Darija i Dajana pobjednice treće sezone shonja „Luk ili med

G.S.
Darija i Dajana pobjednice treće sezone shonja „Luk ili med

Završena je još jedna sezona kulinarskog tamičenja Luk ili med. U uzbudljivoj završnici pobjedu su odnijele Darija Gajić i Dajana Tadić. Zahvaljujući svom osjetljivom nepcu, dobrom izboru namirnica i spretnijem kopiranju jela koje im je zadao žiri sestre su pobijedile protivnike Danu i Danijela Karalić i osvojile nagradu od 10 000 KM.

Zahvaljujući kreativnosti i hrabrosti u kuvanju te novom pravilu koje je uveo naš žiri u finale treće sezone omiljenog  ATV-ovog kulinarskog šoua „Luk ili med" plasirali su se uvijek nasmijane  i raspoložene Darija i Dajana  te  iskusni kuvari i ugostitelji Dana i Danijel.  Tokom vrlo stresnog i napetog  dvoboja oba para spremala su jela koja su pripremili vrhunski kuvari,  nadajući se zadiviti stalne članove žirija Miroslava Miru Janjanina i Predraga Tošića, kao i gostujuće članove čija jela su morali kopirati.

Takmičari su se trudili da ispravno odaberu namirnice, prepoznaju pravi način pripreme, te serviraju jelo  identično onome koje su vidjeli i probali.  Neizvjesnost je vladala do samog karaja, ali su šefica i šegrt,  Darija i Dajana u posljednjem jelu izabrale prave namirnice, bolje pripremile jelo i sa četiri boda prednosti odnijele pobjedu.

Treća sezona je završena, ali prijave za novu sezonu  su otvorene. Ukoliko  ste strastveni kuvar i želite to da podijelite sa nama pažljivo izaberite svog partnera i prijavite se za nove izazove u Atv-ovoj kuhinji. Prijave možete slati sms porukom na broj 091 110 115. Više detalja pronađite na našoj Facebook stranici Luk ili med ATV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana