JU ZZZ RS - Filijala Prijedor: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 27.04.2016.

JU ZZZRS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 27.04. 2016. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

***************

JU OŠ "PETAR PETROVIĆ NjEGOŠ"

BUSNOVI - PRIJEDOR

KONKURS

za slobodno radno mjesto

1. Psiholog škole - 1 izvršilac, na pola radnog vremena, sa položenim stručnim ispitom, na određeno radno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja.

Na konkurs se mogu prijaviti lica koja ispunjavaju sljedeće uslove:

- da imaju odgovarajući nivo obrazovanja, odnosno odgovarajuću stručnu spremu

- da su državljani RS i BiH

- da su punoljetna

- da su radno sposobna

- da nisu osuđivana pravosnažnom presudom za krivična djela

Uz potpisanu prijavu kandidati su dužni da dostave sljedeću dokumentaciju:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa;

2. Uvjerenje o državljanstvu ,

3. Rodni list ili ovjerenu fotokopiju lične karte,

4. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja;

5. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica

6. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca;

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulih borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca.

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu utvrđenom statusu člana porodice  borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

9. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

10. Ljekarsko uvjerenje koje ne može biti starije od 6 mjeseci dostavlja samo izabrani kandidat, a prije zasnivanja radnog odnosa.

11. Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata pribavlja škola po službenoj dužnosti.

12. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu.

Prijave na konkurs mogu da dostave svi kandidati koji ispunjavaju uslove Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača. 

Testiranje i intervju će se obaviti dana 18.5.2016. godine sa početkom u 10 časova. Testiranje i intervju za navedeno radno mjesto obaviće se u školi u Busnovima, samo za kandidate koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije se neće vraćati kandidatima.

Neblagovremen i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama "Glas Srpske".

Prijave na konkurs možete dostaviti lično u školu ili poslati na adresu škole sa naznakom "Za konkurs".

JU OŠ "VUK KARADžIĆ"

IVE ANDRIĆA BB

79220 NOVI GRAD

        

KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

1. Nastavnik za nastavni predmet matematika na određeno vrijeme – 12 časova  do kraja šk. 2015/16. godine, a najkasnije do 31.8.2016. godine .................................. 1 izvršilac (pripravnik).

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, kandidati moraju ispunjavati i posebne uslove predviđene Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi, kao i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnim školama.

Potrebni dokumenti:

Uz prijavu na konkurs, potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs, kandidati su dužni da dostave originale ili ovjerene kopije sljedećih dokumenata:

1. Diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2. Izvod iz Matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte,

3. Uvjerenje o državljanstvu,

4. Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj, fizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa

5. Uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnos

Kandidati treba da dostave i dokumenta utvrđena Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi na osnovu kojih će se izvršiti bodovanje i rangiranje prijavljenih kandidata:

1. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, a u izuzetnim slučajevima, ukoliko kandidat ne može iz opravdanih razloga pribaviti prethodno navedene dokumente,  prosječna ocjena može se dokazati i ovjerenom fotokopijom indeksa;

2. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica;

3. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije invalida;

4. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca;

Sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa Komisija za izbor obaviće testiranje i intervju dana 11.5.2016. godine (srijeda) u 12 časova u prostorijama Centralne škole na adresi Ive Andrića bb, Novi Grad.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranju i intervju. Za kandidate koji se ne pojave na testiranju ili intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Prijem kandidata u radni odnos vršiće se na osnovu Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u Osnovnoj školi

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.                                          

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja preko Zavoda za zapošljavanje RS u dnevnom listu "Glas Srpske".

Prijave i dokaze o ispunjavanju uslova konkursa dostaviti putem pošte na adresu JU OŠ "Vuk Karadžić" Novi Grad, Ive Andrića bb sa naznakom "Za konkurs za popunu upražnjenog radnog mjesta s naznakom radnog mjesta – NE OTVARATI ".

Neblagovremene i nepotpune prijave kandidata neće se razmatrati.

          

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana