ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 09.01. 2019. године

ЈУ ЗЗЗРС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 05.-09.01. 2019. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

********************

***************************

ЈУ ОШ ''ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ''

ЧЕЛОПЕК

 

 

директор школе доноси одлуку да се распише

 

ОГЛАС

за пријем радника

 

На одређено вријеме:

1. Наставник руског језика, за 8 часова, до 31.8.2019. године - 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом.

2. Наставник разредне наставе, пуна норма, до повратка радника - 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом.

 

          Кандидати треба да поред општих услова, предвиђених Законом о раду, Законом о основном  васпитању и образовању и Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи ("Сл. гласник РС", бр. 74/18), испуњавају и услове предвиђене Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Сл. гласник РС", 77/09; 86/10; 25/14).

          Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане законом, као и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу важећег Закона о основном васпитању и образовању, испуњавала услове у погледу степена и врсте стручне спреме. 

          Уз пријаву (потписану од стране кандидата) потребно је доставити сљедеће документе:

- родни лист или копију личне карте,

- увјерење о држављанству,

- овјерену копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

- увјерење да није осуђиван за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем,

- као и документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова, предвиђену чланом 6. Правилника о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи.       

Љекарско увјерење доставиће кандидат који буде изабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа.

          Пријаве које су неблаговремене или непотпуне неће се разматрати.

          Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене.

          Комисија ће писаним путем обавијестити кандидате који су доставили потпуне и благовремене пријаве о датуму и мјесту спровођења тестирања и интервјуа. 

          Оглас је отворен 8 дана од дана објављивања у "Гласу Српске".

          Пријаве слати на адресу: ЈУ ОШ ''Десанка Максимовић'' Челопек бб, 75400 Зворник.

                                                                                                                                                   

********                                                                                                                                                                               

                                                                                                                                  

 

 

 

ЈУ ОШ "ВУК КАРАЏИЋ"

 РОЋЕВИЋ

 

 

расписује:

   

 КОНКУРС

  за упражњена радна  мјеста

 

1. Наставник математике - за 8 часова,  са радним искуством и положеним стручним испитом, на одређено вријеме до 31.8.2019. године за рад у  ПО Брањеву.

2. Наставник  демократије и људских права - за 3 часа, са радним искуством и положеним стручним испитом  на одређено вријеме до 31.8.2019. године, за рад у ЦШ Роћевићу и ПО Брањеву.

 Поред општих услова предвиђених Законом  о  раду, кандидати  треба  да имају:  - одговарајућу стручну  спрему прописану Законом о основном васпитању и  образовању ("Службени гласник Републике Српске", број: 44/17; 31/18)  и  Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Службени гласник Републике Српске" број :77/09, 86/10, 25/14, 76/15).

Пријем у радни однос извршиће  се  у  складу  са Правилником  о  процедури  пријема, критеријумима за  пријем  у радни однос и начину бодовања  кандидата у основној школи.  ("Службени гласник Републике Српске"  број: 74/18.

Кандидати су дужни доставити сљедећу документацију:

1. Пријаву на конкурс (потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс за пријем у радни однос), са адресом , контакт телефоном, краћом биографијом и списком докумената које се достављају.

2. Увјерење о држављанству,

3. Извод из матичне књиге рођених или овјерену  копију личне карте,

4. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном  првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

5. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење издато од високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

6. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

7. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

8. Увјерење  о радном стажу издато од ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радим искуством.

За радна мјеста  са радним искуством право учешћа  на конкурсу имају и лица  која су стекла радни стаж ван школе  у трајању  од најмање годину дана  у струци уколико испуњавају  остале потребне услове  као и лица  која су испуњавале услове по прописима важећим  до ступања на снагу новог Закона о  основном васпитању и образовању у погледу степена и врсте стручне спреме.

Уколико  се на конкурс не  јаве  лица  са радним искуством у обзир  могу доћи и лица  која се  пријаве на конкурс без радног искуства.

- Љекарско увјерење не старије од шест мјесеци  и  које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа, и

- Увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, прије заснивања радног односа.

Кандидати су дужни  доставити  овјерене фотокопије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве  неће се  узимати у разматрање .

Комисија ће писаним путем обавијестити кандидате који су доставили потпуне и благовремене пријаве о датуму и мјесту спровођења  тестирања и интервјуа.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања  преко Завода за  запошљавање и у дневном листу  "Глас Српске" Бањалука.

Пријаве  доставити  путем поште на адресу: ЈУ Основна школа "Вук Караџић" Роћевић бб, 75413  Козлук.

***************        

ЈУ ОСНОВНА МУЗИЧКА ШКОЛА

"ВОЈИН КОМАДИНА"

ЗВОРНИК

 расписује:

 

КОНКУРС

За пријем радника са радним искуством и положеним стручним испитом у радни однос

 

1. Наставник солфеђа 1 извршилац, (на одређено вријеме до краја јуна 2019. године) 24 часа са звањем:

а) професор музике са завршеним теоретским одсјеком,

б) дипломирани музички педагог,

в) дипломирани професор солфеђа и музичке културе,

г) дипломирани црквени музичар (педагог, појац и диригент црквеног хора) или професор црквене музике и појања,

д) дипломирани теоретичар умјетности: смјер музичка теорија и педагогија .

 

Општи услови конкурса:

1) Да је држављанин Републике Српске и БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2) Да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3) Да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци (прилаже се  након пријема у радни однос).

4) Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. (Школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.)

 

Уз потписану пријаву и документацију о испуњавању општих услова кандидати треба да доставе  документацију којом се доказује испуњеност посебних услова:

 

Посебни услови:

1) овјерена  фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240  ECTS бодова, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент.

2) додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи  не постоји просјек оцјене.

3 ) увјерење  издато од завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица;

4) увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца;

5) увјерење општинско-градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

6) увјерење општинско-градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида  Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату ратног војног инвалида.

7) овјерена фотокопија увјерења о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу

Интервју и тестирање са кандидатима који испуњавају услове конкурса обавиће се дана, 21.8.2018. године,  у 10 часова  у просторијама ЈУ ОМШ "Војин Комадина" Зворник.

 

 

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих тражених докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

 

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у дневним новинама "Глас Српске".

Комисија писаним путем обавјештава кандидате који су доставили потпуне и благовремене пријаве о датуму и мјесту спровођења тестирања и интервјуа.

 

Пријаве са наведеном документацијом доставити на адресу: Јавна установа Основна музичка школа "Војин Комадина" ул. Свети Сава број:.71/А. 75400  Зворник.

 

****************

                                                               

 

 ЈУ "СРЕДЊОШКОЛСКИ ЦЕНТАР

БРАТУНАЦ"

 

 објављује

 

    КОНКУРС

   за попуну упражњеног  радног  мјеста

                        

1. Професор математике   - један извршилац на неодређено радно  вријеме - пуна норма часова

                                                                                       

 У радни однос се прима  лице са радним искуством и  положеним стручним  испитом за рад у школи.

     

Пријем радника у радни однос извршиће се у складу са  Законом о раду ("Службени гласник Републике Српске", број 1/2016, 66/18) , чланом  104. Закона о средњем образовању ("Службени гласник Републике Српске",  број 41/18) , Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама  ("Службени гласник Републике Српске",  број 29/12 , 80/14 и 83/15) и  Правилником о критеријумима и процедури пријема радника у  радни однос у средњој школи  ("Службени гласник Републике Српске", број 102/14 и 42/16).

Уз пријаву на конкурс у којој се мора навести контакт телефон и која мора бити потписана од стране кандидата који се пријављује на конкурс, кандидати су дужни доставити сљедећу документацију (овјерене фотокопије)

1. Диплому о одговарајућој  стручној спреми која се тражи конкурсом(завршен први циклус студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова и стручно звање у одређеној области или еквивалент)

2. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања

3. Извод из матичне књиге рођених или овјерена  копија личне карте

4. Увјерење о држављанству

5. Увјерење о положеном стручном испиту

6. Увјерење претходног послодавца о стеченом радном стажу у струци

7. Увјерење издато од завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица  

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату  из категорије породице погинулог борца

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида

10. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског  рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

11. Љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима доставиће кандидат који буде примљен у радни однос и не може бити старије од 6 мјесеци

12. Увјерење о неосуђиваности (школа ће затражити службеним путем за изабраног кандидата  а прије заснивања радног односа).

             

Са кандидатима који буду испуњавали услове конкурса и који уз пријаву на конкурс доставе сву тражену документацију, Комисија за избор кандидата обавиће тестирање и интервју 22.1.2019 . године са почетком у  13  часова у просторијама школе. Кандидати се неће посебно позивати на тест и интервју и  уколико се не појаве у назначено вријеме сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената које неће бити враћане кандидатима.

Конкурс остаје отворен осам дана од дана објављивања у дневним новинама "Глас Српске".

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати

Пријаву са потребном документацијом слати на адресу:

ЈУ "Средњошколски центар Братунац", Петра Кочића бб

   75420 Братунац или доставити лично у секретаријат школе.

*************

 

ОШ "АЛЕКСА ЈАКШИЋ"

МИЛИЋИ

расписује

КОНКУРС

         

На одређено вријеме

1. Наставник разредне наставе................................................. 1 извршилац

(са положеним стручним испитом  до 30.6.2019. године).

Ккандидат  треба да испуњава  опште услове предвиђене Законом о раду  ("Службени гласник Републике Српске", број: 1/16), Услове прописане Законом о основном образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске", 44/17, 31/18) и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Службени гласник Републике Српске", број: 77/09, 86/10 и  25/14), Правилника о процедури и критеријумима  пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник РС", број: 74/18).  

          Општи  и посебни услови које кандидат  треба да испуњава су:

- да је држављанин Републике Српске и Босне и Херцеговине, што доказује увјерењем о држављанству,

- да је пунољетан, а то доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

- да је  радно способан, а то доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат

након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала злостављања дјеце, трговине

људима, за кандидата који буде изабран школа ће тражити службеним

путем.

         

Посебни услови:

Уз пријаву  (потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс), за пријем у радни однос  потребно је доставити поред документације напријед наведене и сљедеће:

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области.

2. Увјерење о положеном стручном испиту,    

3. Додатак  дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење издато од високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи  не постоје подаци  о просјеку оцјена,

4. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

5. Увјерење општинског/ градског органа управе/ надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице  погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије погинулог борца,

6. Увјерење општинског/ градског органа/ управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

7.  Увјерење општинског / градског органа управе/ надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије бораца.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Комисија ће писаним путем обавијестити кандидате који су доставили потпуне и благовремене пријаве о датуму и мјесту спровођења тестирања и интервјуа. Уколико се не појаве на тесту и интервјуу сматраће се да су одустали од конкурса.

Конкурс остаје отворен  осам (8) дана од дана објављивања.

Пријаве са доказима о испуњавању услова конкурса доставити на адресу  ЈУ Основна школа "Алекса Јакшић" Милићи, Улица Јована Ј. Змаја број 3.  а ближе информације могу се добити на телефон 056/745-400.

          Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана