JU ZZZ RS - Filijala Prijedor: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 28.09.2016.

JU ZZZRS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 28.09. 2016. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

*********************************

   JU "SREDNjOŠKOLSKI CENTAR PRIJEDOR" U PRIJEDORU

   Nikole Pašića broj 4.

   Dana, 26.9.2016. godine

   Broj:  1544.  /16.

 PONIŠTAVA

JAVNI KONKURS   

za popunu upražnjenog radnog mjesta

                      Direktor  JU "Srednjoškolski centar Prijedor" u Prijedoru poništava dio konkursa pod stavkom 2.  Javnog  konkursa za popunu upražnjenog radnog mjesta  objavljenog 17.8.2016. godine i to:  

                     2. Mr farmacije na  određeno vrijeme  do  povratka radnika sa trudničkog bolovanja –porodiljskog bolovanja 20 časova, objavljenog 17.8.2016. godine.

                    

Uslovi konkursa:

 

Pored opštih uslova propisanih Zakonom  o radu, Prečišćeni tekst ("Službeni glasnik RS", broj :55/07), kandidati treba da ispunjavaju i potrebne usove propisane članom 29, Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik  RS",

broj: 104/ 11) i Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama ("Službeni glasnik RS", broj 29/12) i  Pravilnika o  kriterijumima i proceduri  prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi ("Službeni glasnik RS",  broj 102/14. od 18.11.2014).

   Uz prijavu kandidati su dužni da prilože sljedeća dokumenta:

                           (1)  Opšti uslovi  koje kandidat treba da ispunjavaju  prilikom  prijavljivanja na javni konkurs su:

1. Da je državljanin RS ili BiH, a to dokazuje uvjerenjem o državljanstvu.

2. Da je punoljetan a to dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte.

3. Da je radno sposoban, i to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem, koje ne može biti starije o 6  mjeseci  a koje prilaže  samo izabrani kandidat  nakon izvršenog izbora  po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

4. Da nije osuđivan  pravosnažnom  presudom  za krivična djela  učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

(2) Uvjerenje  o neosuđivanosti  iz stava 1. tačke 4. ovog člana za izabranog kandidata  škola će pribaviti  službenim putem, a prije  zasnivanja radnog odnosa.

 

          Posebni uslovi:

                            1. Kandidat uz potpisanu prijavu i dokumentaciju iz opštih uslova  potrebno je dostaviti  dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje  ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju  na osnovu  koje se vrši bodovanje po kriterijumima  iz člana 9  navedenog pravilnika.

Dokumentacija iz  stava 1. ovog člana podrazumijeva:

1. Ovjerenu fotokopiju  diplome o završenim prvom ciklusu  studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent.

2.  Ukoliko je  raspisan konkurs za prijem u radni odnos  lica sa radnim iskustvom i položenim stručnim  ispitom kandidat je dužan da dostavi uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu.

3.  Dodatak diplomi  koji sadrži podatke  o prosjeku ocjena  tokom studiranja ili uvjerenje  visokoškolske  ustanove  o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena.

4. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom  na evidenciji nezaposlenih lica,

5. Uvjerenje o radnom stažu  izdato od ranijeg poslodavca, ukoliko je raspisan konkurs za prijem  u radni odnos  lica sa radnim iskustvom.

6. Uvjerenje  opštinskog/gradskog  organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu  o utvrđenom  statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice  poginulog borca.

7.   Uvjerenje opštinskog/gradskog  organa  uprave nadležnog  za boračku  zaštitu  o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Obrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije  ratnog vojnog  invalida.

8.  Uvjerenje opštinskog/ratnog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku  zaštitu  o utvrđenom statusu  borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS,  ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije  boraca. 

 

 

                      Prijave se mogu dostaviti lično ili poštom  preporučeno na adresu škole, sa naznakom Javni konkurs za popunu upražnjenih radnih mjesta  NE OTVARATI.

                         Rok podnošenja prijave je 8 dana od dana objavljivanja konkursa posredstvom Zavoda za zapošljavanje  RS.

            Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

            Kandidati koji ispunjavaju  uslove utvrđene ovim konkursom dužni su pristupiti intervjuu i testiranju, koji će se obaviti dana,  30.8.2016. u 10 časova.

             Kandidati se neće posebno pozivati  na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranje ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

               Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata  i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

 

                          ************************                   

REPUBLIKA SRPSKA

JU GIMNAZIJA "SVETI SAVA" PRIJEDOR

Broj: 958/16

Datum: 16.9.2016. godine

KONKURS

za prijem radnika na upražnjeno radno mjesto

 

1. Profesor srpskog jezika i književnosti, 8  časova,  1 izvršilac na određeno vrijeme, do povratka radnice sa porodiljskog odsustva,

2.  Profesor ruskog jezika i književnosti, 11 časova, 1 izvršilac na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine,

3. Profesor geografije 14 časova, 1 izvršilac na određeno vrijeme do povratka radnika sa trudničkog bolovanja.

 

- Za radno mjesto pod rednim brojevima: 1. i  3.  se  primaju  u radni odnos   lica sa iskustvom, dok za radno  mjesto pod rednim brojem  2. se  prima lica bez iskustva – pripravnik.

-  Radni odnos se zasniva po okončanju konkursnog postupka.

          Za ispunjavanje opštih i posebnih uslova, kandidati moraju priložiti sljedeću dokumentaciju:

          I  Opšti uslovi  koje kandidati treba da ispunjavaju prilikom prijavljivanja na javni konkurs su:

           1) da je državljanin RS ili  BiH, a to se dokazuje, uvjerenjem  o državljanstvu;

           2) da je punoljetan, a to se dokazuje, izvodom  iz matične knjige rođenih ili  kopijom  lične karte;

          3) da je radno sposoban, a to se dokazuje, ljekarskim uvjerenjem,  koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat, nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa;

           4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti Škola pribavlja službenim putem za izabranog kandidata, a  prije zasnivanja radnog odnosa.

 

II Posebni uslovi u skladu sa   članom 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju ("Sl. glasnik RS" broj: 74/08, 106/09, 104/11 i 33/14) i članova  2. i 3. Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u Gimnaziji ("Sl. glasnik RS", 34/15, 83/15) kandidati su obavezni  dostaviti:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom  prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem  trajanju sa najmanje ostvarenih  (240 ECTS bodova)  i sljedeće stručno zvanje za:

 

1) Srpski  jezik i književnost - profesor  srpskog jezika i književnosti,

  1. diplomirani filolog – srbista

 

2) Ruski  jezik                          - profesor ruskog jezika i književnosti,

                                                  - profesor ruskog i srpskog jezika i književnosti                    

   

                          

3) Geografija                    - profesor geografije

                                           - diplomirani geograf

                              

 

2. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u nastavi za radna mjesta pod tačkama 1.  i  3.

3. Potvrda iz Poreske uprave da kandidat nigdje nije radio u zvanju koje je traženo konkursom, ili kopiju radne knjižice za radno mjesto pod rednim brojem 2.

Uz prijavu potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs i dokumentaciju iz člana 7. Pravilnika potrebno je dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 9. Pravilnika. 

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent.

2. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u nastavi  za radna mjesta pod tačkama  1. i 3.

3.  Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

4. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica, a nakon sticanja stručne spreme tražene konkursom,

5. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca kod kojeg je kandidat bio zaposlen na radnom mjestu koje odgovara stručnoj spremi koja se traži ovim konkursom. Uvjerenje treba da sadrži podatke propisane članom 19. Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi, za radna mjesta pod rednim brojem 1. i 3.

6. Potvrda iz Poreske uprave ili kopiju radne knjižice za kandidata pod rednim brojem 2.

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko- invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko- invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca  Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

 

-  Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

- Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, te ispunjavaju uslove konkursa će se obaviti  dana  14.10.2016. godine  u prostorijama Škole.

-  Testiranje kandidata će se obaviti u 10 časova

-  Intervju sa kandidatima u 11 časova.

 Prijavljeni kandidati neće se posebno pozivati na testiranje i intervju; a  ukoliko  se ne pojave na  testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

-  Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

-  Konkurs je otvoren 8  dana od dana  javnog objavljivanja.

- Lično potpisane prijave sa dokazima o ispunjavanju  opštih i posebnih uslova konkursa dostaviti  u zatvorenoj koverti. Na koverti  obavezno  naznačiti: JU Gimnazija "Sveti Sava" Prijedor, Ul. Nikole Pašića br. 6. 79101 Prijedor  - Komisiji  za izbor (navesti radno mjesto na koje se konkuriše). Prijave se mogu dostaviti  lično na protokol Škole ili putem pošte.

 

                                                   

*****************************

JU OŠ "BRANKO ĆOPIĆ"

DONjI AGIĆI, NOVI GRAD

                79228  D. Agići

 Broj: 286-2/2016.                                                      

Datum: 19.9.2016. godine

 

KONKURS

za izbor i imenovanje direktora škole

1. Za direktora škole može biti imenovano lice koje, pored opštih uslova, ispunjava sljedeće uslove:

- da ima završen prvi ciklus odgovarajućeg studijskog programa ili ekvivalent, odnosno visoku ili višu stručnu spremu,

-  da ima najmanje 5 godina radnog iskustva u struci u prosvjeti, nakon sticanja više ili visoke stručne spreme,

-  da nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora i da se protiv njega ne vodi krivični postupak i

-  da ima predložen program rada i ističe se u realizaciji ili organizaciji vaspitno-obrazovnog procesa u školi,

 

2.  Uz prijavu kandidat je dužan podnijeti:

-  diplomu ili ovjerenu kopiju diplome o stručnoj spremi,

- potvrdu kojom dokazuje da ima najmanje pet godina radnog iskustva u prosvjeti, nakon sticanja više ili visoke stručne spreme,

-  ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima,

-  uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora (pribaviće škola službenim putem nakon izvršenog izbora po konkursu),

-  uvjerenje da se protiv njega ne vodi krivični postupak,

-  prijedlog programa rada direktora u narednom četvorogodišnjem mandatu,

-  preporuku ranijeg poslodavca, odnosno Nastavničkog vijeća škole u kojoj je kandidat zaposlen,

-  kratku biografiju sa podacima o kretanju u struci i do sada ostvarenim rezultatima u radu,

-  uvjerenje o državljanstvu i

-  izvod iz matične knjige rođenih.

 

3.  Direktor škole bira se na period od četiri godine.

4. Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske".

5. Školski odbor će pismenim putem obavijestiti sve učesnike konkursa o odluci i imenovanju direktora škole u roku od 8 (osam) dana od dana donošenja odluke.

6. Prijave sa potrebnim dokumentima slati na adresu škole.

 

       Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

*****************

"LENA"DOO BANjALUKA

SLOBODANA KUSTURIĆA 9

78000 BANjALUKA

KONKURS

1. Šivač                                                                   10 izvršilaca    (ž)

2. Radnik u pilani                                         10 izvršilaca    (m)

3. Radnik na montaži namještaja                   20 izvršilaca    (m)

4. Radnik na tapaciranju namještaja               20 izvršilaca    (m)

Lokacija na kojoj će se obavljati poslovi za koje se raspisuje konkurs je "Lena" d.o.o. Banjaluka, Poslovna jedinica Prijedor.

Svi zainteresovani kandidati svoje prijave mogu da dostave putem telefona na broj 052/ 334-205, kao i na mail: [email protected] ili lično da se prijave na adresi Brezičanski put bb - Prijedor. Konkurs ostaje otvoren do popune radnih mjesta.

***********

OŠ "VUK KARADžIĆ" NOVI GRAD

Ive Andrića bb

79220 Novi Grad

                                                         

ISPRAVKA KONKURSA

za popunu upražnjenih radnih mjesta, broj: 649-3/16 od 16.9.2016. godine

Vrši se ispravka Javnog konkursa za popunu upražnjenih radnih mjesta, broj: 649-3/16 od 16.9.2016. godine, objavljenog u dnevnom listu "Glas Srpske" od 21.9.2016. godine, u dijelu Potrebni dokumenti, redni broj 4. mijenja se i glasi: "4. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno obrazovnom procesu (za radno mjesto pod rednim brojem 1, 2, 4. i 5).

Ispravka se vrši zbog tehničke greške.

U ostalom dijelu konkurs ostaje nepromijenjen.

************************

 

           

JU OŠ "DOSITEJ OBRADOVIĆ"

PEĆANI BB

79101 PRIJEDOR

KONKURS

za izbor i prijem nastavnika

1. Nastavnik biologije, 1 izvršilac na određeno vrijeme do povratka radnice sa porodiljskog bolovanja, sa iskustvom;

 Pored opštih uslova predviđenih Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove propisane članom 105. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju, i Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača.

Opšti uslovi:

-  da je državljanin RS ili  BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

-  da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih  ili ovjerenom kopijom lične karte,

-  da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i

-  da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem (uvjerenje o neosuđivanosti škola će pribaviti službenim putem a prije zasnivanja radnog odnosa).

Uz potpisanu prijavu i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjavanje opštih uslova potrebno je dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima propisanim Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi, a ona podrazumijeva:

a) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

            b) dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

v)  uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

g) uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

d)  uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

đ)  uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca,

e)  uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Prijem u radni odnos vršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi, a na osnovu liste kandidata utvrđene bodovanjem po kriterijumima propisanim ovim pravilnikom.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske". Izabrani kandidat dužan je dostaviti  ljekarsko uvjerenje o zdravstvenoj i radnoj sposobnosti (ne starije od 6 mjeseci) prije zasnivanja radnog odnosa.

Prijave sa potrebnim dokumentima mogu se dostaviti lično u školu ili putem pošte na adresu škole, sa naznakom "za konkurs"

U prijavi navesti za koje radno mjesto kandidat konkuriše.

Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa, a prijave su im potpune i blagovremene, biće podvrgnuti testu i intervjuu, a isti će biti obavljen u prostorijama škole dana 12.10.2016. godine u 10 časova te stoga kandidati neće biti pojedinačno obavještavani o terminu istoga, a o terminu za intervju će biti obaviješteni na testiranju.

Kandidati koji se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.

****************************

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana