Derventa: Izložba fotografija “Pazi trenutak”

Srna
Derventa: Izložba fotografija “Pazi trenutak”

Derventa - Prva privatna foto-agencija u Republici Srpskoj “Zipa foto-agencija” organizovala je u Derventi izložbu 44 fotografije od osam autora. Izložbu su sinoć ispred Centra za kulturu otvorili narodni poslanik Igor Žunić i jedan od autora Borislav Zdrinja iz Banjaluke.

“To su fotografije članova naše agencije, razne tematike, sa događaja koje smo pratili. Hvala Derventi, načelniku opštine Miloradu Simiću, Igoru Žuniću, Centru za kulturu koji su pomogli da organizujemo ovu izložbu”, rekao je Zdrinja.


On je dodao da je želja da fotografije pogleda što više građana i iz tih razloga postavka izložbe je na otvorenom prostoru.

Narodni poslanik Igor Žunić rekao je da stanovnici Dervente imaju priliku da vide agencijske fotografije, odmah poslije izložbe u Banjaluci.

“Derventa je opština koja poštuje umjetnost, a ovo je vrlo zanimljiva izložba veoma kvalitetnih fotografija”, rekao je Žunić.

Na izložbi su predstavljene fotografije Slobodana Rašića Bobara, Borislava Zdrinje, Ranka Ćukovića, Aleksandra Golića, Milana Radulovića, Dragana Mihaljice, Dušana Borkovića i Dragana Dušanića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana