ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 7.10.2015

ЈУ ЗЗЗРС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 7.10. 2015. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.                       

 

ОКРУЖНИ ПРИВРЕДНИ СУД У ТРЕБИЊУ

Краља Петра И Ослободиоца бб

Требиње

 

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за радно мјесто:

 

- Виши референт у регистру правних лица

(на неодређено вријеме)

 

Прима се виши референт у регистру правних лица у Окружном привредном суду у Требињу (извршилаца 1).

 

Посебни услови:

-  ВСС – правни факултет, VII степен стручне спреме

-  положен правосудни испит

-  без радног искуства на истим или сличним пословима

 

Општи услови:

-  да је држављанин РС, односно БиХ

-  да има општу здравствену способност

-  да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора најмање од 6 мјесеци или за кажњиво дјело које га чини неподобним за обављање послова у државним органима

 

Уз пријаву на конкурс кандидати су дужни да доставе:

-  диплому о завршеном правном факултету

-  увјерење о положеном правосудном испиту

-  родни лист

-  увјерење о држављанству (не старије од 6 мјесеци)

-  увјерење да против кандидата није потврђена оптужница, нити је изречена неправоснажна осуђујућа пресуда за кривично дјело за које је прописана као главна казна: новчана казна или затвор до 5 година

-  увјерење о радној способности (не старије од 6 мјесеци и прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора на конкурсу, а прије заснивања радног односа)

 

Кандидати који испуњавају услове конкурса писменим путем ће се позвати на интервју. Уколико се не појаве на заказаном интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

 

Рок за подношење пријаве на конкурс је 8 дана, од дана објављивања у дневним новинама "Глас Српске". Конкурс ће бити објављен и на огласној табли Завода за запошљавање РС – филијала Требиње и Окружног привредног суда у Требињу.

Пријаве на конкурс се могу доставити непосредно у Окружни привредни суд у Требињу или путем поште на назначену адресу.

 

 

 

ОСНОВНИ СУД У ТРЕБИЊУ

Ул. Вука Караџића бр.6

Требиње

 

         

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста у Основном суду у Требињу

 

1. Дактилограф на одређено вријеме .....1 (један) извршилац, уз пробни рад до три мјесеца, ради замјене одсутног радника

 

Општи услови:

-  да је држављанин РС,

-  да има општу здравствену способност,

-  да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора, најмање од 6 мјесеци, или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у државним органима.

-  да се против њега не води кривични поступак.

 

         Посебни услови:

                  -  завршена средња школа, IV степен стручне спреме,

                                                                      

        Потребни документи: (Оригинал или овјерене копије)

 

-  увјерење о држављанству (не старије од 6 мјесеци),

-  родни лист (не старији од 6 мјесеци),

-  увјерење да против подносиоца пријаве није потврђена оптужница за кривично дјело (не старије од 3 мјесеца),

-  доказ о одговарајућој школској спреми

  Изабрани кандидати ће бити дужни доставити увјерење о општој здравственој способности за обављање послова радног мјеста, након избора кандидата.

 

Избор између пријављених кандидата који буду испуњавали опште и посебне услове, извршиће се након интервјуа са кандидатима.

 

Сва тражена документа треба доставити у року од 15 дана, од дана објављивања Јавног конкурса у дневном листу "Глас Српске".

 

Документи се могу доставити непосредно Основном суду у Требињу или путем поште, на  назначену адресу, са назнаком "Јавни конкурс".

Непотпуне, неуредне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Документација се враћа само на властити захтјев.

 

 

 

ЈУ ОШ "СВЕТИ САВА"

Немањина бб

ФОЧА

Тел/факс: 058/221-391; е-mail [email protected]

 

КОНКУРС

за попуну слободних радних мјеста

у школској 2015/2016. години

 

1. Наставник географије, на одређено вријеме, од  дана пријема до 31.8.2016. године, - 1 извршилац - на 16 часова у ЦШ и ПО Миљевина, са радним искуством,

2. Наставник ликовне културе, на одређено вријеме, од дана пријема до повратка радника са породиљског одсуства, - 1 извршилац – на 7  часова у ЦШ и ПО Миљевина, са радним искуством,     

3. Наставник демократије и људских права, на одређено вријеме, од дана пријема до повратка радника са породиљског одсуства, 1 извршилац на 4 часа у ЦШ и ПО Миљевина, са радним искуством. 

 

      Пријављени кандидати треба да, осим услова утврђених Законом о раду, испуњавају и услове прописане у члану 105. Закона о основном образовању и васпитању:

      а) имају одговарајући ниво образовања - завршен први циклус студијског програма и стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно високу или вишу стручну спрему;

      б)  имају положен стручни испит за рад у васпитно-образовном процесу;

      в) имају љекарско увјерење, од надлежне здравствене установе, о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима;

      г) нису осуђивани правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

         Кандидати треба да испуњавају и услове, из члана 3. Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Сл. гл. РС", бр. 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15), односно да имају завршену одређену врсту  стручне спреме и звање за радно мјесто тражено конкурсом.

          Уз пријаву на конкурс (са биографијом), потписану од стране кандидата који се пријављује, кандидати обавезно достављају овјерене фотокопије сљедећих докумената:

          1. Дипломе о завршеном образовању (диплома мора бити призната уколико није стечена: на територији СФРЈ до 6. априла 1992. године,  БиХ и Републици Србији);

          2. Увјерења о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу;

          3.  Извода из МК рођених или копије личне карте;

          4.  Увјерења о држављанству;

          5. Љекарског увјерења о психофизичкој и здравственој способности за рад са ученицима које не може бити старије од шест (6) мјесеци (прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа);

           Увјерење о неосуђиваности, за изабраног кандидата, Школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

           У пријави на конкурс кандидати обавезно треба да наведу тачне адресе становања и бројеве контакт телефона (по могућности бројеве мобилних телефона).

           У складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Сл. гл. РС" бр. 102/14) биће вршено бодовање кандидата, по утврђеним критеријумима.

         Уколико испуњава опште услове, у радни однос биће примљен кандидат који оствари највећи број бодова по критеријима утврђеним горе поменутим Правилником.

         Кандидати треба да доставе овјерене фотокопије сљедећих документа којима доказују испуњеност посебних услова:

1. Просјечну оцјену током студирања -  у форми додатка дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или у форми увјерења високошколске установе о просјеку оцјена током студирања;

2.  Вријеме проведено на евиденцији незапослених лица - у форми увјерења издатог од Завода за запошљавање за подручје јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен (рачуна се укупно вријеме чекања на посао у стручној спреми траженој конкурсом, закључно са даном издавања увјерења о времену проведеном на евиденцији незапослених лица).

3. Социјални статус:

а) ако кандидат има статус члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС - доставља увјерење општинског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту, о утврђеном статусу члана породице погинулог борца;

б) ако је кандидат ратни војни инвалид Одбрамбено-отаџбинског рата РС - доставља увјерење општинског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту, о утврђеном статусу ратног војног инвалида;

в) ако је кандидат борац Одбрамбено-отаџбинског рата РС - доставља увјерење општинског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту, о утврђеном статусу борца;

Документацију, из тачке б) и в), кандидати достављају накнадно, уколико два или више кандидата буду имали једнак број бодова, а по захтјеву Школе.

4. Дужину радног стажа - у форми увјерења о радном стажу, издатог од ранијег послодавца, које садржи податке из којих се јасно види:

              - врста посла;

              - степен стручне спреме и

              - дужина оствареног радног стажа по врстама посла;

Тестирање и интервју са кандидатима, који доставе потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се у просторијама Школе:

- Тестирање кандидата, дана 20.10.2015. године, са почетком у 9 часова,

- Интервју кандидата, дана 20.10.2015. године,  са почетком у  12 часова.

 

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, па ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

                  Конкурс  остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

                  Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

                   Документација послата уз пријаву на конкурс се не враћа.

 Пријаве на конкурс доставити на адресу Школе, препоручено или директно у школу.

 

 

 

 

"ТРЕНД-ТЕКС" ДОО ДОБОЈ ЈУГ

Подружница Требиње

Тина бб

Требиње

Моб.тел/0038766678595

                  

КОНКУРС

за пријем на позицију

 

1. Шивачи у текстилној индустрији - 50 извршилаца

 

Општи услови:

- општа здравствена способност

- да има 18 година старости

 

 Кандидатима који посједују радно искуство у текстилној индустрији након интервјуисања биће понуђено заснивање радног односа.

 

Кандидати који немају радно искуство у текстилној индустрији биће упућени на преквалификацију.

 

Конкурс је отворен  15  дана од дана објављивања у дневним новинама  "Глас Српске".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана