JU ZZZ RS - Filijala Prijedor: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 24. 01. 2018. godine

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 24.01. 2018. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

************

JU GIMNAZIJA "SVETI SAVA" PRIJEDOR

NIKOLE PAŠIĆA 6

79101 PRIJEDOR

 

KONKURS

za prijem radnika na upražnjeno radno mjesto

1.      Profesor za nastavni predmet sociologije 3 časa, 1 izvršilac na određeno vrijeme, do 31.8.2018. godine,

2.      Profesor za nastavni predmet kultura religija 1 čas, 1 izvršilac na određeno vrijeme do 31.8.2018. godine

3.      Profesor za nastavni predmet hemija, 6 časova, 1 izvršilac na određeno vrijeme do 31.8.2018. godine.

• Za radna mjesta pod rednim brojevima: 1, 2. i 3. se primaju u radni odnos lica bez radnog iskustva (pripravnik).

• Radni odnos se zasniva po okončanju konkursnog postupka.

I Opšti uslovi su:

1) da je državljanin RS ili BiH, a to se dokazuje, uvjerenjem o državljanstvu;

2) da je punoljetan, a to se dokazuje, izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte;

3) da je radno sposoban, a to se dokazuje, ljekarskim uvjerenjem, koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat, nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa;

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti Škola pribavlja službenim putem za izabranog kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa.

II Posebni uslovi u skladu sa članom 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, i članova 2 i 3. Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u gimnaziji kandidati su obavezni dostaviti, ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih (240 ECTS bodova) u kojoj je navedeno stručno zvanje za traženi nastavni predmet ili ekvivalent.

Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs) i dokumentaciju kojom se ispunjavaju opšti i posebni uslovi, potrebno je da kandidati dostave dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 9. Pravilnika i to:

1. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

2. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica, a nakon sticanja stručne spreme tražene konkursom.

Ukoliko dva ili više kandidata imaju jednak broj bodova, prednost će imati onaj kandidat kako je navedeno u članu 26. Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi . U tom smislu potrebno je dostaviti sljedeće:

1. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko- invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

2. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko- invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

3. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko- invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

• Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

• Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, te ispunjavaju uslove konkursa će se obaviti dana, 6.2.2018. godine u prostorijama škole.

- Testiranje kandidata će se obaviti u 10 časova

- Intervju sa kandidatima u 11 časova.

 Prijavljeni kandidati neće se posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

•        Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

•        Konkurs je otvoren 8 dana od dana javnog objavljivanja.

•        Lično potpisane prijave sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova konkursa dostaviti u zatvorenoj koverti. Na koverti obavezno naznačiti: JU Gimnazija "Sveti Sava" Prijedor, Ul. Nikole Pašića br. 6. 79101 Prijedor - Komisiji za izbor (navesti, radno mjesto na koje se konkuriše). Prijave se mogu dostaviti lično na protokol škole ili putem pošte.

********************

JU OŠ "JOVAN CVIJIĆ"

Brezičani

79208 BREZIČANI

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

1. Profesor njemačkog jezika, 1 izvršilac pripravnik na neodređeno vrijeme, 8 časova

1. Uslovi za učešće na konkursu

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu kandidati treba i da ispunjavaju posebne uslove propisane članom 104. i 105. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju

Opšti uslovi:

- da je državljanin BiH i RS,

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost za rad,

- da je stariji od 18 godina.

Posebni uslovi:

- odgovarajući nivo obrazovanja - završen prvi ciklus studijskog programa i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno visoku ili višu stručnu spremu,

- ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima.

2. Potrebna dokumentacija

Kandidati koji se prijavljuju na javni konkurs dužni su uz prijavu dostaviti u originalu ili ovjerenom prepisu (ne starijem od 6 mjeseci) sljedeću dokumentaciju:

- Biografiju,

- Uvjerenje o državljanstvu,

- Izvod iz matične knjige rođenih,

- Dokaz o stečenom stepenu stručne spreme ili ekvivalenta,

- Ljekarsko uvjerenje (prilaže samo onaj kandidat koji bude prvi na rang-listi prije zasnivanja radnog odnosa),

- Druge dokaze o potvrđivanju znanja i sposobnosti, preporuke i slično.

Pored navedene dokumentacije kandidati treba da dostave dokaze propisane Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi i to:

- Potvrdu o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koju vodi Zavod za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen,

- Prosjek ocjena koji je kandidat ostvario tokom studiranja,

- Uvjerenje gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno- otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

Dostavljeni dokazi će se bodovati od strane komisije na način i u skladu sa odredbama Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi.

Uvjerenje da lice nije osuđivano pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora zatražiće škola samo za kandidata koji bude izabran putem konkursa prije zasnivanja radnog odnosa.

3. Rok za učešće na konkursu i način dostavljanja prijave

Prijave se mogu dostaviti lično ili poštom preporučeno na adresu škole sa naznakom Javni konkurs za popunu upražnjenih radnih mjesta (NE OTVARATI).

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnim novinama "Glas Srpske".

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

Kandidati koji budu ispunjavali uslove utvrđene ovim konkursom, dužni su pristupiti intervjuu dana, 2.2.2018. godine, u 10 časova u prostorijama matične škole u Brezičanima, koji će sa kandidatima obaviti Komisija za izbor koja broji tri člana a koja je imenovana od strane direktora.

Dostavljena dokumentacija školi po ovom konkursu se neće vraćati kandidatima, osim na lični zahtjev.

Škola će pismenim putem obavijestiti sve učesnike o ishodu konkursa u roku od osam (8) dana od dana donošenja odluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana