ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 26.10.2016.

ЈУ ЗЗЗРС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 26.10. 2016. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

******************************

ЈУ ТЕХНИЧКА ШКОЛА ТРЕБИЊЕ

Вожда Карађорђа 1

 

КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

1. Проф. математике...........1 извршилац - пуна норма - одређено (31.8.2017) - са радним искуством (положен стручни испит за рад у настави).

Поред општих услова за заснивање радног односа прописаних Законом о раду ("Сл. гл. РС" бр. 1/16) кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 75. Закона о средњем образовању и васпитању ("Сл. гл. РС", бр.74/08, 106/09, 104/11, 33/14) и Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Сл. гл. РС", бр. 29/12, 80/14, 83/15).

Увјерење да кандидат није правоснажном пресудом осуђиван за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом и малољетним лицем послодавац ће прибавити службеним путем од надлежног органа, за изабраног кандидата.

Љекарско увјерење кандидати достављају након што буду одабрани на конкурсу, а прије заснивања радног односа.

Уз пријаву на конкурс, кандидати су дужни да, као доказ о испуњавању услова конкурса, доставе сљедећа документа (овјерене копије не старије од шест мјесеци):

- Овјерену копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент (за дипломе стечене послије 6.4.1992 год. ван БиХ и Републике Србије потребно приложити рјешење о признавању – нострификацији);

-  Извод из матичне књиге рођених;

-  Увјерење о држављанству;

-  Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу

-  Краћу биографију - пријава.

Поред ових докумената потребно је доставити и увјерења тражена Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи                  ("Службени гласник Републике Српске" бр.102/14, 42/16). Увјерења која кандидат прилаже су:

-  Увјерење о просјечној оцјени током студирања коју издаје високошколска установа или је додатак дипломи

-  Увјерење о оствареном радном стажу издато од стране ранијег послодавца

-  Увјерење Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији,

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије борца,

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

 

Са кандидатима који испуњавају услове конкурса биће обављен интервју као и стручно тестирање 9.11.2016. год.  у 10 часова у просторијама Школе.

Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а уколико се не појаве сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни да доставе овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Рок за подношење пријава је 8 (осам) дана од дана објављивања конкурса.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

У пријави навести контакт телефон.

Пријаве са доказима о испуњавању услова доставити у ЈУ "Техничка школа" Требиње, Вожда Карађорђа бр.1, 89101 Требиње са назнаком "ЗА КОНКУРС (проф. математике)".

*********************

ЈУ СРЕДЊОШКОЛСКИ ЦЕНТАР ФОЧА

        Број: 01- 21-122/16.

        Дана: 24.10.2016.

 КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

      На  одређено радно вријеме:

1.  Дипл. инж. машинства, до  краја школске године .........................................20 часова  

са искуством, положен стручни испит у васпитно-образовном раду                                                                                            

  Осим  услова утврђених Законом о раду ("Сл. гл. РС", број: 01/16) и посебних услова прописаним чланом 75.  Закона о средњем образовању и  васпитању ("Сл. гл. РС", број:74/08, 106/09, 104/11 и 33/14 ), испуњава и сљедеће услове:

   Завршен одговарајући факултет према Правилнику о врсти стручне спреме наставника и сарадника у гимназији ("Сл. гл. РС", број:34/2015) и Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Сл. гл. РС", 91/09 и 29/12, 80/14) и Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи ("Сл. гл. РС", број:102/14. и 42/16.). 

Општи услови: 
а) да је  држављанин РС и БиХ то се доказује увјерењем о држављанству;
б) да је пунољетан што  се доказује изводом из МК рођених или овјереном копијом личне карте;

в) да  је радно способан што се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа. 
г) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Увјерење о неосуђиваности из става 1. тачка г) овог члана за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Посебни услови:

- потписана пријава од стране кандидата који се пријављује на конкурс уз кратку биографију 
- овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;
- додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена; 

       У изузетним случајевима, уколико кандидат из оправданих разлога не може прибавити документ  о просјеку оцјена током студирања, просјечна оцјена се може доказати овјереном фотокопијом индекса
- увјерење издато од  Завода за запошљавање о времену на евиденцији незапослених лица;
- увјерење о радном стажу (у образовању, ван образовања у струци и ван струке са израчунатим радним стажом) и овјерену фотокопију радне књижице,

- доказ о положеном стручном испиту за рад у образовању за радна мјеста за која се тражи

- увјерење општинског/ градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу  члана породице  погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из  категорије породице погинулих бораца;
- увјерење општинског/ градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу  ратног војног  инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из  категорије ратног војног инвалида;
Тестирање  и интервју за све кандидате који су доставили потпуњене и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се 7.11.2016. године у 11 часова.
Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од  пријаве на конкурс. 
Кандидати  су дужни да доставе овјерене копије свих докумената  које  се  не враћају. 
Рок за достављање пријава је 8 дана од дана објављивања  конкурса.
Пријаве слати  са назнаком: "НЕ  ОТВАРАЈ –КОНКУРС"  на  назначену адресу: 
ЈУ Средњошколски  центар  Фоча, Ул. Цара Душана бр.73. Фоча 
Телефон: 058/210-114                                                     

************************

                  

ЈУ ЦЕНТАР СРЕДЊИХ ШКОЛА

ТРЕБИЊЕ

Вожда Карађорђа бр. 1

89101 Требиње

телефон: 059/270-590

факс: 059/271-160

Број: 01-557/2-16

Датум: 21.10.2016.

КОНКУРС

за пријем дипломираног правника са радним искуством у настави

 и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу

 на одређено радно вријеме - до 18.5.2017.

 

1. Дипломирани правник, 1 извршилац, положен стручни испит за рад у васпитно-образовном процесу,  (2  наставна часа недјељно)

 

Процедура пријема радника биће обављена у складу са Правилником о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи  ("Службени гласник Републике Српске", бр. 102/14 и 42/16).

Уз пријаву на конкурс (потписану од стране кандидата) кандидати су обавезни да доставе сљедећа документа којима доказују испуњеност општих услова конкурса:

1. Увјерење о држављанству;

2. Извод из матичне књиге рођених;

3. Љекарско увјерење о радној способности кандидат доставља након што буде одабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа;

4. Увјерење о неосуђиваности Школа ће затражити за кандидата који буде одабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа.

Кандидати су обавезни да доставе и сљедећа документа којима доказују испуњеност посебних услова конкурса:

1. Овјерена фотокопија дипломе о стеченом академском звању, дипломирани правник, у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова (уз диплому приложити рјешење о признавању високошколске исправе уколико је стечена ван Босне и Херцеговине и Републике Србије након 6. априла 1992. г.).

2. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу;

3. Увјерење васпитно-образовне установе о стеченом радном стажу на пословима наставника.

 

Кандидати такође достављају и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 9. важећег Правилника о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи:

1. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

2. Увјерење о времену проведеном на евиденцији незапослених лица коју издаје Завод за запошљавање, уколико се кандидат налази на тој евиденцији;

3. Овјерена фотокопија радне књижице;

4. Увјерење о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико је кандидату такав статус утврђен;

5. Увјерење о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико је кандидату такав статус утврђен;

6. Увјерење о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико је кандидату такав статус утврђен.

Пријаву на конкурс (са назнаком "Пријава на конкурс за запошљавање") и потребна документа кандидати су дужни да доставе лично или путем поште на адресу: ЈУ Центар средњих школа Требиње, Вожда Карађорђа бр.1, 89101 Требиње.

Са кандидатима који доставе потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају опште и посебне услове конкурса биће обављен интервју и стручно тестирање дана 9.11.2016. године у 9 часова у просторијама ЈУ Центар средњих школа Требиње.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, односно уколико се не појаве у назначеном термину сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни да доставе овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима. Потврде и увјерења не смију бити старија од 6 мјесеци.

Неблаговремене пријаве и пријаве кандидата који не испуњавају опште и посебне услове конкурса неће се разматрати.

Оглас остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана