Дневна карта у шпицу сезоне 45 КМ

А. Ј. Р.
Дневна карта у шпицу сезоне 45 КМ

Бањалука - Љубитељи скијања, који ову зиму планирају да проведу на олимпијској љепотици Јахорини, ски-карте плаћаће по новим цијенама.

Према цјеновнику Олимпијског центра "Јахорина" за предстојећу зимску сезону, дневна скијашка карта за одрасле у пред и пост сезони, односно од 15. новембра до 18. децембра и од 26. марта надаље, коштаће 40 марака.

Они који буду скијали у пику сезоне, од 25. децембра до 2. јануара и од 10. до 18. фебруара, дневни ски-пас платиће 45 марака, док ће у преосталом дијелу сезоне бити јефтинији за четири марке.

Дјечја дневна карта у пред и пост сезони износиће 30 марака, у шпицу 35, а у осталом периоду 31 КМ.

Ко се одлучи за ноћно скијање мораће издвојити 30, 35 или 38 марака, у зависности у којем дијелу сезоне одлучи да посјети Јахорину.

Сезонска карта у шпицу сезоне за одрасле је 900 марака, а за дјецу 450, наведено је у новом цјеновнику.

У ОЦ "Јахорина" истичу да је промјена цијена услиједила због бројних унапређења у скијашком центру.

- Скијаши ће имати прилику да уживају на уређенијим ски-стазама, а значајно су унапријеђени и услови за почетнике. Биће постављени и вјетробрани на врху, чиме ће бити повећан број скијашких дана - рекли су у ОЦ "Јахорина".

Цијене скијашких карата на Олимпијском центру "Бјелашница-Игман" такође ће бити веће у предстојећој сезони у односу на претходну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана