JU ZZZ RS - Filijala Trebinje: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 03.08.2016.

JU ZZZRS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 03.08. 2016. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.


********************

JU GIMNAZIJA "JOVAN DUČIĆ", TREBINjE

Vožda Karađorđa br. 1

Trebinje

Tel: (059)270-690, 270-691

 e-mail:g.jducic@teol.net

    JU Gimnazija "Jovan Dučić" u Trebinju raspisuje

 

KONKURS

za upražnjena radna mjesta

1. Nastavnik matematike - jedan izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, 12 časova sedmično, na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine.

2. Nastavnik fizike - jedan izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, 16 časova sedmično, na određeno vrijeme do 12.10.2017. godine.

3.  Bibliotekar - jedan izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, puna norma, na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine.

Opšti i posebni uslovi:

Kandidati treba da ispunjavaju uslove predviđene Zakonom o radu ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 1/16) i posebne uslove u skladu sa članom 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju ("Sl. gl. RS", broj 74/08, 106/09, 104/11 i 33/14), Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih  saradnika u Gimnaziji ("Sl. gl. RS", broj: 34/15 i 83/15) i Pravilnikom o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi ("Sl. gl. RS", broj: 102/14 i 42/16).

Uz potpisanu prijavu na konkurs, kandidat treba da dostavi dokumentaciju o ispunjenosti opštih i posebnih uslova, i to:

- Da je državljanin RS ili BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu;

- Da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz MK rođenih ili kopijom lične karte;

- Da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem, koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa;

 - Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.
Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidat je dužan da dostavi i dokumentaciju kojom dokazuje ispunjenost posebnih uslova i na osnovu koje se vrši bodovanje:

- Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;

- Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

- Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica;

- Uvjerenje o radnom stažu stažu izdato od ranijeg poslodavca;

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, biće obavljeno u utorak, 16. avgusta 2016. godine, u 8 časova u prostorijama škole.

Kandidati neće biti posebno pozivani na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Konkurs je otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja. Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti uzete u razmatranje.

 

*************

 

JU SŠC "GOLUB KUREŠ"

Vladimira Gaćinovića br. 1

BILEĆA

 

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

Opis radnog mjesta:

1. Nastavnik ruskog jezika – bez iskustva, 1 izvršilac – puna norma rada - na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine.

2. Nastavnik tekstilne grupe predmeta – sa iskustvom, najmanje jedna godina, 1 izvršilac – puna norma rada – na određeno vrijeme do 31.8.2017.

3. Nastavnik praktične nastave u tekstilnoj struci - sa iskustvom, najmanje jedna godina, 1 izvršilac – 13 časova redovne nastave, na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine.

Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos:

Za nastavnika u srednjoj školi može biti izabrano lice koje ispunjava opšte uslove utvrđene Zakonom o radu ("Sl. gl. RS", broj: 1/16) i posebne uslove propisane članom 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju ("Sl. gl. RS", broj: 74/08, 106/09, 104/11, 33/14), Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u gimnaziji ("Sl. gl. RS", broj: 34/15 i 83/15) i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama ("Sl. gl. RS", broj: 29/12, 80/14 i 83/15).

Uz potpisanu prijavu od strane kandidata, na kojoj će obavezno biti naznačena adresa stanovanja i kontakt telefon, kandidati su dužni da dostave dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost opštih i posebnih uslova, kao i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje, i to:

-  Uvjerenje o državljanstvu,

-  Izvod iz  MK rođenih ili ovjerena kopija lične karte,

-  Ljekarsko uvjerenje o radnoj sposobnosti kandidat dostavlja nakon što bude odabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

-  Uvjerenje o neosuđivanosti (kojim se potvrđuje da kandidat nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem),

- Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent (uz diplomu priložiti rješenje o priznavanju visokoškolske isprave ukoliko je stečena van BiH i Republike Srpske nakon 6. aprila 1992. god.),

-  Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu, za radna mjesta za koja je predviđeno radno iskustvo;

-  Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

-  Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

-  Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

-  Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

-  Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

-  Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu "Glas Srpske".

Prijavu na konkurs i potrebna dokumenta kandidati su dužni da dostave lično ili putem pošte na adresu škole, sa naznakom "za konkurs za popunu upražnjenog radnog mjesta" i  naznače radno mjesto za koje konkurišu.

Nepotpune i neblagovremene prijave kandidata neće se razmatrati.

Kandidati koji ispunjavaju uslove utvrđene ovim konkursom, dužni su pristupiti testiranju i intervjuu, koji će sa kandidatima obaviti Komisija za izbor kandidata. Testiranje i intervju sa kandidatima će se obaviti u utorak, 16.8.2016. godine, u 10 časova, u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, odnosno ukoliko se ne pojave u naznačenom terminu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata, kopije neće biti vraćene kandidatima.

Ukoliko se na konkurs ne jave kandidati sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, razmatraće se molbe kandidata bez radnog iskustva i položenog stručnog ispita.

*****************

JU DJEČIJI VRTIĆ "ČIKA  JOVA  ZMAJ"

Nemanjina bb 

FOČA

Tel/faks: 058/210-450,

E-mail:djecijivrtic@gmail.com

KONKURS

za prijem radnika na neodređeno vrijeme

1. Diplomirani vaspitač ............   2 izvršioca

Opis poslova

- Opis poslova regulisan je Pravilnikom o sistematizaciji poslova i radnih zadataka u JU Dječiji vrtić "Čika Jova Zmaj" Foča

 Opšti uslovi

-  da je državljanin RS, odnosno BiH;

-  da je stariji od 18 godina;

-  da ima opštu zdravstvenu sposobnost za rad sa djecom;

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem;

 Posebni  uslovi

Kandidati treba da ispunjavaju i uslove iz člana 2. stav (2) Pravilnika o vrsti stručne spreme zaposlenih u predškolskim ustanovama ("Sl. gl. RS", 110/13):

-  VSS – prvi ciklus studijskog programa sa najmanje 180 ECTS bodova ili ekvivalent na studijskom programu predškolskog vaspitanja i obrazovanja ili programu za obrazovanje vaspitača;

-  položen stručni ispit za vaspitno-obrazovni rad ;

  Potrebna dokumentacija

 

Uz prijavu na konkurs (sa biografijom), potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje, kandidati su dužni dostaviti  dokaze o ispunjenosti opštih i posebnih uslova:

 

1. Lična karta

2. Uvjerenje o državljanstvu

3. Izvod iz MK rođenih

4. Diploma o završenoj stručnoj spremi – prvi ciklus studijskog programa sa najmanje ostvarenih 180 ECTS bodova ili ekvivalent po studijskom programu predškolskog vaspitanja

5. Uvjerenje izdato od visokoškolske ustanove ili dodatak diplomi o prosječnoj ocjeni tokom studiranja (zaokružena na dvije decimale) ukoliko na diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

6. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za vaspitno-obrazovni rad

7. Potvrda da se vodi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS

8. Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti za rad sa djecom (dostaviće izabrani kandidati po završetku izborne procedure, a prije zasnivanja radnog odnosa)

9. Uvjerenje o neosuđivanosti (za izabranog kandidata ustanova će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa).

10. Rješenje o priznavanju statusa borca/statusa RVI ili statusa člana porodice poginulih boraca (ukoliko kandidat posjeduje navedeno rješenje izdato od strane opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu)

 

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata i iste neće biti vraćene kandidatima.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu "Glas Srpske". Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Intervju sa kandidatima koji dostave potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se 19.8.2016. god. u 12 časova u prostorijama ustanove.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ako se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

      Prijave se mogu dostaviti putem pošte na adresu JU Dječiji vrtić "Čika Jova Zmaj" Foča, preporučeno ili lično, svaki radni dan od 8 do 16 časova sa naznakom "PRIJAVA NA KONKURS"

Na prijavi kandidat je obavezan da napiše kontakt telefon.

 

*********************                                                                                                   

                                                                                                                            

JU SREDNjOŠKOLSKI CENTAR FOČA

Cara Dušana br.73.
FOČA 
Tel
: 058/210-114           

KONKURS

za prijem radnika u radni odnos

      Na  određeno radno vrijeme:

1. Prof. francuskog jezika,  do 30.6.2016.  4 časa

sa radnim iskustvom, položen stručni ispit  u vaspitno-obrazovnom radu

2. Prof. engleskog  jezika  ........4  časa  bez iskustva,  pripravnik

3. Prof. matematike, do kraja školske godine   .......18 časova    

sa iskustvom, položen stručni ispit  u vaspitno-obrazovnom radu                                                                                           

4.  Prof. matematike do 30.6.2016. .........2 časa

sa radnim iskustvom, položen stručni ispit u vaspitno-obrazovnom radu

5. Prof. Biologije, ........10  časova,                                                                                             bez iskustva, pripravnik

6. Prof. Fizike, ............20 časova                                                                                                   bez iskustva, pripravnik

7. Prof. fizike,  do  kraja školske godine..........12  časova        

sa iskustvom, položen stručni ispit u vaspitno-obrazovnom radu                                   

8. Diplomirani pravnik – pravo, do kraja nastavne godine....  2 časa                                                                                   

sa iskustvom, položen stručni ispit u vaspitno-obrazovnom radu

9. Dipl. inž. mašinstva, do  kraja školske godine .........20 časova  

sa iskustvom, položen stručni ispit  u vaspitno-obrazovnom radu                                                                                           

10. Nastavnik praktične nastave za mašinske tehničare ,......3 časa

do kraja nastavne godine, sa iskustvom, položen stručni ispit u nastavi

11.  Doktor medicine, ..20 časova

  bez iskustva, pripravnik

12.  Doktor medicine,  ..... 6 časova

  sa iskustvom, položen stručni ispit u vaspitno-obrazovnom radu

13.  Dipl. farmaceut, do kraja školske  godine ...........  8 časova

  sa iskustvom, položen stručni ispit u vaspitno-obrazovnom radu

14. Dipl. inž. šumarstva, do 30.6.2016.      .......6 časova

Praktična nastava  III stepen, sa iskustvom  i položenim stručnim ispitom

      Na  neodređeno radno vrijeme:

Prof. hemije ........12 časova                                                                               

sa iskustvom, položen stručni ispit u vaspitno-obrazovnom radu

  Osim  uslova utvrđenih Zakonom o radu   ("Sl. gl. RS", broj: 01/16), i posebnih uslova propisanim članom 75.  Zakona o srednjem obrazovanju i  vaspitanju ("Sl. gl. RS", broj: 74/08, 106/09, 104/11 i 33/14), ispunjava i sljedeće uslove:

Završen odgovarajući fakultet prema Pravilniku o vrsti stručne spreme nastavnika i saradnika u gimnaziji ("Sl. gl. RS", broj: 34/2015) i  Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama ("Sl. gl. RS", 91/09 i 29/12, 80/14) i  Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi ("Sl. gl. RS", broj: 102/14 i 42/16). 

Opšti uslovi: 
a) da je  državljanin RS i BH-a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu;
b) da je punoljetan što  se dokazuje izvodom iz MK rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte;

v) da  je radno sposoban što se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa. 
g) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanje djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili  maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti iz stava 1. tačka g) ovog člana za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja  radnog odnosa.

Posebni uslovi:

- potpisanu prijavu od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs uz  kratku biografiju 
- ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;
- dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena; 

U izuzetnim slučajevima, ukoliko kandidat iz opravdanih razloga ne može pribaviti dokument o prosjeku ocjena tokom studiranja, prosječna ocjena se može dokazati ovjerenom fotokopijom indeksa
- uvjerenje izdato od  Zavoda za zapošljavanje o vremenu na evidenciji nezaposlenih lica;
- uvjerenje o radnom stažu (u obrazovanju, van obrazovanja u struci i van struke sa izračunatim radnim stažom) i ovjerenu fotokopiju radne knjižice,

- dokaz o položenom stručnom ispitu za rad u obrazovanju za radna mjesta za koja se traži

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu  člana porodice  poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz  kategorije porodice poginulih boraca;
- uvjerenje opštinskog/ gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu  ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz  kategorije ratnog vojnog  invalida;
Testiranje  i intervju za sve kandidate koji su dostavili potpunjene i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se  16.8.2016. u 11 časova.
Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od  prijave na konkurs. 
Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata  koje  se  ne vraćaju. 
Rok za dostavljanje prijava je 8 dana od dana objavljivanja konkursa.
Prijave slati  sa naznakom: "NE  OTVARAJ –KONKURS" na  naznačenu adresu škole. 
                                                                                                           

 

****************

 

JU OŠ "VESELIN MASLEŠA"

Karađorđeva 68a

FOČA

Tel/faks: 058/220-270

E-mail: [email protected]

KONKURS

za popunu slobodnih  radnih mjesta

u školskoj 2016/2017. godini

1. Nastavnik engleskog jezika, na određeno vrijeme, 2 izvršioca sa radnim iskustvom, od toga:

- 1 izvršilac od 1.9.2016. godine do povratka radnika sa porodiljskog odsustva sa punom radnom normom i

- 1 izvršilac  od 1.9.2016. godine do povratka radnika sa neplaćenog odsustva – na 14 časova;

2. Nastavnik ruskog jezika, na određeno vrijeme od 1.9.2016. do 31.8.2017. godine, - 1 izvršilac – 12 časova, sa radnim iskustvom;

3. Nastavnik srpskog jezika, na određeno vrijeme od 1.9.2016. do 31.8.2017. godine, - 1 izvršilac – 4 časa, sa radnim iskustvom;

4. Nastavnik demokratije i ljudskih prava, na određeno vrijeme od 1.9.2016. do 31.8.2017. godine 1 izvršilac - 4 časa,  sa radnim iskustvom;

5. Voditelj u produženom boravku učenika, na određeno vrijeme, od 1.9.2016. do 30.6.2017. godine, 4 izvršioca sa punom radnom normom, sa radnim iskustvom, od toga:

- Nastavnik razredne nastave – 3 izvršioca i

- Školski pedagog – 1 izvršilac

 

         Prijavljeni kandidati treba da, osim uslova utvrđenih Zakonom o radu, ispunjavaju i uslove propisane u članu 105. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju:

       a) imaju odgovarajući nivo obrazovanja - završen prvi ciklus studijskog programa i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno visoku ili višu stručnu spremu;

       b) imaju položen stručni ispit za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

       v) imaju ljekarsko uvjerenje, od nadležne zdravstvene ustanove, o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima;                                                    

        g) nisu osuđivani pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.     

Kandidati treba da ispunjavaju i uslove iz člana 2, 3. i 5. Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Sl. gl. RS" broj 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15), odnosno da imaju završenu određenu vrstu stručne spreme i zvanje, propisano  za radno mjesto  na koje konkurišu.

  

Uz prijavu na konkurs (sa biografijom), potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje, kandidati obavezno dostavljaju ovjerene fotokopije sljedećih dokumenata:

1. Diplomu o završenom obrazovanju (diploma mora biti priznata ukoliko nije stečena: na teritoriji SFRJ do 6. aprila 1992. godine, BiH i Republici Srbiji);

2. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

3. Izvod iz MK rođenih ili kopiju lične karte;

4. Uvjerenje o državljanstvu;

5. Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti za rad sa učenicima koje ne može biti starije od šest (6) mjeseci (dostaviće samo izabrani kandidat po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa);

        Uvjerenje o neosuđivanosti, za izabranog kandidata, Škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

        U prijavi na konkurs kandidati obavezno treba da navedu tačne adrese stanovanja i brojeve kontakt telefona (po mogućnosti brojeve mobilnih telefona).

        U skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Sl. gl. RS" broj 102/14 i 45/16) biće vršeno bodovanje kandidata, po već  utvrđenim kriterijumima.

        Ukoliko ispunjava opšte uslove, u radni odnos biće primljen kandidat koji ostvari najveći broj bodova po kriterijumima utvrđenim gore pomenutim Pravilnikom.

        Kandidati treba da dostave ovjerene fotokopije sljedećih dokumenata kojima dokazuju ispunjenost posebnih uslova:

1. Prosječna ocjena tokom studiranja -  dokument u formi dodatka diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili u formi uvjerenja visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja;

2. Vrijeme provedeno na evidenciji nezaposlenih lica -  dokument u formi uvjerenja izdatog od Zavoda za zapošljavanje za područje jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen (računa se ukupno vrijeme  čekanja na posao u stručnoj spremi traženoj konkursom, zaključno sa danom izdavanja uvjerenja o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica);

3. Dužina radnog staža – dokument  u formi uvjerenja o radnom stažu, izdatog od ranijeg poslodavca, koje sadrži podatke iz kojih se jasno vidi:

    - vrsta posla;

              - stepen stručne spreme i

              - dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla;

 Testiranje i intervju, za kandidate koji dostave potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se u prostorijama Škole:

- Testiranje kandidata, dana 15.8.2016. godine u 13 časova,

-  Intervju kandidata, dana 16.8.2016.  godine u 9 časova.

   Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, pa ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.   

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

 Dokumentacija poslata uz prijavu na konkurs se ne vraća.

  Prijave na konkurs dostaviti na adresu Škole, preporučeno ili direktno u školu.

****************

           

JU OŠ "SVETI SAVA"

Nemanjina bb

FOČA

Tel/faks 058/221-391;

e-mail: os177@skolers.org

        KONKURS

za popunu slobodnih radnih mjesta

u školskoj 2016/2017. godini

1. Nastavnik razredne nastave - za voditelja u produženom boravku učenika, na određeno vrijeme, od 1.9.2016. do 30.6.2017. godine, 3 izvršioca sa punom radnom normom u CŠ i 1 izvršilac na ½ radne norme, sa radnim iskustvom,

2. Nastavnik razredne nastave, na neodređeno vrijeme, od  1.9.2016. godine, 1 izvršilac na punoj radnoj normi u CŠ, sa radnim iskustvom,

3. Nastavnik fizike, na određeno vrijeme, od 1.9.2016. do 31.8.2017. godine, 1 izvršilac na 2 časa u PO Miljevina, sa radnim iskustvom,

4. Nastavnik ruskog jezika, na određeno vrijeme, od 1.9.2016. do 31.8.2017. godine, 1 izvršilac na 4 časa u PO Miljevina, sa radnim iskustvom,

         Prijavljeni kandidati treba da, osim uslova utvrđenih Zakonom o radu, ispunjavaju i uslove propisane u članu 105. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju:

     a) imaju odgovarajući nivo obrazovanja – završen prvi ciklus studijskog programa i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno visoku ili višu stručnu spremu;

      b)  imaju položen stručni ispit za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

      v) imaju ljekarsko uvjerenje, od nadležne zdravstvene ustanove, o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima;

      g) nisu osuđivani pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

         Kandidati treba da ispunjavaju i  uslove, iz člana 2. i 3. Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Sl. gl. RS",  br. 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15), odnosno da im je u diplomi naveden stručni profil i zvanje, propisano za radno mjesto na koje konkurišu.

          Uz prijavu na konkurs (sa biografijom), potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje, kandidati obavezno dostavljaju ovjerene fotokopije sljedećih dokumenata:

          1.  Diplome o završenom obrazovanju (diploma mora biti priznata ukoliko nije stečena: na teritoriji SFRJ do 6. aprila 1992. godine,  BiH i Republici Srbiji);

          2.  Uvjerenja o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

          3.  Izvoda iz MK rođenih ili kopije lične karte;

          4.  Uvjerenja o državljanstvu;

          5. Ljekarskog uvjerenja o psihofizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti za rad sa učenicima koje ne može biti starije od šest (6) mjeseci (prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa);

           Uvjerenje o neosuđivanosti, za izabranog kandidata, Škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

           U prijavi na konkurs kandidati obavezno treba da navedu tačne adrese stanovanja i brojeve kontakt telefona (po mogućnosti brojeve mobilnih telefona).

           U skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske" br. 102/14 i 45/16) biće vršeno bodovanje kandidata, po već utvrđenim kriterijumima.

         Ukoliko ispunjava opšte uslove, u radni odnos biće primljen kandidat koji ostvari najveći broj bodova a po kriterijumima utvrđenim gore pomenutim Pravilnikom.

         Kandidati treba da dostave ovjerene fotokopije dokumenta kojima dokazuju ispunjenost posebnih uslova, i to:

1. Za prosječnu ocjenu tokom studiranja - dokument u formi dodatka diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili u formi uvjerenja visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja;

2. Za vrijeme provedeno na evidenciji nezaposlenih lica -  dokument u formi uvjerenja izdatog od Zavoda za zapošljavanje za područje jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen (računa se ukupno vrijeme čekanja na posao u stručnoj spremi traženoj konkursom, zaključno sa danom izdavanja uvjerenja o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica).

3. Za dužinu radnog staža - dokument u formi uvjerenja o radnom stažu, izdatog od ranijeg poslodavca, koje sadrži podatke iz kojih se jasno vidi:

              - vrsta posla;

              - stepen stručne spreme i

              - dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla;

Testiranje i intervju sa kandidatima, koji dostave potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se u prostorijama Škole:

- Testiranje kandidata, dana 15.8.2016. godine, sa početkom u 13 časova,

- Intervju kandidata, dana 15.8.2016. godine,  sa početkom u  14.30 časova.

 Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, pa ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.    

                  Konkurs  ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja.

                   Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

                   Dokumentacija poslata uz prijavu na konkurs se ne vraća.

                  Prijave na konkurs dostaviti na adresu Škole preporučeno ili direktno u školu.

********************

JU OŠ "LjUTICA BOGDAN"

Srpskih dobrovoljaca broj 5,

KALINOVIK

           

KONKURS

1. Nastavnik informatike --------- 2 časa – na neodređeno vrijeme

2.  Nastavnik hemije --------------------  4 časa na neodređeno vrijeme

3.  Nastavnik demokratije i ljudskih prava ----- 1 čas na neodređeno vrijeme 

4.  Nastavnik fizike  ----------------- 2 časa – na neodređeno vrijeme

U radni odnos se primaju lica sa iskustvom i položenim stručnim ispitom.

 

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom, kandidati moraju ispunjavati i posebne uslove predviđene članom 105 Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Sl. gl.  RS" br.74/08, 71/09 104/11 i 33/14) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Sl. gl.  RS" br.77/09, 86/10 i 25/14). Za radna mjesta potreban je odgovarajući nivo obrazovanja – završen prvi ciklus studijskog programa  i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno visoka ili viša stručna sprema.

 

1.  Potrebna dokumentacija:

- Uz potpisanu prijavu od strane kandidata na kojoj će obavezno biti naznačena adresa i kontakt telefon kandidatima dostavljaju sljedeća dokumenta:

 - Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte;

  -  Uvjerenje o državljanstvu;

  -  Ovjerena fotokopija diplome o stečenom zvanju;

  - Uvjerenje ili dodatak diplomi o prosjeku ocjena koji je kandidat ostvario tokom studiranja (Uvjerenje mora biti izdato od visokoškolske ustanove) ,

  - Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji  nezaposlenih lica

  -  Potvrda  o položenom stručnom ispitu

  -  Potvrdu o radnom iskustvu kod ranijeg poslodavca.

                        - Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

-  Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca;

-  Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

- Ljekarsko uvjerenje (dužan je dostaviti  kandidat koji  bude izabran putem konkursa, a prije zasnivanja radnog odnosa). Ljekarsko uvjerenje ne može biti starije od 6 mjeseci.

-  Uvjerenje o neosuđivanosti (zatražiće Osnovna škola po službenoj dužnosti nakon što kandidat bude izabran putem konkursa, a prije zasnivanja radnog odnosa)

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama "Glas Srpske".

Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa biće obavljen intervju i test koji predstavljaju kriterijume za bodovanje prilikom utvrđivanja liste kandidata za prijem u radni odnos. (Pravilnik o proceduri prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Sl. gl. RS" br. 102/14 i 45/16)

Testiranje i intervju biće obavljeni 15.8.2016. godine sa početkom u 10  časova u prostorijama škole

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Kandidati su u Prijavi na konkurs dužni navesti kontakt telefon.

    Nepotpune i neblagovremene prijave zaključkom će biti odbačene.

Prijave sa traženom dokumentacijom slati poštom preporučeno na  naznačenu adresu.      

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana