Brčko: Igrališta izmamila osmijehe najmlađih

Agencije
Brčko: Igrališta izmamila osmijehe najmlađih

Brčko - "Studen holding" donirao je dječija igrališta za sva četiri objekta vrtića Javne ustanove Obdanište "Naša djeca".

"Studen holding", u čijem sastavu posluje fabrika za proizvodnju jestivog ulja "Bimal" i "Studen-Agrana" Rafinerija šećera, time je nastavio tradiciju darivanja Obdaništa "Naša djeca".

- U vremenu kada preovladava savremena tehnologija ponosni smo što kao kompanija uspijevamo da već od neformalnog obrazovanja doprinesemo da naša djeca dobiju visok kvalitet boravka u vrtićima, te da steknu socijalne vještine koje su od izuzetne važnosti za dalji razvoj i odgoj djeteta - rekao je predsjednik uprave "Studen holdinga" Ilija Studen.

Iz Holdinga navode da se uspješno poslovanje koje traje već 25 godina temelji prije svega na zaposlenima u poslovnoj grupi, a samim tim i njihovim porodicama i mališanima, strategija Holdinga oduvijek je bila usmjerena na podršku kvalitetnom razvoju najmlađih članova lokalne zajednice.

"Studen holding" iskazuje i neizmjernu srećnu što je broj djece zaposlenih u poslovnoj grupi iz godine u godinu veći, te je na ovogodišnjoj tradicionalnoj dodjeli novogodišnjih paketića obradovano čak 440 mališana, što je ujedno bio i najradosniji interni događaj u okviru godine. 

Dugogodišnja saradnja "Studen holdinga" i Obdaništa rezultat je zajedničke želje da kvalitet i uslovi rada vrtića budu u skladu sa kriterijumima vaspitno-obrazovne institucije i dugoročne želje "Studen holdinga" da bude dio tima koji se zalaže da se ti ciljevi realizuju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana