ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 26. 07. 2017.

ЈУ ЗЗЗ РС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 26.07. 2017. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

******************

ЈУ ЦЕНТАР СРЕДЊИХ ШКОЛА

ТРЕБИЊЕ

КОНКУРС

за пријем наставника на неодређено радно вријеме

 са положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу

1. Кувар-специјалиста - пети степен, односно  угоститељско-кулинарски техничар-специјалиста, пети степен  -  1 извршилац  са радним искуством у настави и  положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу  (18 наставних часова практичне наставе за занимање кувар)

Уз пријаву на конкурс (потписану од стране кандидата) кандидати су обавезни да доставе сљедећа документа којима доказују испуњеност општих услова конкурса:

1. Увјерење о држављанству;

2. Извод из матичне књиге рођених;

3. Љекарско увјерење о радној способности кандидат доставља након што буде одабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа;

4. Увјерење о неосуђиваности Школа ће затражити за кандидата који буде одабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа.

Кандидати су обавезни да доставе и сљедећа документа којима доказују испуњеност посебних услова конкурса:

1. Овјерена фотокопија дипломе, односно увјерења у коме је наведена тражена стручна спрема прописана Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Службени гласник Републике Српске", бр. 29/12 и 83/15).

2. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу;

 

Кандидати такође достављају и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 9. важећег Правилника о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи:

1. Увјерење о времену проведеном на евиденцији незапослених лица коју издаје Завод за запошљавање,  уколико се кандидат налази на тој евиденцији;

2.  Овјерена фотокопија радне књижице;

3. Увјерење о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико је кандидату такав статус утврђен;

4. Увјерење о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико је кандидату такав статус утврђен;

5.  Увјерење о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико је кандидату такав статус утврђен.

Пријаву на конкурс (са назнаком "Пријава на конкурс за запошљавање") и потребна документа кандидати су дужни да доставе лично или путем поште на адресу: ЈУ Центар средњих школа Требиње, Вожда Карађорђа бр.1, 89101 Требиње.

Са кандидатима који доставе потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају опште и посебне услове конкурса биће обављен интервју и стручно тестирање дана, 11.8.2017. године, у 9 часова у просторијама ЈУ Центар средњих школа Требиње.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, односно уколико се не појаве у назначеном термину сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Неблаговремене пријаве и пријаве кандидата који не испуњавају опште и посебне услове конкурса неће се разматрати.

Оглас остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања.

***************

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ БЕРКОВИЋИ 

расписује:

ЈАВНИ КОНКУРС

за избор и именовање директора ЈУ за предшколско васпитање и образовање

Дјечији вртић "Света Новомученица Милица-Дете" Берковићи

I Расписује се Јавни конкурс за избор и именовање директора ЈУ за предшколско васпитање и образовање Дјечији вртић "Света Новомученица Милица – Дете" Берковићи.

II Опис послова

Директор установе организује рад установе, заступа установу и руководи пословањем, обезбјеђује и одговара за законитост пословања, предлаже пословну политику и обавља друге  послове утврђене Статутом и одлукама оснивача.

III Мандат

Директор се именује на период од 4 (четири) године.

IV Општи услови

- Да су држављани РС или БиХ;

- Да су старији од 18 година;

- Да није отпуштан из државне службе на основу дисциплинске мјере на било ком нивоу власти у БиХ или ентитета у периоду од 3 (три) године прије објављивања конкурса;

- Да не служи казну Међународног суда и да нису под оптужбом истог;

- Да кандидат није осуђиван за кривично дјело које га чини непогодним за вршење дужности:

- Да има општу здравствену способност.

V Посебни услови

- Први циклус одговарајућег студијског програма или еквивалент потребан за рад у предшколским установама на пословима васпитача или стручног сарадника, први циклус одговарајућег студијског програма или еквивалент потребан за рад у васпитно образовној установи на пословима наставника или стручног сарадника, дипломирани правник или дипломирани економиста.

- Најмање пет година радног искуства у струци након стицања високе стручне спреме.

VI Сукоб интереса

Кандидати не могу обављати дужност, активност или бити на положају који их доводи до сукоба интереса према важећим прописима.

VII Потребна документа

Уз пријаву на конкурс кандидати су дужни доставити доказе о испуњавању општих  и посебних услова.

1. Увјерење о држављанству.

2. Извод из матичне књиге рођених.

3. Овјерену копију дипломе о школској спреми.

4. Увјерење да се не води кривични поступак.

5. Увјерење о некажњавању.

6. Потписану и овјерену изјаву да кандидат није отпуштан из државне службе на основу дисциплинске мјере на било ком нивоу власти БиХ или ентитета у периоду од 3 (три) године прије објављивања конкурса.

7. Потписану и овјерену изјаву да кандидат не служи казну Међународног суда и да није под оптужбом истог.

8. Потписану и овјерену изјаву да не обавља дужност и активности на положају који доводи до сукоба интереса према важећим прописима.

9. Доказ о радном искуству.

10. Љекарско увјерење о испуњавању опште здравствене способности кандидат ће доставити након спроведеног конкурса и коначног именовања.

Сва потребна документација треба да буде у оригиналу или овјереној копији.

Рок за подношење пријава је 15 (петнаест) дана од дана објављивања конкурса у дневном листу "Глас Српске" на  огласној табли општине и сајту општине Берковићи.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Пријаве се могу доставити лично или путем поште на адресу: ОПШТИНА БЕРКОВИЋИ "КОМИСИЈА ЗА ИЗБОР И ИМЕНОВАЊЕ" Видуша б.б. 88363 БЕРКОВИЋИ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана