Danijeli Gvozdenović potrebna pomoć za liječenje u Grčkoj

Danijeli Gvozdenović potrebna pomoć za liječenje u Grčkoj 12.11.2018 10:46 | Srna

Bratunac - Dvadesetčetvorogodišnjoj Danijeli Gvozdenović iz Bratunca potrebna je pomoć od 20.000 evra za nastavak liječenja u Grčkoj, a novac je neophodno obezbijediti u narednih 15 dana.

U akciju prikupljanja pomoći za ovu djevojku uključili su se mnogi građani, posebno mladi iz Bratunca, nastojeći na razne načine da prikupe novac za nastavak njenog liječenja.

Danijela je prošle godine završila Pedagoški fakultet u Bijeljini, a u januaru ove godine saznala je da je oboljela od karcinoma i započela je liječenje u Sremskoj Kamenici. Nakon hemoterapija, 2. novembra je prebačena u Beograd gdje je operisana, ali je potrebno da nastavi liječenje u Atini.

Lokalni portal “Despotovina”, te klubovi i udruženja građana kao i brojni privatnici poveli su akcije prikupljanja sredstava za Danijelu.

Kutije za prikupljanje novca postavljene su u skoro svim kafićima i brojnim trgovačkim radnjama u Bratuncu i susjednoj Srebrenici.

Dom kulture i bend “Infuzija” sinoć su organizovali humanitarni muzički koncert i prihod od ulaznica namijenjen je za liječenje ove djevojke.

U Domu kulture su postavljene kutije za sakupljanje novca prilikom održavanja svih kulturnih sadražaja narednih dana u ovom objektu.

Za srijedu je najavljeno humanitarno veče akustične muzike koje će organizovati kafić “Frends” sa lokalnom grupom “Gnjev anđela”, a biće odigrana i košarkaška utakmica između domaćeg “Bratunca” i sarajevske “Bosne” i od prodatih ulaznica polovina prihoda biće uplaćena za liječenje Gvozdenovićeve.

Utakmica se organizuje pod geslom “Igrajmo za Danijelu”. Pripremaju se još mnoge lokalne akcije prikupljanja sredstava za liječenje, a u aktivnostima prednjače mladi pokazujući humanost i solidarnost.

Porodica oboljele učiteljice zahvaljuje se svima koji nastoje pomoći Danijeli da se izbori sa opakom bolešću i pozivaju sve plemenite ljude koji su u mogućnosti da pomognu.

Svi koji imaju mogućnost i žele pomoći liječenje Danijele Gvozdenović sredstva mogu uplatiti na žiro račun broj: 562-009-809717786-50 na ime Radomira Gvozdenovića /Danijelin otac/, a uplate u Srbiji na žiro račun broj: 160530010197398209 na ime Milena Gvozdenović /majka/ i za devizne uplate iz inostranstva: SWIFT: HAABBA2B IBAN:BA395520411842153475 na ime Danka Perić /Danijelina sestra/.

Akcije prikupljanja pomoći pokrenute su i u susjednoj Srebrenici.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica