Црногорски пајтоновци хумором заразили публику у Требињу

Р. Ми.
Црногорски пајтоновци хумором заразили публику у Требињу

Требиње - Премијера филмског остварења „Случајеви правде“, коју ауторски потписује креативни мултимедијални тим „The Books of Knjige “ са Цетиња одржана је у Културном центру Требиње.

Ријеч је о црнохумористичкој крими-комедији, како су их новинари већ назвали црногорских пајтоноваца, препознатљивих по тврђем и ишчашеном хумору, у који се у четвртак увече увјерила и публика  у Требињу. Ово остварење на велико платно доноси живописне ликове, попут неспособних и корумпираних полицајаца, религиозних мафијаша, невјерних жена.

- Драго нам је што је премијера баш у Требињу, јер знамо да овдје има доста људи који препознају и цијене наш хумор. Нас  тројица смо дошли да се поклонимо требињској публици, али, нажалост, Александар Радуновић Попај није дошао са нама јер… - ријечи режисера филма Зорана Марковића Зоња прекинуо је Александар Гајовић Гајо, који је додао „јер је Попај страшно слабо и бојим се шта ће са њим бити“.

Такву врсту хумора препознали су и овацијама наградили гледаоци у готово свим државама бивше Југославије.

- Овај филм се страшно дуго чека из наше кухиње. Нажалост, доста нам је времена требало да станемо на ноге и направимо филм и дођемо до обичних људи и гледалаца. Нису нам важни фестивали, него мали, обични људи - каже Зоњо.

Поред буксоваца - Веселина Гајовића, Горана Вујовића, Александара Радуновића и Зорана Марковића, који тумаче главне улоге, у филму се појављују и глумачке звијезде - Никола Коља Пејаковић, Изудин Бајровић, Небојша Глоговац, Зоран Кесић, Стефан Бундало, Зенит Ђозић, док главну женску улогу игра Тихана Ћулафић. Међу протагонистима филма је и Требињка Станислава Аџовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана