ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 25.11.2015

ЈУ ЗЗЗРС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 25.11. 2015. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net   или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.   

ЈУ СПОМЕН-ПОДРУЧЈЕ ДОЊА ГРАДИНА

79243 ДЕМИРОВАЦ

КОЗАРСКА ДУБИЦА 

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

Радно мјесто: Радник на одржавању простора и машина

Рад на: неодређено вријеме, регија: Козарска Дубица 

Број извршилаца: 2

Поред општих услова, прописаних Законом о раду – Пречишћени текст  кандидати треба да испуњавају услове предвиђене Правилником о систематизацији радних мјеста ЈУ Спомен-подручје Доња Градина.

Општи услови које кандидат треба да испуњава су:

1. да је држављанин РС-БиХ,

2. да је пунољетан,

3. да има општу здравствену способност,

4. да није осуђиван

Посебни услови: - КВ радник (III степен) машинског или сличног смјера,

- положен возачки испит Б категорије

- 6 мјесеци радног искуства у струци
Уз пријаву кандидати треба да доставе овјерене копије сљедећих докумената:
Увјерење о држављанству;
Извод из матичне књиге рођених;
Овјерену фотокопију дипломе о завршеном III степену стручне спреме

Овјерену копију возачке дозволе

- Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца код којег је кандидат био запослен на радном мјесту које одговара стручној спреми која се тражи овим конкурсом. Љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности (не старије од 6 мјесеци) издато од надлежне установе доставиће кандидат који буде одабран по конкурсу, а прије заснивања радног односа; 
Увјерење о неосуђиваности, за кандидата који буде изабран по конкурсу, Установа ће затражити од надлежног Центра јавне безбједности, а прије заснивања радног односа.

Интервју  са кандидатима који испуњавају услове конкурса, обавиће се појединачно по писменом позиву.
Кандидати који се не одазову на интервју у заказаном термину, сматраће се да је одустали. Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања. Пријаву на конкурс и документацију доставити на адресу: ЈУ Спомен-подручје Доња Градина са назнаком "за конкурс".
Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената које се неће враћати кандидатима.
Неблаговремена и непотпуна документација неће се узети у  разматрање.

ЈУ ОШ "ПЕТАР ПЕТРОВИЋ ЊЕГОШ"

БУСНОВИ

79101 ПРИЈЕДОР

КОНКУРС

за слободно радно мјесто

1. Наставника-професора физике - 1 извршилац, са положеним стручним испитом, на 6 часова седмичне норме на неодређено радно вријеме

На конкурс се могу пријавити лица која испуњавају сљедеће услове:

- да имају одговарајући ниво образовања, односно одговарајућу стручну спрему

-  да је држављанин РС и БиХ,

-  да је пунољетан

-  да је радно способан

-  да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела

Уз потписану пријаву кандидати су дужни да доставе сљедећу документацију:

1. овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма,

2. увјерење о држављанству,

3. родни лист или овјерену фотокопију личне карте,

4. додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања;

5. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица

6. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца

7. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулих борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

8. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту утврђеном статусу члана породице борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије бораца.

9. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту утврђеном статусу  ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

10. љекарско увјерење које не може бити старије од 6 мјесеци доставља само изабрани кандидат, а прије заснивања радног односа.

11. увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата прибавља школа по службеној дужности.

12. увјерење о положеном стручном испиту.

Пријаве на конкурс могу доставити сви кандидати који испуњавају услове Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Сл. гласник РС " бр: 102/2014). 

Тестирање и интервју ће се обавити дана 8.12.2015. године са почетком у 10 часова. Тестирање и интервју за наведено радно мјесто обавиће се у школи у Бусновима, само за кандидате који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервју, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије се неће враћати кандидатима. Неблаговремен и непотпуне пријаве неће се узети у разматрање.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

Пријаве на конкурс можете доставити лично у школу или послати на адресу школе, са назнаком "За конкурс".

ЈУ ОШ "КОЗАРАЦ"

Маршала Тита бб

79202 КОЗАРАЦ

Тел/факс: 052/346-042

КОНКУРС

за упражњено радно мјесто

1. Професор разредне наставе - 1 извршилац, на одређено вријеме, односно до повратка радника са боловања, са искуством;

 Поред општих услова предвиђених Законом о раду-Пречишћени текст, кандидати треба да испуњавају посебне услове предвиђене Законом о основном образовању и васпитању, Правилником о стручним профилима и звањима наставника и стручних сарадника у основној школи и Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи.

Уз потписану пријаву кандидати су дужни доставити сљедеће овјерене  фотокопије докумената:

Општи услови:

- да је држављанин РС и БиХ,

- да је пунољетан,

- да је радно способан, што се доказује љекарским увјерењем (не старије од 6 мјесеци), које прилаже кандидат који је изабран по конкурсу а прије заснивања радног односа,

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног или другог насиља над дјететом или малољетним лицем (увјерење о неосуђиваности школа ће службено прибавити од надлежне установе за изабраног кандидата а прије заснивања радног односа),

- кандидати треба да доставе и документа утврђена Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Сл. гл. РС", број 102/14) на основу којег ће се извршити бодовање и рангирање пријављених кандидата:

1. овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

2. увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу, за кандидата за чије се радно мјесто тражи искуство.

3. додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

4. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији,

5. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

6. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

7. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

8. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије бораца,

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса Комисија за избор обавиће тестирање и интервју. Интервју ће се одржати дана 8.12.2015. године (уторак) у 10 часова у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју. За кандидате који се не појаве на тестирању или интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања.

Пријаве са потребном документацијом са назнаком "за конкурс", доставити лично у школу или путем поште на адресу школе.          

Приложени документи уз пријаву неће се враћати кандидатима поштом, а кандидати их могу лично преузети у школи.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

ЈУ ГИМНАЗИЈА "СВЕТИ САВА" ПРИЈЕДОР

          На основу члан  99. Став 3. под к) Закона о средњем образовању и васпитању, члана 21 под тачком к) Статута ЈУ Гимназија "Свети Сава" Приједор, директор Школе доноси:

ОДЛУКУ

Члан 1.

            Поништава се конкурс за радно мјесто професор руског језика. Конкурс се поништава из разлога што се на предметни конкурс нико није јавио.

ЈУ СШЦ "ЂУРО РАДМАНОВИЋ"

Доситеја Обрадовића 4, НОВИ ГРАД;

Тел: 052/752-125;

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

1. На одређено вријеме:

-  Екологија и заштита животне средине - 4 часа теоријске наставе – (одређено до 31.8.2016. године, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у образовању) - 1  извршилац

                                                  

Сви кандидати морају испуњавати опште услове предвиђене Законом о раду као и услове из члана 76. Закона о средњем образовању и васпитању, Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама.

Општи услови

а) да је држављанин РС и БиХ,

б) да је пунољетан,

в) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа, и

г) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Уз пријаву и документацију за опште услове кандидати треба да доставе документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима, и то:

1. овјерену фотокопију дипломе у којој је наведено стручно звање или еквивалент за потребан кадар, према Правилнику о врсти стручне спреме,

2. овјерену фотокопију радне књижице;

3. додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

4. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији;

5. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца; 

6. увјерење о положеном стручном испиту;

7. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

8. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

9. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије борца;

За све кандидате који испуњавају горе наведене услове интервју и тестирање биће одржани дана 10.12.2015. године (четвртак) у 11 часова у просторијама ове Школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

      Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријаве на конкурс слати на адресу школе. На коверти обавезно назначити ПРИЈАВА НА КОНКУРС, а додатне информације могу се добити на број телефона: 052-751-230.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

                                                                            

ЈУ ОШ "ПЕТАР МЕЋАВА"

ВАСЕ ПЕЛАГИЋА 2а

79224 КОСТАЈНИЦА

КОНКУРС

за избор и пријем радника

1. Наставник биологије на одређено вријеме (16 часова седмично) до повратка раднице са породиљског одсуства (са искуством).........................................................................1 извршилац,

2. Наставник математике на одређено вријеме (12 часова седмично) са искуством, до повратка радника са функције в.д. директора.......................................................................................1 извршилац

3. Наставник физике на одређено вријеме са искуством, 8 часова седмично, до повратка радника са функције в.д. директора         .....................................................................................1 извршилац,

4. Наставник физике на неодређено вријеме (4 часа седмично), са искуством.............................................................1 извршилац,

5. Психолог на одређено вријеме (75% норме) до повратка раднице са породиљског одсуства (приправник са искуством)      ......................................................................................1 извршилац,  

6. Наставник за демократију и људска права - 1 извршилац на неодређено вријеме (2 часа седмично), лице са искуством,

7. Библиотекар на одређено вријеме са искуством до 31.12.2015. године...........................1 извршилац.

  Кандидати треба да испуњавају услове прописане Законом о раду-пречишћени текст, чланом 105. и 107. Закона о основном образовању и васпитању и чланом 3. Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

          Потребна документа којим се доказује испуњавање општих услова су:

          1. Увјерење о држављанству,

          2. Извод из матичне књиге рођених или копија личне карте,

          3. Љекарско увјерење да је радно способан, које је издала надлежна здравствена установа, не старије од шест мјесеци (доставиће само онај кандидат који буде први на ранг-листи),

          4. Увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем (увјерење за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа),

          Уз пријаву (потписану од стране кандидата који су пријављени на конкурс са адресом пребивалишта, са кратком биографијом и бројем телефона), кандидати су дужни да доставе документацију на основу које се се доказује испуњеност посебних услова, те документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи и то:

          1) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

          2)  увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу (осим лица под редним бројем:5), а кандидат под редним бројем 7. треба доставити и увјерење о положеном стручном испиту за обављање библиотечке дјелатности,

  3) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

          4) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица (бодује се вријеме чекања на посао у стручној спреми траженој конкурсом),

          5) увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, а исто треба да садржи податке из којих се јасно види: врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног стажа по врстама посла, као и напомену уколико је кандидат радио са непуним радним временом (осим лица под редним бројем: 1),

 6) увјерење општинског/ градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

          7) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

          8) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу бораца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца,

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се тестирање и интервју дана 8.12.2015. године (уторак) у просторијама Школе са почетком у 10 часова, те стога кандидати неће бити појединачно обавјештавани о термину истог. Кандидати који се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене фотокопије свих докумената

и те копије неће бити враћене кандидатима.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

          Пријаве са потребним документима могу се доставити искључиво путем поште на адресу школе, са назнаком "за конкурс".

                           

                             

ЈУ ГИМНАЗИЈА "ПЕТАР КОЧИЋ"

ДОСИТЕЈА ОБРАДОВИЋА 6

79220 НОВИ ГРАД

КОНКУРС

за попуну радног мјеста

1. Професор физичког васпитања, 8 часова - 1 извршилац, приправник, без радног искуства, на одређено радно вријеме;

I Општи услови (на основу Закона којим се уређују радни односи и на основу члана 7 Правилника о процедури и критеријима пријема радника у радни однос у средњој школи,
      А) да је држављанин РС и БиХ,
      Б) да је пунољетан,
      В) да је радно способан, а то се доказује, љекарским увјерењем, које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат, након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа;
      Г) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Увјерење о неосуђиваности Школа прибавља службеним путем за изабраног кандидата, прије заснивања радног односа.

II Посебни услови

Потребно је да кандидати задовољавају услове о стручној спреми предвиђене Правилником о врсти стручне спреме наставника и сарадника у гимназији. Уз пријаву (потписану од стране кандидата) потребно је доставити и документацију предвиђену Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи ("Сл. гл.", број: 102/14) и то:

1. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

2. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;
3. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији; (не старије од 10 /десет/ дана у односу на датум пријаве на конкурс),
4. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,
5. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;
6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко- инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида. 
7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко- инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.
Вријеме и мјесто тестирања и интервјуа са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, те испуњавају услове конкурса:

Тестирање и интервју  ће се обавити 8.12.2015. године, у 10 часова у школи.
Напомена: Кандидати неће бити посебно позивани на тестирање и интервју; ако се кандидати не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

Конкурс је отворен 8 дана од дана јавног објављивања.

Лично потписане пријаве са доказима о испуњавању услова конкурса доставити искључиво у затвореној коверти са назнаком: Комисија за избор са назнаком за које радно мјесто се конкурише, на адресу школе, путем поште.

                                                                             

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана