ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 14. 03. 2018. године

ЈУ ЗЗЗ РС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 14.03. 2018. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

*********

**********

  РЕПУБЛИКА СРПСКА

ЈУ ОШ "ЈОВАН ЈОВАНОВИЋ ЗМАЈ"

ТРЕБИЊЕ

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

1. Наставник информатике, на одређено вријеме, до повратка радника са боловања, а најдуже до 30.6.2018. године, за рад у матичној школи и подручном одјељењу Ластва .........................................................    1 извршилац                                                                 

■ На   радно  мјесто наставника информатике прима се кандидат са положеним стручним испитом  и радним искуством од годину дана на пословима наставника информатике .

■ Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане овим конкурсом и Законом о основном васпитању и образовању - чл. 104. став (6) ("Службени гласник РС" бр. 44/17).

Кандидати су дужни да поред општих услова предвиђених Законом о раду ("Службени гласник Републике Српске", број 1/16) испуњавају и услове предвиђене Законом о основном васпитању и образовању ("Службени гласник Републике Српске", број 44/17), Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача  у основној школи - члан  ("Службени гласник Републике Српске", број 77/09, 86/10, 76/15) и Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник Републике Српске", број 102/14, 45/16).

Уз потписану пријаву од стране кандидата на којој ће обавезно бити назначена адреса и контакт телефон, кандидати достављају сљедећа документа:

1. Увјерење да је држављанин Републике Српске и Босне и Херцеговине,

2. Извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте, којом се доказује да је кандидат пунољетан,

3. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у одређеној области и остварених најмање 180 ECTS бодова у трајању од три године или еквивалент (дипломе одговарајуће стручне спреме које нису издате у Босни и Херцеговини и Републици Србији  или на територији бивше СФРЈ до 6. априла 1992. године морају бити нострификоване),

■ Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању  испуњавали услове у погледу степена и  врсте стручне спреме.

4.  Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

5. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

6. Увјерење Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

7. Увјерење о радном стажу/радном искуству  издато од ранијег послодавца код којег је кандидат био запослен:

- на радном мјесту који одговара стручној спреми и профилу који се тражи овим конкурсом

- на радном мјесту у школи на другим пословима, а који одговарају стручној спреми која се тражи овим конкурсом

- на радном мјесту ван васпитно-образовног рада, а који одговарају стручној спреми и профилу који се тражи овим конкурсом

Из увјерења треба јасно да се види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла. Уколико је кандидат радио с непуним радним временом, то радно вријеме је потребно прерачунати у пуно радно вријеме,

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу  борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије борца,

- Љекарско увјерење не старије од шест мјесеци о психофизичкој способности за рад са ученицима доставиће кандидат који буде изабран. Прихвата се само љекарско увјерење које изда надлежна здравствена установа.

- Увјерење да није правоснажном пресудом осуђиван за кривична дјела из члана 105. Став 5. Закона о основном образовању и васпитању (Школа ће службеним путем тражити за кандидата који буде изабран, а прије заснивања радног односа).

▪ Кандидати су дужни доставити овјерене фотокопије свих докумената и те копије неће бити враћене.

▪ Интервју  само за кандидате који испуњавају услове конкурса, са потпуном  документацијом и благовременом пријавом обавиће се у просторијама школе у

понедјељак, 26.03.2018. године, године са почетком у 11 часова

- Кандидати који испуњавају услове неће се посебно позивати  на интервју,

 а ако се не појаве на интервјуу сматраће се да су одустали од конкурса.

Пријаве слати на адресу:

ЈУ Основна школа "Јован Јовановић Змај" Требиње, Октобарска бр.1

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати  у разматрање.

Конкурс остаје отворен  8 (осам) дана од дана објављивања.

************

ЈУ ТЕХНИЧКА ШКОЛА ТРЕБИЊЕ

КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

1.  Проф. електро групе предмета...........1 извршилац - 17 часова - одређено (31.8.2018) - са радним искуством (положен стручни испит за рад у настави)

Поред општих услова за заснивање радног односа прописаних Законом о раду ("Сл. гл. РС", бр. 1/16) кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 75. Закона о средњем образовању и васпитању ("Сл. гл. РС", бр.74/08, 106/09, 104/11, 33/14) и Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Сл. гл. РС", бр. 29/12, 80/14, 83/15).

Увјерење да кандидат није правоснажном пресудом осуђиван за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом и малољетним лицем послодавац ће прибавити службеним путем од надлежног органа, за изабраног кандидата.

Љекарско увјерење кандидати достављају након што буду одабрани на конкурсу, а прије заснивања радног односа.

Уз пријаву на конкурс, кандидати су дужни да, као доказ о испуњавању услова конкурса, доставе сљедећа документа (овјерене копије не старије од шест мјесеци):

- Овјерену копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент (за дипломе стечене послије 6.4.1992. год. ван БиХ и Републике Србије потребно приложити рјешење о признавању - нострификацији);

- Извод из матичне књиге рођених;

- Увјерење о држављанству;

- Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу

- Краћу биографију - пријава.

Поред ових докумената потребно је доставити и увјерења тражена Правилником о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи    ("Службени гласник Републике Српске" бр.102/14, 42/16). Увјерења која кандидат прилаже су:

- Увјерење о просјечној оцјени током студирања коју издаје високошколска установа или је додатак дипломи (уколико кандидат не може из оправданих разлога прибавити наведени документ, просјечна оцјена се може доказати и овјереном фотокопијом индекса)

- Увјерење о оствареном радном стажу издато од стране ранијег послодавца

- Увјерење Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији,

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије борца,

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

Са кандидатима који испуњавају услове конкурса биће обављен интервју као и стручно тестирање 27.3.2018. године у 12 часова у просторијама школе.

Уколико се на конкурс не пријаве кандидати који испуњавају наведене услове         (радно искуство и положен стручни испит), разматраће се пријаве осталих кандидата.

Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а уколико се не појаве сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Рок за подношење пријава је 8 (осам) дана од дана објављивања конкурса.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

У пријави навести контакт телефон.

Пријаве са доказима о испуњавању услова доставити у ЈУ "Техничка школа" Требиње, Вожда Карађорђа бр.1, 89101 Требиње са назнаком "ЗА КОНКУРС (проф. електро групе предмета)".

*************

"ЕНЕРГЕТИК" ДОО

ДУБИЧКА БР.90

78 000 БАЊАЛУКА

На основу указане потребе  д.о.о. "Енергетик" Бањалука, расписује оглас - мјесто рада Билећа

   ОГЛАС

 за пријем радника у радни однос - мјесто рада Билећа

1. Грађевински техничар                                                        2 извршиоца

2. Зидар                                                                          5 извршилаца

3. Тесар                                                                          5 извршилаца

4. Армирач                                                                            2 извршиоца

5. НК радник                                                                10 извршилаца

Од кандидата се очекује склоности тимском раду, одговорност и поузданост у извршавању разних задатака.

Пријаве са биографијом и доказа о испуњености услова (не мора бити овјерена документација, само фотокопија) слати путем поште, еmail-а или доћи лично на сљедећу адресу:

"Енергетик" д.о.о.

Дубичка бр.90

78 000 Бањалука

Контакт телефон: 051/386-214

Е-mail адреса: [email protected]

Конкурс остаје отворен до попуне радног мјеста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана