JU ZZZ RS - Filijala Trebinje: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 7.10.2015

JU ZZZRS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 7.10. 2015. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.                       

 

OKRUŽNI PRIVREDNI SUD U TREBINjU

Kralja Petra I Oslobodioca bb

Trebinje

 

 

JAVNI KONKURS

za radno mjesto:

 

- Viši referent u registru pravnih lica

(na neodređeno vrijeme)

 

Prima se viši referent u registru pravnih lica u Okružnom privrednom sudu u Trebinju (izvršilaca 1).

 

Posebni uslovi:

-  VSS – pravni fakultet, VII stepen stručne spreme

-  položen pravosudni ispit

-  bez radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima

 

Opšti uslovi:

-  da je državljanin RS, odnosno BiH

-  da ima opštu zdravstvenu sposobnost

-  da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora najmanje od 6 mjeseci ili za kažnjivo djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u državnim organima

 

Uz prijavu na konkurs kandidati su dužni da dostave:

-  diplomu o završenom pravnom fakultetu

-  uvjerenje o položenom pravosudnom ispitu

-  rodni list

-  uvjerenje o državljanstvu (ne starije od 6 mjeseci)

-  uvjerenje da protiv kandidata nije potvrđena optužnica, niti je izrečena nepravosnažna osuđujuća presuda za krivično djelo za koje je propisana kao glavna kazna: novčana kazna ili zatvor do 5 godina

-  uvjerenje o radnoj sposobnosti (ne starije od 6 mjeseci i prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa)

 

Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa pismenim putem će se pozvati na intervju. Ukoliko se ne pojave na zakazanom intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs. Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

 

Rok za podnošenje prijave na konkurs je 8 dana, od dana objavljivanja u dnevnim novinama "Glas Srpske". Konkurs će biti objavljen i na oglasnoj tabli Zavoda za zapošljavanje RS – filijala Trebinje i Okružnog privrednog suda u Trebinju.

Prijave na konkurs se mogu dostaviti neposredno u Okružni privredni sud u Trebinju ili putem pošte na naznačenu adresu.

 

 

 

OSNOVNI SUD U TREBINjU

Ul. Vuka Karadžića br.6

Trebinje

 

         

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta u Osnovnom sudu u Trebinju

 

1. Daktilograf na određeno vrijeme .....1 (jedan) izvršilac, uz probni rad do tri mjeseca, radi zamjene odsutnog radnika

 

Opšti uslovi:

-  da je državljanin RS,

-  da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

-  da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora, najmanje od 6 mjeseci, ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u državnim organima.

-  da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

 

         Posebni uslovi:

                  -  završena srednja škola, IV stepen stručne spreme,

                                                                      

        Potrebni dokumenti: (Original ili ovjerene kopije)

 

-  uvjerenje o državljanstvu (ne starije od 6 mjeseci),

-  rodni list (ne stariji od 6 mjeseci),

-  uvjerenje da protiv podnosioca prijave nije potvrđena optužnica za krivično djelo (ne starije od 3 mjeseca),

-  dokaz o odgovarajućoj školskoj spremi

  Izabrani kandidati će biti dužni dostaviti uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta, nakon izbora kandidata.

 

Izbor između prijavljenih kandidata koji budu ispunjavali opšte i posebne uslove, izvršiće se nakon intervjua sa kandidatima.

 

Sva tražena dokumenta treba dostaviti u roku od 15 dana, od dana objavljivanja Javnog konkursa u dnevnom listu "Glas Srpske".

 

Dokumenti se mogu dostaviti neposredno Osnovnom sudu u Trebinju ili putem pošte, na  naznačenu adresu, sa naznakom "Javni konkurs".

Nepotpune, neuredne i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Dokumentacija se vraća samo na vlastiti zahtjev.

 

 

 

JU OŠ "SVETI SAVA"

Nemanjina bb

FOČA

Tel/faks: 058/221-391; e-mail [email protected]

 

KONKURS

za popunu slobodnih radnih mjesta

u školskoj 2015/2016. godini

 

1. Nastavnik geografije, na određeno vrijeme, od  dana prijema do 31.8.2016. godine, - 1 izvršilac - na 16 časova u CŠ i PO Miljevina, sa radnim iskustvom,

2. Nastavnik likovne kulture, na određeno vrijeme, od dana prijema do povratka radnika sa porodiljskog odsustva, - 1 izvršilac – na 7  časova u CŠ i PO Miljevina, sa radnim iskustvom,     

3. Nastavnik demokratije i ljudskih prava, na određeno vrijeme, od dana prijema do povratka radnika sa porodiljskog odsustva, 1 izvršilac na 4 časa u CŠ i PO Miljevina, sa radnim iskustvom. 

 

      Prijavljeni kandidati treba da, osim uslova utvrđenih Zakonom o radu, ispunjavaju i uslove propisane u članu 105. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju:

      a) imaju odgovarajući nivo obrazovanja - završen prvi ciklus studijskog programa i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno visoku ili višu stručnu spremu;

      b)  imaju položen stručni ispit za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

      v) imaju ljekarsko uvjerenje, od nadležne zdravstvene ustanove, o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima;

      g) nisu osuđivani pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

         Kandidati treba da ispunjavaju i uslove, iz člana 3. Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Sl. gl. RS", br. 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15), odnosno da imaju završenu određenu vrstu  stručne spreme i zvanje za radno mjesto traženo konkursom.

          Uz prijavu na konkurs (sa biografijom), potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje, kandidati obavezno dostavljaju ovjerene fotokopije sljedećih dokumenata:

          1. Diplome o završenom obrazovanju (diploma mora biti priznata ukoliko nije stečena: na teritoriji SFRJ do 6. aprila 1992. godine,  BiH i Republici Srbiji);

          2. Uvjerenja o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

          3.  Izvoda iz MK rođenih ili kopije lične karte;

          4.  Uvjerenja o državljanstvu;

          5. Ljekarskog uvjerenja o psihofizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti za rad sa učenicima koje ne može biti starije od šest (6) mjeseci (prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa);

           Uvjerenje o neosuđivanosti, za izabranog kandidata, Škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

           U prijavi na konkurs kandidati obavezno treba da navedu tačne adrese stanovanja i brojeve kontakt telefona (po mogućnosti brojeve mobilnih telefona).

           U skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Sl. gl. RS" br. 102/14) biće vršeno bodovanje kandidata, po utvrđenim kriterijumima.

         Ukoliko ispunjava opšte uslove, u radni odnos biće primljen kandidat koji ostvari najveći broj bodova po kriterijima utvrđenim gore pomenutim Pravilnikom.

         Kandidati treba da dostave ovjerene fotokopije sljedećih dokumenta kojima dokazuju ispunjenost posebnih uslova:

1. Prosječnu ocjenu tokom studiranja -  u formi dodatka diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili u formi uvjerenja visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja;

2.  Vrijeme provedeno na evidenciji nezaposlenih lica - u formi uvjerenja izdatog od Zavoda za zapošljavanje za područje jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen (računa se ukupno vrijeme čekanja na posao u stručnoj spremi traženoj konkursom, zaključno sa danom izdavanja uvjerenja o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica).

3. Socijalni status:

a) ako kandidat ima status člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS - dostavlja uvjerenje opštinskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu, o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca;

b) ako je kandidat ratni vojni invalid Odbrambeno-otadžbinskog rata RS - dostavlja uvjerenje opštinskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu, o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida;

v) ako je kandidat borac Odbrambeno-otadžbinskog rata RS - dostavlja uvjerenje opštinskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu, o utvrđenom statusu borca;

Dokumentaciju, iz tačke b) i v), kandidati dostavljaju naknadno, ukoliko dva ili više kandidata budu imali jednak broj bodova, a po zahtjevu Škole.

4. Dužinu radnog staža - u formi uvjerenja o radnom stažu, izdatog od ranijeg poslodavca, koje sadrži podatke iz kojih se jasno vidi:

              - vrsta posla;

              - stepen stručne spreme i

              - dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla;

Testiranje i intervju sa kandidatima, koji dostave potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se u prostorijama Škole:

- Testiranje kandidata, dana 20.10.2015. godine, sa početkom u 9 časova,

- Intervju kandidata, dana 20.10.2015. godine,  sa početkom u  12 časova.

 

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, pa ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

                  Konkurs  ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja.

                  Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

                   Dokumentacija poslata uz prijavu na konkurs se ne vraća.

 Prijave na konkurs dostaviti na adresu Škole, preporučeno ili direktno u školu.

 

 

 

 

"TREND-TEKS" DOO DOBOJ JUG

Podružnica Trebinje

Tina bb

Trebinje

Mob.tel/0038766678595

                  

KONKURS

za prijem na poziciju

 

1. Šivači u tekstilnoj industriji - 50 izvršilaca

 

Opšti uslovi:

- opšta zdravstvena sposobnost

- da ima 18 godina starosti

 

 Kandidatima koji posjeduju radno iskustvo u tekstilnoj industriji nakon intervjuisanja biće ponuđeno zasnivanje radnog odnosa.

 

Kandidati koji nemaju radno iskustvo u tekstilnoj industriji biće upućeni na prekvalifikaciju.

 

Konkurs je otvoren  15  dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama  "Glas Srpske".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana