ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 03.09. 2018. године

ЈУ ЗЗЗ РС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 03.10. 2018. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

********************

*********************

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ЈУ ОШ “ЈОВАН ЈОВАНОВИЋ ЗМАЈ”

ТРЕБИЊЕ

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

1. Наставник разредне наставе, на одређено вријеме до 31.8.2019. године, за рад у подручном одјељењу Дражин До ...........................  1 извршилац

2. Наставник разредне наставе, на одређено вријеме до повратка наставника са боловања, а најдуже до 30.6.2019. године за рад у продуженом боравку  ....................................................................  1 извршилац,

                                                                  

■ На наведена радна мјеста наставника примају се кандидати са положеним стручним испитом  и радним искуством од годину дана на пословима наставника.

■ Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане овим конкурсом и Законом о основном васпитању и образовању - чл. 104. став (6) (“Службени гласник РС” бр. 44/17, 31/18).

Кандидати су дужни да поред општих услова предвиђених Законом о раду (“Службени гласник Републике Српске” број 1/16, 66/18) испуњавају и услове предвиђене Законом о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске” број 44/17, 31/18), Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача  у основној школи - члан  (“Службени гласник Републике Српске” број 77/09, 86/10, 76/15) и Правилником о процедури пријема, критеријумима за  пријем  у радни однос и начину бодовања у основној школи (“Службени гласник Републике Српске” број  74/18).

Уз потписану пријаву од стране кандидата на којој ће обавезно бити назначена адреса и контакт телефон, кандидати достављају сљедећа документа:

1. Увјерење да је држављанин Републике Српске и Босне и Херцеговине,

2. Извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте, којом се доказује да је кандидат пунољетан,

3. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно  дипломе, стечене након завршених интегрисаних академских студија  у одговарајућој области (дипломе одговарајуће стручне спреме које нису

 издате у Босни и Херцеговини и Републици Србији  или на територији бивше СФРЈ до 6. априла 1992. године морају бити нострификоване),

 ■ Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању испуњавали услове у погледу степена и  врсте стручне спреме.

4. Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

5. Овјерену фотокопију Увјерења о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

6. Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,

7. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

8. Увјерење о радном искуству  од годину дана на пословима за које подносе пријаву.

9. Увјерење Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

10 . Увјерење о радном стажу  издато од ранијег послодавца код којег је кандидат био запослен.

Из увјерења треба јасно да се види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла. Уколико је кандидат радио с непуним радним временом, то радно вријеме је потребно прерачунати у пуно радно вријеме,

11. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије погинулог борца,

12. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије  ратног војног инвалида,

13. Увјерење општинског/градског органа надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђивању статуса борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске уколико се ради о кандидату из категорије бораца.

- Љекарско увјерење не старије од шест мјесеци о психофизичкој способности за рад са ученицима доставиће кандидат који буде изабран. Прихвата се само љекарско увјерење које изда надлежна здравствена установа.

- Увјерење да није правоснажном пресудом осуђиван за кривична дјела из члана 105. став 1. Закона о основном  васпитању и образовању (Школа ће службеним путем тражити за кандидата који буде изабран, а прије заснивања радног односа).

▪ Кандидати су дужни доставити овјерене фотокопије свих докумената и те копије неће бити враћене.

■ Кандидати који  доставе потпуне и благовремене пријаве биће писаним путем обавијештени о датуму и мјесту спровођења тестирања и интервјуа. 

Пријаве слати на адресу:

ЈУ Основна школа “Јован Јовановић Змај” Требиње, Октобарска бр.1

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати  у разматрање.

Конкурс остаје отворен  8 (осам) дана од дана објављивања.

**************************

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОКРУЖНИ СУД У ТРЕБИЊУ

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем на праксу судијског приправника-волонтера

1. Судијски приправник-волонтер.…………….…1 (један) извршилац

Опис послова:

  Судијски приправник-волонтер обавља приправничку праксу у суду, ради стицања услова за полагање правосудног испита, под надзором предсједника суда, води дневник рада у који свакодневно уноси податке о пословима на којима је радио, обавља и друге послове по налогу предсједника суда.

Општи услови:

- да је држављанин РС или БиХ,

- да има општу здравствену способност,

- да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора, најмање од 6 мјесеци, или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у државним органима.

Посебни услови:

- завршен правни факултет

                                                                      

Потребни документи: (Оригинал или овјерене копије)

- увјерење о држављанству,

- извод из матичне књиге рођених и

- диплома о завршеном правном факултету.

                                                                                                                                       Изабрани кандидат ће бити дужан доставити увјерење о општој здравственој способности за обављање послова радног мјеста, након избора кандидата.

Са кандидатима који испуњавају услове конкурса, обавиће се интервју.

Рок и адреса доставе:

          Сва тражена документа треба доставити у року од 15 дана, од дана објављивања јавног конкурса у дневном листу “Глас Српске”.

          Документи се могу доставити непосредно Окружном суду у Требињу или путем поште, на адресу: Ул. Соколска бр.1, 89101 Требиње, са назнаком “Јавни конкурс”.

Непотпуне, неуредне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

          Документација се враћа само на властити захтјев.

**********************

ЈУ ЦЕНТАР СРЕДЊИХ ШКОЛА

ТРЕБИЊЕ

 

КОНКУРС

за пријем наставника на одређено радно вријеме са радним искуством у настави

 и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу

1. Наставник хемије, 1 извршилац, са радним искуством у настави и  положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу, 5 наставних часова недјељно, до краја школске године (31.8.2019).

2. Дипломирани фармацеут, 1 извршилац, са радним искуством у настави и  положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу, 10 наставних часова недјељно, до краја школске године (31.8.2019).

За наставника у средњој школи може бити изабрано лице које испуњава опште услове утврђене Законом о раду (“Сл. гл. РС”, бр.1/16) и посебне услове прописане чланом 104. Закона о средњем образовању и васпитању (“Сл. гл. РС”, бр.41/18) и Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама (“Сл. гл. РС”, бр. 29/12, 80/14 и 83/15).

Уз пријаву на конкурс (потписану од стране кандидата на којој ће обавезно бити назначена адреса становања и контакт телефон) кандидати су обавезни да доставе сљедећа документа којима доказују испуњеност општих услова конкурса:

1. Увјерење о држављанству;

2. Извод из матичне књиге рођених;

3. Љекарско увјерење о радној способности кандидат доставља након што буде одабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа;

4.  Увјерење о неосуђиваности школа ће затражити за кандидата који буде одабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа.

Кандидати су обавезни да доставе и сљедећа документа којима доказују испуњеност посебних услова конкурса:

1. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент (уз диплому приложити рјешење о признавању високошколске исправе уколико је стечена ван Босне и Херцеговине и Републике Србије након 6. априла 1992. г.).

2. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу;

3. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца из кога се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина радног стажа остварена по врстама посла. Уколико је кандидат радио са непуним радним временом, то радно вријеме неопходно је прерачунати у пуно радно вријеме.

Кандидати такође достављају и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 9. Правилника о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи:

1. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

2. Увјерење о времену проведеном на евиденцији незапослених лица коју издаје Завод за запошљавање,  уколико се кандидат налази на тој евиденцији;

3. Овјерена фотокопија радне књижице;

4. Увјерење о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико је кандидату такав статус утврђен;

5. Увјерење о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико је кандидату такав статус утврђен;

6. Увјерење о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико је кандидату такав статус утврђен.

Пријаву на конкурс (са назнаком “Пријава на конкурс за запошљавање”) и потребна документа кандидати су дужни да доставе лично или путем поште на адресу: ЈУ Центар средњих школа Требиње, Вожда Карађорђа бр.1, 89101 Требиње.

Са кандидатима који доставе потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају опште и посебне услове конкурса за пријем биће обављен интервју и стручно тестирање дана, 18.10.2018. године, у 12 часова, у просторијама ЈУ Центар средњих школа Требиње.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, односно уколико се не појаве у назначеном термину сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима. Потврде и увјерења не смију бити старија од 6 мјесеци.

Неблаговремене пријаве и пријаве кандидата који не испуњавају опште и посебне услове конкурса неће се разматрати.

Уколико се на конкурс не јаве кандидати који имају искуства у настави и положен стручни испит за рад у васпитно-образовном процесу, разматраће се и пријаве кандидата који су стекли радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане законом.

Оглас остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања.

**********************

 ЈУ  МУЗИЧКА ШКОЛА “ТРЕБИЊЕ”

 ТРЕБИЊЕ

 СТЕПЕ СТЕПАНОВИЋА ББ

 

КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

 

1. Професор солфеђа - 1 извршилац - пуна норма - одређено вријеме (до повратка раднице са боловања);

2. Професор гитаре - 1 извршилац - пуна норма - одређено радно вријеме до 25.6.2019. године;

      I    Општи услови:

- да је држављанин РС и  БиХ;

- да је старији од 18 година;

- да има општу здравствену и психофизичку способност;

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, злоупотребе опојних средстава, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем (школа ће прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа);

      II    Посебни услови:

Поред општих, кандидати су дужан испунити и посебне услове у погледу стручног профила и звања прописаних Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача (“Службени гласник Републике Српске”,  број:77/09, 86/10, 25/14, 76/15).

Потребно је да кандидати имају радно искуство и положен стручни испит за рад у настави.

Уколико за поменута радна мјеста не буде пријављених кандидата са радним искуством и положеним стручним испитом, бодоваће се кандидати без искустава и положеног стручног испита за рад у настави.

Право учешћа на конкурсу имају и лица, која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане Законом о средњем образовању и васпитању (“Службени гласник Републике Српске” број:41/18) и Законом о Основном образовању и васпитању (“Службени гласник Републике Српске” број: 44/17, 31/18).

Право учешћа на конкурсу имају и лица, која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о средњем образовању и васпитању (“Службени гласник Републике Српске” број:41/18), испуњавали услове у погледу профила и звања наставника.

Уз потписану пријаву  на конкурс, кандидати су дужни доставити доказе о испуњености општих и посебни услова, као и документацију по основу које се врши бодовање:

1. извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте;

2. увјерење о држављанству;

3. љекарско увјерење да је радно способан, које не може бити старије од 6 мјесеци (прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа);

4. увјерење о неосуђиваности (школа ће прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа);

5. увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу;

6. овјерену копију дипломе;

7. додатак дипломи који садржи просјек оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена, уколико просјек оцјена није наведен у дипломи;

8. увјерење издато од завода за запошљавање о времену проведеном на            евиденцији незапослених за незапослена лица;

9.  увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца;               

10. увјерење општинског градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

11. увјерење општинског градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу из категорије борца;

12. увјерење општинског градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу из категорије ратног војног инвалида;

Тестирање и интервју са кандидатима који испуњавају услове конкурса обавиће се дана, 15.10.2018. године, са почетком у 10 часова у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и  интервју, а уколико се не појаве сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријаве са доказима о испуњености услова конкурса доставити поштом на адресу:

ЈУ Музичка школа “Требиње”, ул. Степе Степановића  бб, Требиње - са назнаком “Пријава на конкурс”.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у дневном листу “Глас Српске”.

   Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

                                      ************************                                                                                                

ЈО ОШ “ВЕСЕЛИН МАСЛЕША”

 ФОЧА

 

КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

 

1. Наставник руског језика  - на одређено вријеме, од дана пријема до 31.8.2019. године, 1 извршилац на непуну радну  норму од 4 часа непосредног рада са ученицима, са радним искуством - положен стручни испит;

2. Наставник енглеског језика  - на одређено вријеме, од дана пријема до повратка радника са породиљског одсуства, а најдуже до 31.8.2019. године, 1 извршилац на непуну радну  норму од 6 часова непосредног рада са ученицима,  са радним искуством - положен стручни испит;

3. Наставник разредне наставе  - 1 извршилац на одређено вријеме, од дана пријема до повратка радника са породиљског одсуства, на пуну радну норму, са радним искуством - положен стручни испит;

4. Водитељ продуженог боравка, - на одређено вријеме, од дана пријема до повратка радника са породиљског одсуства, а најдуже до 30.6.2019. године, 1  извршилац на пуну радну  норму,  са радним искуством - положен стручни испит;

 Пријављени кандидати треба да, осим услова утврђених Законом о раду, а у  складу са   чланом 104. Закона о основном васпитању и образовању, имају:

       а)  завршен први циклус студијског програма за слободно радно мјесто и остварених најмање 180 ECTS бодова у трајању од  три године или еквивалент;

       б)  положен стручни испит за рад у васпитно-образовном процесу;

       в) љекарско увјерење, од надлежне здравствене установе, о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима.

          Право учешћа на конкурсу имају и кандидати који су стекли радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане Законом.

          Право учешћа на конкурсу имају и кандидати који су, по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”, број 44/17 и 31/18), испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

          Рад у школи не може обављати лице које је правоснажном пресудом осуђивано за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава.                         

          Кандидати треба да испуњавају и услове, из члана 2. и 3. Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача (“Службени гласник Републике Српске”, број 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15) и чланом 13. став 6. Уредбе о педагошким стандардима и нормативима за основно образовање и васпитање (“Службени гласник Републике Српске”, број 51/11, 19/12, 77/12 и 81/12).  

Уз пријаву на конкурс (са биографијом), потписану од стране кандидата који се пријављује, кандидати обавезно достављају овјерене фотокопије докумената, којима доказују испуњеност општих и посебних услова, и то:

1. Увјерења о држављанству;

2. Извода из МК рођених или  личне карте;

3. Дипломе о завршеном образовању (диплома мора бити призната уколико није стечена на територији СФРЈ до 6. априла 1992. године, БиХ и Републици Србији);

4. Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан доставити кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета;

5. Увјерења о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу;

6. Увјерења да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи.

7.  Љекарског увјерења о психофизичкој и здравственој способности за рад са

ученицима које не може бити старије од шест (6) мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након завршеног избора  по конкурсу, а прије заснивања радног односа;

        Увјерење о неосуђиваности, за изабраног кандидата, школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

        У пријави на конкурс кандидати обавезно треба да наведу тачне адресе становања и бројеве контакт телефона (по могућности бројеве мобилних телефона).

       У складу са Правилником о процедури пријема, критеријумима за  пријем у радни однос и начину бодовања кандидата  у основној школи (“Службени гласник Републике Српске” број 74/18) биће вршено бодовање кандидата, по већ  утврђеним критеријумима.

        Кандидати треба да доставе овјерене фотокопије документације на основу које се врши бодовање, и то:

1. За просјечну оцјену током студирања - документ у форми додатка дипломи који

садржи податке о просјеку оцјена током студирања или у форми увјерења високошколске установе о просјеку оцјена током студирања;

2. За вријеме проведено на евиденцији незапослених лица -  документ у форми

увјерења издатог од Завода за запошљавање за подручје јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен (рачуна се укупно вријеме  чекања на посао у стручној спреми и профилу затраженим конкурсом, закључно са даном издавања увјерења о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење);

3. За дужину радног стажа - документ  у форми увјерења о радном стажу, издатог од

ранијег послодавца, које садржи податке из којих се јасно види:

   - врста посла;

   - степен стручне спреме и

  - дужина оствареног радног стажа по врстама посла

*** Уколико два или више кандидата, након бодовања, остваре исти број бодова, рангирање ће се извршити по прописаним приоритетима и школа ће од тих кандидата, уколико буде потребно, тражити и додатну документацију, а у складу са Правилником о процедури пријема, критеријумима за  пријем у радни однос и начину бодовања кандидата  у основној школи.

*** Кандидати, који су доставили потпуне и благовремене пријаве, писаним путем ће бити обавијештени  о датуму и мјесту спровођења тестирања и интервјуа.

*** Конкурс  остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

 Документација послата уз пријаву на конкурс се не враћа.

 Пријаве на конкурс доставити на адресу школе, Карађорђева 68а, 73300 Фоча, препоручено или директно у школу.

*********************

 КАЗНЕНО-ПОПРАВНИ ЗАВОД ТРЕБИЊЕ

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем радника

I  Опис радног мјеста

1.  Полицајац у оквиру Службе обезбјеђења КПЗ-а Требиње...............2 извршиоца;

2.  Полицајац - приправник у оквиру Службе обезбјеђења КПЗ-а Требиње...............3 извршиоца;

3.  Инструктор у оквиру Прив. - инструкторске службе КПЗ-а Требиње......1 извршилац;

II  Општи услови:

     1. да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине,

       2. да је старији од 18 година,

       3. да има општу здравствену способност,

       4. да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање 6 мјесеци или кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у Установи,

       5. да није отпуштан из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти БиХ три године прије објављивања јавног конкурса,

       6. да се на њега не односи члан IX. став 1. Устава Босне и Херцеговине.

III  Посебни услови:

- Радно мјесто под редним бројем  I 1.

- Средња стручна спрема IV степен образовања, најмање 6 (шест) мјесеци радног искуства као припадник службе обезбјеђења у другим КПУ, полицији, судској полицији или војсци, да испуњава  здравствене и психофизичке способности.

- Радно мјесто под редним бројем I 2.

Средња стручна спрема IV степен образовања, да није старији од 27 година живота, да испуњава здравствене и психофизичке способности.

- Радно мјесто под редним бројем I 3.

Средња стручна спрема IV степен образовања, најмање 6 (шест) мјесеци радног искуства као инструктор у КПУ РС. 

IV  Потребна документа:

     Уз пријаву на конкурс кандидати су дужни приложити сљедећу документацију:

         -   диплому о завршеном образовању,

         -   за радно мјесто под бројем I 1. потврда о радном искуству у трајању од 6 (шест) мјесеци као припадник службе обезбјеђења у другим КПУ, полицији, судској полицији или војсци

         -   за радно мјесто под бројем I 3. потврда о радном искуству као инструктор у КПУ РС,

         -   биографију са подацима,

         -   извод из матичне књиге рођених,

         -   увјерење о држављанству,

         -   овјерену изјаву да лица нису отпуштана из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти БиХ, три године прије објављивања конкурса,

         -   овјерену изјаву да се на њега не односи члан IX. став 1. Устава БиХ,

         -   доказ да није осуђиван за кривично дјело од најмање 6 (шест) мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у овој Установи,

         -   доказ о општој и здравственој способности изабрани кандидати ће доставити по завршетку изборне процедуре.

              

       Документација која се доставља уз пријаву на јавни конкурс мора бити у оригиналу или у овјереној копији.

       Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

       Рок за подношење пријаве за конкурс је 8 (осам) дана од дана објављивања у дневном листу “Глас Српске”.

        Са сваким кандидатом који буде испуњавао опште и посебне услове обавиће се интервју, с тим што ће се за радно мјесто полицајац и полицајац - приправник вршити провјера психофизичких способности, о чему ће кандидати бити благовремено обавијештени.

       Провјеру психофизичких способности за радна мјеста полицајац и  полицајац - приправник вршиће посебна комисија именована од стране директора КПЗ-а Требиње.

        Пријаве на јавни конкурс са доказима о испуњавању општих и посебних услова  достављају се лично или путем поште на адресу:

        Казнено поправни Завод Требиње, ул. Републике Српске бр.31. са назнаком: пријава за конкурс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана