JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 5.12. 2018. godine

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 5.15. 2018. godine.

 

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

*******

************

    

OKRUŽNI SUD U TREBINjU

 

 

 

JAVNI KONKURS

za prijem na praksu sudijskog pripravnika - volontera

 

 

1. Sudijski pripravnik - volonter.…………….…1 (jedan) izvršilac

 

 

          Opis poslova:

 

          Sudijski pripravnik – volonter obavlja pripravničku praksu u sudu, radi sticanja uslova za polaganje pravosudnog ispita, pod nadzorom predsjednika suda, vodi dnevnik rada u koji svakodnevno unosi podatke o poslovima na kojima je radio i obavlja druge poslove po nalogu predsjednika suda.

 

Opšti uslovi:

- da je državljanin RS ili BiH,

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

- da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora, najmanje od 6 mjeseci, ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u državnim organima.

 

 

     Posebni uslovi:

 

  - završen pravni fakultet

                                                                       

    Potrebni dokumenti: (Original ili ovjerene kopije)

 

- uvjerenje o državljanstvu,

- izvod iz matične knjige rođenih i

- diploma o završenom pravnom fakultetu.

 

   Izabrani kandidat će biti dužan dostaviti uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta, nakon izbora kandidata.

 

Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se intervju.

 

Sva tražena dokumenta treba dostaviti u roku od 15 dana, od dana objavljivanja javnog konkursa u dnevnom listu “Glas Srpske”.

 

          Dokumenti se mogu dostaviti neposredno Okružnom sudu u Trebinju ili putem pošte, na adresu: Ul. Sokolska br.1, 89101 Trebinje, sa naznakom “Javni konkurs”.

 

          Nepotpune, neuredne i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

 

          Dokumentacija se vraća samo na vlastiti zahtjev.

*************

 

                                                                                             

                                                                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JU “CENTAR SREDNjIH ŠKOLA”

TREBINjE

 

 

 

 

KONKURS

 

za prijem školskog psihologa na određeno radno vrijeme

sa radnim iskustvom u obrazovno-vaspitnom procesu

i položenim stručnim ispitom za rad u obrazovno-vaspitnom procesu

 

 

1. Školski psiholog, 1 izvršilac, sa radnim iskustvom u obrazovno-vaspitnom procesu i  položenim stručnim ispitom za rad u obrazovno-vaspitnom procesu, do povratka radnice sa porodiljskog bolovanja.

 

 

Uz prijavu na konkurs (potpisanu od strane kandidata na kojoj će obavezno biti naznačena adresa stanovanja i kontakt telefon) kandidati su obavezni da dostave sljedeća dokumenta kojima dokazuju ispunjenost opštih uslova konkursa:

1. Uvjerenje o državljanstvu;

2. Izvod iz matične knjige rođenih;

3. Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima kandidat dostavlja nakon što bude odabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa;

4. Uvjerenje o neosuđivanosti škola će zatražiti za kandidata koji bude odabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

 

Kandidati su obavezni da dostave i sljedeća dokumenta kojima dokazuju ispunjenost posebnih uslova konkursa:

1. Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent (uz diplomu priložiti rješenje o priznavanju visokoškolske isprave ukoliko je stečena van Bosne i Hercegovine i Republike Srbije nakon 6. aprila 1992. g.).

2. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u obrazovno-vaspitnom procesu;

3. Uvjerenje o radnom stažu izdato od obrazovno-vaspitne ustanove iz koga se jasno vidi vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina radnog staža ostvarena po vrstama posla. Ukoliko je kandidat radio sa nepunim radnim vremenom, to radno vrijeme neophodno je preračunati u puno radno vrijeme.

 

Kandidati takođe dostavljaju i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 9. Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi:

1. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

2. Uvjerenje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koju izdaje Zavod za zapošljavanje,  ukoliko se kandidat nalazi na toj evidenciji;

3. Ovjerena fotokopija radne knjižice;

4. Uvjerenje o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko je kandidatu takav status utvrđen;

5. Uvjerenje o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko je kandidatu takav status utvrđen;

6. Uvjerenje o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko je kandidatu takav status utvrđen.

 

Prijavu na konkurs (sa naznakom “Prijava na konkurs za zapošljavanje”) i potrebna dokumenta kandidati su dužni da dostave lično ili putem pošte na adresu: JU Centar srednjih škola Trebinje, Vožda Karađorđa br.1, 89101 Trebinje.

Sa kandidatima koji dostave potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa biće obavljen intervju i stručno testiranje dana, 18.12.2018. godine, u 12 časova u prostorijama JU Centar srednjih škola Trebinje.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, odnosno ukoliko se ne pojave u naznačenom terminu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima. Potvrde i uvjerenja ne smiju biti starija od 6 mjeseci.

Neblagovremene prijave i prijave kandidata koji ne ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa neće se razmatrati.

 

Oglas ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana