Дарија и Дајана побједнице треће сезоне схоња „Лук или мед

Г.С.
Дарија и Дајана побједнице треће сезоне схоња „Лук или мед

Завршена је још једна сезона кулинарског тамичења Лук или мед. У узбудљивој завршници побједу су однијеле Дарија Гајић и Дајана Тадић. Захваљујући свом осјетљивом непцу, добром избору намирница и спретнијем копирању јела које им је задао жири сестре су побиједиле противнике Дану и Данијела Каралић и освојиле награду од 10 000 КМ.

Захваљујући креативности и храбрости у кувању те новом правилу које је увео наш жири у финале треће сезоне омиљеног  АТВ-овог кулинарског шоуа „Лук или мед" пласирали су се увијек насмијане  и расположене Дарија и Дајана  те  искусни кувари и угоститељи Дана и Данијел.  Током врло стресног и напетог  двобоја оба пара спремала су јела која су припремили врхунски кувари,  надајући се задивити сталне чланове жирија Мирослава Миру Јањанина и Предрага Тошића, као и гостујуће чланове чија јела су морали копирати.

Такмичари су се трудили да исправно одаберу намирнице, препознају прави начин припреме, те сервирају јело  идентично ономе које су видјели и пробали.  Неизвјесност је владала до самог караја, али су шефица и шегрт,  Дарија и Дајана у посљедњем јелу изабрале праве намирнице, боље припремиле јело и са четири бода предности однијеле побједу.

Трећа сезона је завршена, али пријаве за нову сезону  су отворене. Уколико  сте страствени кувар и желите то да подијелите са нама пажљиво изаберите свог партнера и пријавите се за нове изазове у Атв-овој кухињи. Пријаве можете слати смс поруком на број 091 110 115. Више детаља пронађите на нашој Facebook страници Лук или мед АТВ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана