JU ZZZ RS - Filijala Trebinje: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 04. 10. 2017. godine

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 04.10. 2017. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

********

JU TEHNIČKA ŠKOLA TREBINjE

KONKURS

za prijem radnika u radni odnos

1.  Prof. srpskog jezika...........1 izvršilac - 13 časova - određeno (do povratka radnice sa porodiljskog odsustva) - sa radnim iskustvom (položen stručni ispit za rad u nastavi)

Pored opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa propisanih Zakonom o radu ("Sl. gl. RS" br. 1/16) kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove propisane članom 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju ("Sl. gl. RS" br.74/08, 106/09, 104/11, 33/14) i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama ("Sl. gl. RS" br. 29/12, 80/14, 83/15).

Uvjerenje da kandidat nije pravosnažnom presudom osuđivan za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom i maloljetnim licem poslodavac će pribaviti službenim putem od nadležnog organa, za izabranog kandidata.

Ljekarsko uvjerenje kandidati dostavljaju nakon što budu odabrani na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uz prijavu na konkurs, kandidati su dužni da, kao dokaz o ispunjavanju uslova konkursa, dostave sljedeća dokumenta (ovjerene kopije ne starije od šest mjeseci):

- Ovjerenu kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent (za diplome stečene poslije 6.4.1992 god. van BiH i Republike Srbije potrebno priložiti rješenje o priznavanju - nostrifikaciji);

- Izvod iz matične knjige rođenih;

- Uvjerenje o državljanstvu;

- Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu

- Kraću biografiju - prijavu.

Pored ovih dokumenata potrebno je dostaviti i uvjerenja tražena Pravilnikom o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi  ("Službeni glasnik Republike Srpske" br.102/14, 42/16). Uvjerenja koja kandidat prilaže su:

- Uvjerenje o prosječnoj ocjeni tokom studiranja koju izdaje visokoškolska ustanova ili je dodatak diplomi (ukoliko kandidat ne može iz opravdanih razloga pribaviti navedeni dokument, prosječna ocjena se može dokazati i ovjerenom fotokopijom indeksa)

- Uvjerenje o ostvarenom radnom stažu izdato od strane ranijeg poslodavca

- Uvjerenje Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije borca,

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa biće obavljen intervju kao i stručno testiranje 17.10.2017. god. u 10 časova u prostorijama Škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ukoliko se ne pojave smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Rok za podnošenje prijava je 8 (osam) dana od dana objavljivanja konkursa.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

U prijavi navesti kontakt telefon.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova dostaviti u JU "Tehnička škola" Trebinje, Vožda Karađorđa br.1, 89101 Trebinje sa naznakom "ZA KONKURS (prof. srpskog jezika)".

*******************

OKRUŽNI SUD U TREBINjU

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta u Okružnom sudu u Trebinju, na određeno vrijeme u okviru projekta "unapređenje rada na predmetima ratnih zločina u BiH u periodu 12.2017 – 2.2019. godine" IPA 2013

1. Viši stručni saradnik.…………….…1 (jedan) izvršilac

2. Psiholog…………………………….1 (jedan) izvršilac

3. Daktilograf……………….................1 (jedan) izvršilac

Opšti uslovi:

- da je državljanin RS i BiH,

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

- da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora, najmanje od 6 mjeseci, ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u državnim organima.

- da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

Posebni uslovi:

- Za Višeg stručnog saradnika:

- završen pravni fakultet, položen pravosudni ispit i iskustvo u pravnim poslovima od najmanje 3 (tri) godine

- Za psihologa:

- završen filozofski fakultet, smjer psihologije, stečeno zvanje diplomiranog psihologa, poznavanje rada na računaru, radno iskustvo na poslovima psihologa najmanje 2 (dvije) godine

- Za daktilografa :

-  završena srednja birotehnička škola, upravno-birotehnička škola ili druga srednja škola, IV ili III stepen stručne spreme i poznavanje rada na računaru, radno iskustvo 6 mjeseci na istim ili sličnim poslovima.

                                                                      

Potrebni dokumenti: (Original ili ovjerene kopije)

- uvjerenje o državljanstvu,

- rodni list,

- uvjerenje da protiv podnosioca prijave nije potvrđena optužnica za krivično djelo (ne starije od 3 mjeseca),

- dokaz o odgovarajućoj školskoj spremi, poznavanje rada na računaru i radnom iskustvu.

                                                                                                                                            

          Izabrani kandidat će biti dužan dostaviti uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta, nakon izbora kandidata.

          Izbor između prijavljenih kandidata koji budu ispunjavali opšte i posebne uslove, izvršiće se nakon provjere stručnih znanja i radne sposobnosti – testiranja i intervjua sa kandidatima.

Rok i adresa dostave:

          Sva tražena dokumenta treba dostaviti u roku od 15 dana, od dana objavljivanja Javnog konkursa u dnevnom listu "Glas Srpske".

          Dokumenti se mogu dostaviti neposredno Okružnom sudu u Trebinju ili putem pošte, na adresu: Ul. Sokolska br.1, 89101 Trebinje, sa naznakom "Javni konkurs".

          Nepotpune, neuredne i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

          Dokumentacija se vraća samo na vlastiti zahtjev.

                

*********************

OKRUŽNI SUD U TREBINjU

JAVNI  KONKURS

za prijem na praksu sudijskog pripravnika – volontera

I

- Sudijski pripravnik – volonter u Okružnom sudu Trebinje  ………………..…….. 1

II

Opšti uslovi:

- da je državljanin BiH

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

- da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora najmanje od 6 mjeseci ili za kažnjivo djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u državnim organima.

Posebni uslovi:

- završen pravni fakultet

III

Uz prijavu na konkurs kandidati su dužni da dostave:

- diplomu o završenom pravnom fakultetu,

- uvjerenje o državljanstvu (ne starije od 6 mjeseci),

- uvjerenje da protiv kandidata nije potvrđena optužnica niti je izrečena nepravosnažna osuđujuća presuda za krivično djelo za koje je propisana kao glavna kazna novčana kazna ili zatvor do 5 godina.

Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se intervju.

Rok za podnošenje prijave na konkurs je 15 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske".

Prijave se mogu dostaviti neposredno Okružnom sudu Trebinje ili putem pošte na adresu: Ul. Sokolska br. 1,  89 101 Trebinje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana