Бимал први у производњи прехрамбених производа

Бимал први у производњи прехрамбених производа 22.09.2017 07:23 | Д. С.

Брчко - Компанија "Бимал" другу годину заредом нашла се на првом мјесту ранг-листе за индустријску грану производње прехрамбених производа у БиХ, а ријеч је о анализи коју су спровеле "Пословне новине".

На свечаности у оквиру пројекта "100 највећих у БиХ" овој компанији додијељена је награда "1. мјесто у индустријској грани производње прехрамбених производа у БиХ по приходу у 2016. години". Тиме је потврђено да је брчанска фабрика за производњу јестивог уља један од стубова привредног развоја БиХ.

- Јасна визија у комбинацији са добро постављеном стратегијом пословања, те људи који задате циљеве спроводе у одличне резултате доноси дугорочан успјех и развој ове компаније - рекао је замјеник генералног директора компаније "Бимал" Митја Ковачич.

Додао је да су непрестано улагање у унапређење производних погона брчанске фабрике, подједнако као и залагање за квалитет јестивог уља, омогућили да прехрамбена индустрија добије домаћи производ који промовише квалитет, развој и раст БиХ.

- На основу економских показатеља из биланса стања и успјеха "Бимал" је у 2016. години остварио приход од 194.019.383 КМ. Осим тога, раст и стабилност у пословању потврђују и подаци да је ова компанија у првих шест мјесеци ове године остварила приход од 105 милиона КМ - саопштили су из те компаније.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица