JU ZZZ RS - Filijala Trebinje: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 26.10.2016.

JU ZZZRS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 26.10. 2016. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

******************************

JU TEHNIČKA ŠKOLA TREBINjE

Vožda Karađorđa 1

 

KONKURS

za prijem radnika u radni odnos

1. Prof. matematike...........1 izvršilac - puna norma - određeno (31.8.2017) - sa radnim iskustvom (položen stručni ispit za rad u nastavi).

Pored opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa propisanih Zakonom o radu ("Sl. gl. RS" br. 1/16) kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove propisane članom 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju ("Sl. gl. RS", br.74/08, 106/09, 104/11, 33/14) i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama ("Sl. gl. RS", br. 29/12, 80/14, 83/15).

Uvjerenje da kandidat nije pravosnažnom presudom osuđivan za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom i maloljetnim licem poslodavac će pribaviti službenim putem od nadležnog organa, za izabranog kandidata.

Ljekarsko uvjerenje kandidati dostavljaju nakon što budu odabrani na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uz prijavu na konkurs, kandidati su dužni da, kao dokaz o ispunjavanju uslova konkursa, dostave sljedeća dokumenta (ovjerene kopije ne starije od šest mjeseci):

- Ovjerenu kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent (za diplome stečene poslije 6.4.1992 god. van BiH i Republike Srbije potrebno priložiti rješenje o priznavanju – nostrifikaciji);

-  Izvod iz matične knjige rođenih;

-  Uvjerenje o državljanstvu;

-  Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu

-  Kraću biografiju - prijava.

Pored ovih dokumenata potrebno je dostaviti i uvjerenja tražena Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi                  ("Službeni glasnik Republike Srpske" br.102/14, 42/16). Uvjerenja koja kandidat prilaže su:

-  Uvjerenje o prosječnoj ocjeni tokom studiranja koju izdaje visokoškolska ustanova ili je dodatak diplomi

-  Uvjerenje o ostvarenom radnom stažu izdato od strane ranijeg poslodavca

-  Uvjerenje Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za nezaposlena lica koja se nalaze na toj evidenciji,

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije borca,

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

 

Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa biće obavljen intervju kao i stručno testiranje 9.11.2016. god.  u 10 časova u prostorijama Škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ukoliko se ne pojave smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Rok za podnošenje prijava je 8 (osam) dana od dana objavljivanja konkursa.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

U prijavi navesti kontakt telefon.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova dostaviti u JU "Tehnička škola" Trebinje, Vožda Karađorđa br.1, 89101 Trebinje sa naznakom "ZA KONKURS (prof. matematike)".

*********************

JU SREDNjOŠKOLSKI CENTAR FOČA

        Broj: 01- 21-122/16.

        Dana: 24.10.2016.

 KONKURS

za prijem radnika u radni odnos

      Na  određeno radno vrijeme:

1.  Dipl. inž. mašinstva, do  kraja školske godine .........................................20 časova  

sa iskustvom, položen stručni ispit u vaspitno-obrazovnom radu                                                                                            

  Osim  uslova utvrđenih Zakonom o radu ("Sl. gl. RS", broj: 01/16) i posebnih uslova propisanim članom 75.  Zakona o srednjem obrazovanju i  vaspitanju ("Sl. gl. RS", broj:74/08, 106/09, 104/11 i 33/14 ), ispunjava i sljedeće uslove:

   Završen odgovarajući fakultet prema Pravilniku o vrsti stručne spreme nastavnika i saradnika u gimnaziji ("Sl. gl. RS", broj:34/2015) i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama ("Sl. gl. RS", 91/09 i 29/12, 80/14) i Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi ("Sl. gl. RS", broj:102/14. i 42/16.). 

Opšti uslovi: 
a) da je  državljanin RS i BiH to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu;
b) da je punoljetan što  se dokazuje izvodom iz MK rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte;

v) da  je radno sposoban što se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa. 
g) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti iz stava 1. tačka g) ovog člana za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Posebni uslovi:

- potpisana prijava od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs uz kratku biografiju 
- ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;
- dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena; 

       U izuzetnim slučajevima, ukoliko kandidat iz opravdanih razloga ne može pribaviti dokument  o prosjeku ocjena tokom studiranja, prosječna ocjena se može dokazati ovjerenom fotokopijom indeksa
- uvjerenje izdato od  Zavoda za zapošljavanje o vremenu na evidenciji nezaposlenih lica;
- uvjerenje o radnom stažu (u obrazovanju, van obrazovanja u struci i van struke sa izračunatim radnim stažom) i ovjerenu fotokopiju radne knjižice,

- dokaz o položenom stručnom ispitu za rad u obrazovanju za radna mjesta za koja se traži

- uvjerenje opštinskog/ gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu  člana porodice  poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz  kategorije porodice poginulih boraca;
- uvjerenje opštinskog/ gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu  ratnog vojnog  invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz  kategorije ratnog vojnog invalida;
Testiranje  i intervju za sve kandidate koji su dostavili potpunjene i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se 7.11.2016. godine u 11 časova.
Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od  prijave na konkurs. 
Kandidati  su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata  koje  se  ne vraćaju. 
Rok za dostavljanje prijava je 8 dana od dana objavljivanja  konkursa.
Prijave slati  sa naznakom: "NE  OTVARAJ –KONKURS"  na  naznačenu adresu: 
JU Srednjoškolski  centar  Foča, Ul. Cara Dušana br.73. Foča 
Telefon: 058/210-114                                                     

************************

                  

JU CENTAR SREDNjIH ŠKOLA

TREBINjE

Vožda Karađorđa br. 1

89101 Trebinje

telefon: 059/270-590

faks: 059/271-160

Broj: 01-557/2-16

Datum: 21.10.2016.

KONKURS

za prijem diplomiranog pravnika sa radnim iskustvom u nastavi

 i položenim stručnim ispitom za rad u vaspitno-obrazovnom procesu

 na određeno radno vrijeme - do 18.5.2017.

 

1. Diplomirani pravnik, 1 izvršilac, položen stručni ispit za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,  (2  nastavna časa nedjeljno)

 

Procedura prijema radnika biće obavljena u skladu sa Pravilnikom o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi  ("Službeni glasnik Republike Srpske", br. 102/14 i 42/16).

Uz prijavu na konkurs (potpisanu od strane kandidata) kandidati su obavezni da dostave sljedeća dokumenta kojima dokazuju ispunjenost opštih uslova konkursa:

1. Uvjerenje o državljanstvu;

2. Izvod iz matične knjige rođenih;

3. Ljekarsko uvjerenje o radnoj sposobnosti kandidat dostavlja nakon što bude odabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa;

4. Uvjerenje o neosuđivanosti Škola će zatražiti za kandidata koji bude odabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidati su obavezni da dostave i sljedeća dokumenta kojima dokazuju ispunjenost posebnih uslova konkursa:

1. Ovjerena fotokopija diplome o stečenom akademskom zvanju, diplomirani pravnik, u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova (uz diplomu priložiti rješenje o priznavanju visokoškolske isprave ukoliko je stečena van Bosne i Hercegovine i Republike Srbije nakon 6. aprila 1992. g.).

2. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

3. Uvjerenje vaspitno-obrazovne ustanove o stečenom radnom stažu na poslovima nastavnika.

 

Kandidati takođe dostavljaju i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 9. važećeg Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi:

1. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

2. Uvjerenje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koju izdaje Zavod za zapošljavanje, ukoliko se kandidat nalazi na toj evidenciji;

3. Ovjerena fotokopija radne knjižice;

4. Uvjerenje o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko je kandidatu takav status utvrđen;

5. Uvjerenje o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko je kandidatu takav status utvrđen;

6. Uvjerenje o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko je kandidatu takav status utvrđen.

Prijavu na konkurs (sa naznakom "Prijava na konkurs za zapošljavanje") i potrebna dokumenta kandidati su dužni da dostave lično ili putem pošte na adresu: JU Centar srednjih škola Trebinje, Vožda Karađorđa br.1, 89101 Trebinje.

Sa kandidatima koji dostave potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa biće obavljen intervju i stručno testiranje dana 9.11.2016. godine u 9 časova u prostorijama JU Centar srednjih škola Trebinje.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, odnosno ukoliko se ne pojave u naznačenom terminu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima. Potvrde i uvjerenja ne smiju biti starija od 6 mjeseci.

Neblagovremene prijave i prijave kandidata koji ne ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa neće se razmatrati.

Oglas ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana