетског клуба "Добој", а треће мјесто припало је Стефану Васиљевићу, члану Фудбалског клуба "Слога".

Плакете за заслужне спортске раднике добили су Богдана Милашиновић, Светислав Зечевић, Перо Тубић, Саша Шуматић и постхумно Миодраг Мирчетић.

Најбољи клубови и спортисти проглашени су на вечерашњој свечаној академији у Центру за културу и образовање у Добоју, на којој је у културно-музичком дијелу програма учествовала Етно група" Ива" и добојско Културно-умјетничко друштво.

Покровитељ избора најбољих спортиста Добоја је градоначелник Обрен Петровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана