Bijeljina: Novogodišnji paketići za oko 1.000 mališana

Srna
Bijeljina: Novogodišnji paketići za oko 1.000 mališana

Bijeljina - Gradski odbor SNSD-a Bijeljina podijelio je večeras, u jednoj u nizu prazničnih aktivnosti koje je organizovao, oko 1.000 novogodišnjih paketića djeci članova i simpatizera stranke, kao i svim mališanima koji su večeras odgledali predstavu u Centru za kulturu "Semberija".

"Ovo je jedan veliki događaj za SNSD Bijeljina i svakako pokazuje snagu ove stranke", rekao je predsjednik stranačkog Gradskog odbora Nedeljko Ćorić, čestitajući pravoslavnu Novu godinu.


On je dodao da SNSD daje svoj maksimum u nastojanju da život djece u gradu učine što bezbrižnijim.

"Večerašnju akciju organizujemo zajedno sa našim članovima, simpatizerima i građanima Bijeljine. Svaku dosadašnju aktivnost organizovali smo da bismo poboljšali međusobnu saradnju i povjerenje", rekao je Ćorić.

On je naglasio da SNSD ima definisanu i odgovornu politiku u Republici Srpskoj i na nivou BiH.

"Naša politika, kada je riječ o natalitetu, majkama i djeci, poznata je. Jedina smo zajednica u regionu koja ima i fond koji se bavi isključivo pozicijom majke i djeteta. Politika Vlade Srpske je odgovorna, kao i svih nas koji vodimo takvu politiku ovdje na području grada", rekao je Ćorić.

Predsjednik Aktiva žena SNSD Bijeljina Tanja Bošnjaković rekla je novinarima da je večerašnja aktivnost jedna od najljepših koju stranka priređuje, "jer su djeca ta koja svima izvuku osmijeh na lice".

"Prelijepa je atmosfera, a sve ove lijepe emocije treba da širimo sa našim članovima i sugrađanima", rekla je Bošnjakovićeva i dodala da su svi mališani iz grada bili obaviješteni da dođu na večerašnju predstavu.

Večerašnja akcija bijeljinskog SNSD-a zajednička je aktivnost Gradskog odbora stranke, Aktiva žena i Mladih socijaldemokrata Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana