ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 28.09.2016.

ЈУ ЗЗЗРС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 28.09. 2016. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

*********************************

   ЈУ "СРЕДЊОШКОЛСКИ ЦЕНТАР ПРИЈЕДОР" У ПРИЈЕДОРУ

   Николе Пашића број 4.

   Дана, 26.9.2016. године

   Број:  1544.  /16.

 ПОНИШТАВА

ЈАВНИ КОНКУРС   

за попуну упражњеног радног мјеста

                      Директор  ЈУ "Средњошколски центар Приједор" у Приједору поништава дио конкурса под ставком 2.  Јавног  конкурса за попуну упражњеног радног мјеста  објављеног 17.8.2016. године и то:  

                     2. Мр фармације на  одређено вријеме  до  повратка радника са трудничког боловања –породиљског боловања 20 часова, објављеног 17.8.2016. године.

                    

Услови конкурса:

 

Поред општих услова прописаних Законом  о раду, Пречишћени текст ("Службени гласник РС", број :55/07), кандидати треба да испуњавају и потребне усове прописане чланом 29, Закона о средњем образовању и васпитању ("Службени гласник  РС",

број: 104/ 11) и Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Службени гласник РС", број 29/12) и  Правилника о  критеријумима и процедури  пријема радника у радни однос у средњој школи ("Службени гласник РС",  број 102/14. од 18.11.2014).

   Уз пријаву кандидати су дужни да приложе сљедећа документа:

                           (1)  Општи услови  које кандидат треба да испуњавају  приликом  пријављивања на јавни конкурс су:

1. Да је држављанин РС или БиХ, а то доказује увјерењем о држављанству.

2. Да је пунољетан а то доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте.

3. Да је радно способан, и то се доказује љекарским увјерењем, које не може бити старије о 6  мјесеци  а које прилаже  само изабрани кандидат  након извршеног избора  по конкурсу, а прије заснивања радног односа.

4. Да није осуђиван  правоснажном  пресудом  за кривична дјела  учињена против достојанства личности, морала службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

(2) Увјерење  о неосуђиваности  из става 1. тачке 4. овог члана за изабраног кандидата  школа ће прибавити  службеним путем, а прије  заснивања радног односа.

 

          Посебни услови:

                            1. Кандидат уз потписану пријаву и документацију из општих услова  потребно је доставити  документацију на основу које се доказује  испуњеност посебних услова и документацију  на основу  које се врши бодовање по критеријумима  из члана 9  наведеног правилника.

Документација из  става 1. овог члана подразумијева:

1. Овјерену фотокопију  дипломе о завршеним првом циклусу  студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент.

2.  Уколико је  расписан конкурс за пријем у радни однос  лица са радним искуством и положеним стручним  испитом кандидат је дужан да достави увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу.

3.  Додатак дипломи  који садржи податке  о просјеку оцјена  током студирања или увјерење  високошколске  установе  о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена.

4. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном  на евиденцији незапослених лица,

5. Увјерење о радном стажу  издато од ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс за пријем  у радни однос  лица са радним искуством.

6. Увјерење  општинског/градског  органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту  о утврђеном  статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице  погинулог борца.

7.   Увјерење општинског/градског  органа  управе надлежног  за борачку  заштиту  о утврђеном статусу ратног војног инвалида Обрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије  ратног војног  инвалида.

8.  Увјерење општинског/ратног органа управе надлежног за борачко-инвалидску  заштиту  о утврђеном статусу  борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС,  уколико се ради о кандидату из категорије  бораца. 

 

 

                      Пријаве се могу доставити лично или поштом  препоручено на адресу школе, са назнаком Јавни конкурс за попуну упражњених радних мјеста  НЕ ОТВАРАТИ.

                         Рок подношења пријаве је 8 дана од дана објављивања конкурса посредством Завода за запошљавање  РС.

            Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

            Кандидати који испуњавају  услове утврђене овим конкурсом дужни су приступити интервјуу и тестирању, који ће се обавити дана,  30.8.2016. у 10 часова.

             Кандидати се неће посебно позивати  на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирање или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

               Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената  и те копије неће бити враћене кандидатима.

 

                          ************************                   

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ЈУ ГИМНАЗИЈА "СВЕТИ САВА" ПРИЈЕДОР

Број: 958/16

Датум: 16.9.2016. године

КОНКУРС

за пријем радника на упражњено радно мјесто

 

1. Професор српског језика и књижевности, 8  часова,  1 извршилац на одређено вријеме, до повратка раднице са породиљског одсуства,

2.  Професор руског језика и књижевности, 11 часова, 1 извршилац на одређено вријеме до 31.8.2017. године,

3. Професор географије 14 часова, 1 извршилац на одређено вријеме до повратка радника са трудничког боловања.

 

- За радно мјесто под редним бројевима: 1. и  3.  се  примају  у радни однос   лица са искуством, док за радно  мјесто под редним бројем  2. се  прима лица без искуства – приправник.

-  Радни однос се заснива по окончању конкурсног поступка.

          За испуњавање општих и посебних услова, кандидати морају приложити сљедећу документацију:

          И  Општи услови  које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања на јавни конкурс су:

           1) да је држављанин РС или  БиХ, а то се доказује, увјерењем  о држављанству;

           2) да је пунољетан, а то се доказује, изводом  из матичне књиге рођених или  копијом  личне карте;

          3) да је радно способан, а то се доказује, љекарским увјерењем,  које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат, након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа;

           4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Увјерење о неосуђиваности Школа прибавља службеним путем за изабраног кандидата, а  прије заснивања радног односа.

 

II Посебни услови у складу са   чланом 75. Закона о средњем образовању и васпитању ("Сл. гласник РС" број: 74/08, 106/09, 104/11 и 33/14) и чланова  2. и 3. Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у Гимназији ("Сл. гласник РС", 34/15, 83/15) кандидати су обавезни  доставити:

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном  првом циклусу студијског програма у четворогодишњем  трајању са најмање остварених  (240 ECTS бодова)  и сљедеће стручно звање за:

 

1) Српски  језик и књижевност - професор  српског језика и књижевности,

  1. дипломирани филолог – србиста

 

2) Руски  језик                          - професор руског језика и књижевности,

                                                  - професор руског и српског језика и књижевности                    

   

                          

3) Географија                    - професор географије

                                           - дипломирани географ

                              

 

2. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у настави за радна мјеста под тачкама 1.  и  3.

3. Потврда из Пореске управе да кандидат нигдје није радио у звању које је тражено конкурсом, или копију радне књижице за радно мјесто под редним бројем 2.

Уз пријаву потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс и документацију из члана 7. Правилника потребно је доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 9. Правилника. 

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент.

2. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у настави  за радна мјеста под тачкама  1. и 3.

3.  Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

4. Увјерење издато од Завода за запошљавање на подручју јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен о времену проведеном на евиденцији незапослених лица, а након стицања стручне спреме тражене конкурсом,

5. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца код којег је кандидат био запослен на радном мјесту које одговара стручној спреми која се тражи овим конкурсом. Увјерење треба да садржи податке прописане чланом 19. Правилника о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи, за радна мјеста под редним бројем 1. и 3.

6. Потврда из Пореске управе или копију радне књижице за кандидата под редним бројем 2.

7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко- инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко- инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца  Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

 

-  Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

- Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, те испуњавају услове конкурса ће се обавити  дана  14.10.2016. године  у просторијама Школе.

-  Тестирање кандидата ће се обавити у 10 часова

-  Интервју са кандидатима у 11 часова.

 Пријављени кандидати неће се посебно позивати на тестирање и интервју; а  уколико  се не појаве на  тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

-  Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

-  Конкурс је отворен 8  дана од дана  јавног објављивања.

- Лично потписане пријаве са доказима о испуњавању  општих и посебних услова конкурса доставити  у затвореној коверти. На коверти  обавезно  назначити: ЈУ Гимназија "Свети Сава" Приједор, Ул. Николе Пашића бр. 6. 79101 Приједор  - Комисији  за избор (навести радно мјесто на које се конкурише). Пријаве се могу доставити  лично на протокол Школе или путем поште.

 

                                                   

*****************************

ЈУ ОШ "БРАНКО ЋОПИЋ"

ДОЊИ АГИЋИ, НОVI ГРАД

                79228  Д. Агићи

 Број: 286-2/2016.                                                      

Датум: 19.9.2016. године

 

КОНКУРС

за избор и именовање директора школе

1. За директора школе може бити именовано лице које, поред општих услова, испуњава сљедеће услове:

- да има завршен први циклус одговарајућег студијског програма или еквивалент, односно високу или вишу стручну спрему,

-  да има најмање 5 година радног искуства у струци у просвјети, након стицања више или високе стручне спреме,

-  да није осуђиван правоснажном пресудом на безусловну казну затвора и да се против њега не води кривични поступак и

-  да има предложен програм рада и истиче се у реализацији или организацији васпитно-образовног процеса у школи,

 

2.  Уз пријаву кандидат је дужан поднијети:

-  диплому или овјерену копију дипломе о стручној спреми,

- потврду којом доказује да има најмање пет година радног искуства у просвјети, након стицања више или високе стручне спреме,

-  љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима,

-  увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом на безусловну казну затвора (прибавиће школа службеним путем након извршеног избора по конкурсу),

-  увјерење да се против њега не води кривични поступак,

-  приједлог програма рада директора у наредном четворогодишњем мандату,

-  препоруку ранијег послодавца, односно Наставничког вијећа школе у којој је кандидат запослен,

-  кратку биографију са подацима о кретању у струци и до сада оствареним резултатима у раду,

-  увјерење о држављанству и

-  извод из матичне књиге рођених.

 

3.  Директор школе бира се на период од четири године.

4. Рок за подношење пријаве је 15 дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".

5. Школски одбор ће писменим путем обавијестити све учеснике конкурса о одлуци и именовању директора школе у року од 8 (осам) дана од дана доношења одлуке.

6. Пријаве са потребним документима слати на адресу школе.

 

       Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.

*****************

"ЛЕНА"ДОО БАЊАЛУКА

СЛОБОДАНА КУСТУРИЋА 9

78000 БАЊАЛУКА

КОНКУРС

1. Шивач                                                                   10 извршилаца    (ж)

2. Радник у пилани                                         10 извршилаца    (м)

3. Радник на монтажи намјештаја                   20 извршилаца    (м)

4. Радник на тапацирању намјештаја               20 извршилаца    (м)

Локација на којој ће се обављати послови за које се расписује конкурс је "Лена" д.о.о. Бањалука, Пословна јединица Приједор.

Сви заинтересовани кандидати своје пријаве могу да доставе путем телефона на број 052/ 334-205, као и на mail: [email protected] или лично да се пријаве на адреси Брезичански пут бб - Приједор. Конкурс остаје отворен до попуне радних мјеста.

***********

ОШ "ВУК КАРАЏИЋ" НОVI ГРАД

Иве Андрића бб

79220 Нови Град

                                                         

ИСПРАВКА КОНКУРСА

за попуну упражњених радних мјеста, број: 649-3/16 од 16.9.2016. године

Врши се исправка Јавног конкурса за попуну упражњених радних мјеста, број: 649-3/16 од 16.9.2016. године, објављеног у дневном листу "Глас Српске" од 21.9.2016. године, у дијелу Потребни документи, редни број 4. мијења се и гласи: "4. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно образовном процесу (за радно мјесто под редним бројем 1, 2, 4. и 5).

Исправка се врши због техничке грешке.

У осталом дијелу конкурс остаје непромијењен.

************************

 

           

ЈУ ОШ "ДОСИТЕЈ ОБРАДОVIЋ"

ПЕЋАНИ ББ

79101 ПРИЈЕДОР

КОНКУРС

за избор и пријем наставника

1. Наставник биологије, 1 извршилац на одређено вријеме до повратка раднице са породиљског боловања, са искуством;

 Поред општих услова предвиђених Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи, кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 105. Закона о основном образовању и васпитању, и Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

Општи услови:

-  да је држављанин РС или  БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

-  да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених  или овјереном копијом личне карте,

-  да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

-  да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем (увјерење о неосуђиваности школа ће прибавити службеним путем а прије заснивања радног односа).

Уз потписану пријаву и документацију којом се доказује испуњавање општих услова потребно је доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаним Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи, а она подразумијева:

а) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

            б) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

в)  увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

г) увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

д)  увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

ђ)  увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије борца,

е)  увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

Кандидати су дужни да доставе овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријем у радни однос вршиће се у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи, а на основу листе кандидата утврђене бодовањем по критеријумима прописаним овим правилником.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске". Изабрани кандидат дужан је доставити  љекарско увјерење о здравственој и радној способности (не старије од 6 мјесеци) прије заснивања радног односа.

Пријаве са потребним документима могу се доставити лично у школу или путем поште на адресу школе, са назнаком "за конкурс"

У пријави навести за које радно мјесто кандидат конкурише.

Кандидати који испуњавају услове конкурса, а пријаве су им потпуне и благовремене, биће подвргнути тесту и интервјуу, а исти ће бити обављен у просторијама школе дана 12.10.2016. године у 10 часова те стога кандидати неће бити појединачно обавјештавани о термину истога, а о термину за интервју ће бити обавијештени на тестирању.

Кандидати који се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће бити узете у разматрање.

****************************

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана