ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 27.07.2016.

ЈУ ЗЗЗРС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 27.07. 2016. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.


********************

ЈУ ЦЕНТАР СРЕДЊИХ ШКОЛА

ТРЕБИЊЕ

Вожда Карађорђа бр. 1

телефон: 059/270-590

КОНКУРС

за пријем наставника - приправника, без радног искуства

 на одређено радно вријеме, годину дана

 

 

ЈУ Центар средњих школа Требиње прима наставника - приправника, без радног искуства, на одређено вријеме од 1.9.2016. до 31.8.2017. г., за сљедеће наставне предмете:

 

-  Биљна производња (2 часа седмичне норме)

-  Сточарство (2 часа седмичне норме)

-  Практична настава - агротуристички техничар (6 часова седмичне норме)

Поред општих услова, кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Сл. гл. РС", бр. 29/12 и 83/15). 

Процедура пријема радника биће обављена у складу са Правилником о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи  ("Сл. гл. РС", бр. 102/14 и 42/16).

Уз пријаву на конкурс (потписану од стране кандидата) кандидати су обавезни да доставе сљедећа документа којима доказују испуњеност општих услова конкурса:

1.  Увјерење о држављанству;

2.  Извод из матичне књиге рођених;

3.  Љекарско увјерење о радној способности кандидат доставља након што буде одабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа;

4.  Увјерење о неосуђиваности Школа ће затражити за кандидата који буде одабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа.

Кандидати су обавезни да доставе и сљедећа документа којима доказују испуњеност посебних услова конкурса:

1. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање за наведене наставне предмете или еквивалент прописан Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Сл. гл. РС", бр.29/12 и 83/15).

Уз диплому приложити рјешење о признавању високошколске исправе уколико је стечена ван БиХ и Републике Србије након 6. априла 1992. г.

 

Кандидати такође достављају и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 9. важећег Правилника о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи:

1. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

2. Увјерење о времену проведеном на евиденцији незапослених лица у стручној спреми траженој конкурсом, а коју издаје Завод за запошљавање;

3. Увјерење о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико је кандидату такав статус утврђен;

4. Увјерење о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико је кандидату такав статус утврђен;

5.  Увјерење о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико је кандидату такав статус утврђен.

Пријаву на конкурс (са назнаком "Пријава на конкурс за запошљавање") и потребна документа кандидати су дужни да доставе лично или путем поште на назначену адресу.

Са кандидатима који доставе потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају опште и посебне услове конкурса биће обављен интервју и стручно тестирање дана 11.8.2016. у 9 часова у просторијама  школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, односно уколико се не појаве у назначеном термину сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима. Потврде и увјерења не смију бити старија од 6 мјесеци.

Неблаговремене пријаве и пријаве кандидата који не испуњавају опште и посебне услове конкурса неће се разматрати.

Оглас остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана