JU ZZZ RS - Filijala Trebinje: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 26. 07. 2017.

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 26.07. 2017. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

******************

JU CENTAR SREDNjIH ŠKOLA

TREBINjE

KONKURS

za prijem nastavnika na neodređeno radno vrijeme

 sa položenim stručnim ispitom za rad u vaspitno-obrazovnom procesu

1. Kuvar-specijalista - peti stepen, odnosno  ugostiteljsko-kulinarski tehničar-specijalista, peti stepen  -  1 izvršilac  sa radnim iskustvom u nastavi i  položenim stručnim ispitom za rad u vaspitno-obrazovnom procesu  (18 nastavnih časova praktične nastave za zanimanje kuvar)

Uz prijavu na konkurs (potpisanu od strane kandidata) kandidati su obavezni da dostave sljedeća dokumenta kojima dokazuju ispunjenost opštih uslova konkursa:

1. Uvjerenje o državljanstvu;

2. Izvod iz matične knjige rođenih;

3. Ljekarsko uvjerenje o radnoj sposobnosti kandidat dostavlja nakon što bude odabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa;

4. Uvjerenje o neosuđivanosti Škola će zatražiti za kandidata koji bude odabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidati su obavezni da dostave i sljedeća dokumenta kojima dokazuju ispunjenost posebnih uslova konkursa:

1. Ovjerena fotokopija diplome, odnosno uvjerenja u kome je navedena tražena stručna sprema propisana Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama ("Službeni glasnik Republike Srpske", br. 29/12 i 83/15).

2. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

 

Kandidati takođe dostavljaju i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 9. važećeg Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi:

1. Uvjerenje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koju izdaje Zavod za zapošljavanje,  ukoliko se kandidat nalazi na toj evidenciji;

2.  Ovjerena fotokopija radne knjižice;

3. Uvjerenje o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko je kandidatu takav status utvrđen;

4. Uvjerenje o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko je kandidatu takav status utvrđen;

5.  Uvjerenje o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko je kandidatu takav status utvrđen.

Prijavu na konkurs (sa naznakom "Prijava na konkurs za zapošljavanje") i potrebna dokumenta kandidati su dužni da dostave lično ili putem pošte na adresu: JU Centar srednjih škola Trebinje, Vožda Karađorđa br.1, 89101 Trebinje.

Sa kandidatima koji dostave potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa biće obavljen intervju i stručno testiranje dana, 11.8.2017. godine, u 9 časova u prostorijama JU Centar srednjih škola Trebinje.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, odnosno ukoliko se ne pojave u naznačenom terminu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Neblagovremene prijave i prijave kandidata koji ne ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa neće se razmatrati.

Oglas ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

***************

SKUPŠTINA OPŠTINE BERKOVIĆI 

raspisuje:

JAVNI KONKURS

za izbor i imenovanje direktora JU za predškolsko vaspitanje i obrazovanje

Dječiji vrtić "Sveta Novomučenica Milica-Dete" Berkovići

I Raspisuje se Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora JU za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Dječiji vrtić "Sveta Novomučenica Milica – Dete" Berkovići.

II Opis poslova

Direktor ustanove organizuje rad ustanove, zastupa ustanovu i rukovodi poslovanjem, obezbjeđuje i odgovara za zakonitost poslovanja, predlaže poslovnu politiku i obavlja druge  poslove utvrđene Statutom i odlukama osnivača.

III Mandat

Direktor se imenuje na period od 4 (četiri) godine.

IV Opšti uslovi

- Da su državljani RS ili BiH;

- Da su stariji od 18 godina;

- Da nije otpuštan iz državne službe na osnovu disciplinske mjere na bilo kom nivou vlasti u BiH ili entiteta u periodu od 3 (tri) godine prije objavljivanja konkursa;

- Da ne služi kaznu Međunarodnog suda i da nisu pod optužbom istog;

- Da kandidat nije osuđivan za krivično djelo koje ga čini nepogodnim za vršenje dužnosti:

- Da ima opštu zdravstvenu sposobnost.

V Posebni uslovi

- Prvi ciklus odgovarajućeg studijskog programa ili ekvivalent potreban za rad u predškolskim ustanovama na poslovima vaspitača ili stručnog saradnika, prvi ciklus odgovarajućeg studijskog programa ili ekvivalent potreban za rad u vaspitno obrazovnoj ustanovi na poslovima nastavnika ili stručnog saradnika, diplomirani pravnik ili diplomirani ekonomista.

- Najmanje pet godina radnog iskustva u struci nakon sticanja visoke stručne spreme.

VI Sukob interesa

Kandidati ne mogu obavljati dužnost, aktivnost ili biti na položaju koji ih dovodi do sukoba interesa prema važećim propisima.

VII Potrebna dokumenta

Uz prijavu na konkurs kandidati su dužni dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih  i posebnih uslova.

1. Uvjerenje o državljanstvu.

2. Izvod iz matične knjige rođenih.

3. Ovjerenu kopiju diplome o školskoj spremi.

4. Uvjerenje da se ne vodi krivični postupak.

5. Uvjerenje o nekažnjavanju.

6. Potpisanu i ovjerenu izjavu da kandidat nije otpuštan iz državne službe na osnovu disciplinske mjere na bilo kom nivou vlasti BiH ili entiteta u periodu od 3 (tri) godine prije objavljivanja konkursa.

7. Potpisanu i ovjerenu izjavu da kandidat ne služi kaznu Međunarodnog suda i da nije pod optužbom istog.

8. Potpisanu i ovjerenu izjavu da ne obavlja dužnost i aktivnosti na položaju koji dovodi do sukoba interesa prema važećim propisima.

9. Dokaz o radnom iskustvu.

10. Ljekarsko uvjerenje o ispunjavanju opšte zdravstvene sposobnosti kandidat će dostaviti nakon sprovedenog konkursa i konačnog imenovanja.

Sva potrebna dokumentacija treba da bude u originalu ili ovjerenoj kopiji.

Rok za podnošenje prijava je 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu "Glas Srpske" na  oglasnoj tabli opštine i sajtu opštine Berkovići.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Prijave se mogu dostaviti lično ili putem pošte na adresu: OPŠTINA BERKOVIĆI "KOMISIJA ZA IZBOR I IMENOVANjE" Viduša b.b. 88363 BERKOVIĆI.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana