Брчко: Игралишта измамила осмијехе најмлађих

Агенције
Брчко: Игралишта измамила осмијехе најмлађих

Брчко - "Студен холдинг" донирао је дјечија игралишта за сва четири објекта вртића Јавне установе Обданиште "Наша дјеца".

"Студен холдинг", у чијем саставу послује фабрика за производњу јестивог уља "Бимал" и "Студен-Аграна" Рафинерија шећера, тиме је наставио традицију даривања Обданишта "Наша дјеца".

- У времену када преовладава савремена технологија поносни смо што као компанија успијевамо да већ од неформалног образовања допринесемо да наша дјеца добију висок квалитет боравка у вртићима, те да стекну социјалне вјештине које су од изузетне важности за даљи развој и одгој дјетета - рекао је предсједник управе "Студен холдинга" Илија Студен.

Из Холдинга наводе да се успјешно пословање које траје већ 25 година темељи прије свега на запосленима у пословној групи, а самим тим и њиховим породицама и малишанима, стратегија Холдинга одувијек је била усмјерена на подршку квалитетном развоју најмлађих чланова локалне заједнице.

"Студен холдинг" исказује и неизмјерну срећну што је број дјеце запослених у пословној групи из године у годину већи, те је на овогодишњој традиционалној додјели новогодишњих пакетића обрадовано чак 440 малишана, што је уједно био и најрадоснији интерни догађај у оквиру године. 

Дугогодишња сарадња "Студен холдинга" и Обданишта резултат је заједничке жеље да квалитет и услови рада вртића буду у складу са критеријумима васпитно-образовне институције и дугорочне жеље "Студен холдинга" да буде дио тима који се залаже да се ти циљеви реализују.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана