ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 18. 04. 2018. године

ЈУ ЗЗЗ РС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 18.04. 2018. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

**********

**********

                                                                                           

ЈУ ДЈЕЧИЈИ ВРТИЋ "РАДОСТ"

ВУКА КАРАЏИЋА 21

79101 ПРИЈЕДОР

КОНКУРС

за избор и пријем радника

1. Стручни сарадник за васпитно-образовни рад – педагог – 1 извршилац, на одређено вријеме, до повратка радника са функције, најмање три године радног искуства, са положеним стручним испитом.

Поред општих услова предвиђених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 60. и 68. Закона о предшколском васпитању и образовању и чланом 3. став 1. тачка 1.   Правилника о врсти стручне спреме запослених у предшколским установама,

Општи услови које кандидат треба да испуњава:

- да је држављанин РС и Б и Х, а то се доказује увјерењем о држављанству,

- да је пунољетан, а то доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

- да је радно способан, а то доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Посебни услови које кандидат треба да испуњава:

- да има одговарајући ниво образовања - завршен најмање први циклус студијског програма или еквивалент и стекли високо образовање на студијском програму педагогија,

- да има најмање три године радног искуства на пословима педагога,

- да има положен стручни испит за васпитно-образовни рад,

-        да има љекарско увјерење о психичкој и физичкој и здравственој способности за рад са дјецом (прилаже увјерење само изабрани кандидат, приликом заснивања радног односа).

Уз пријаву за конкурс (потписану од стране кандидата који се пријављује на конкурс) и документацију којом се доказује испуњавање општих и посебних услова, потребно је доставити и сљедећу документацију која је прописана чланом 62. став 7. тачка 1. и 2. Закона о предшколском васпитању и образовању:

1. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

2. Увјерење издато од Завода за запошљавање РС, о времену проведеном на евиденцији незапослених лица, након стицања одговарајуће стручне спреме.

3. Увјерење о радном стажу/ искуству издато од ранијег послодавца код којег је кандидат био запослен, (увјерење треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног искуства/стажа по врстама посла).

Кандидати су дужни доставити овјерену фотокопију свих докумената будући да исти неће бити враћене кандидатима.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

Пријаве са потребним документима могу се доставити лично у вртић или путем поште на адресу вртића. Пријаву доставити у затвореној коверти са назнаком "За конкурс".

Кандидати који испуњавају услове конкурса, а пријаве су им потпуне и благовремене, биће подвргнути интервјуу, а исти ће бити обављен у просторијама вртића дана, 3.5.2018. године, у 10.30 часова, с тога кандидати неће бити појединачно обавијештени о термину истог.

Документа која нису трајног карактера (увјерење о држављанству), не могу бити старија од шест мјесеци. Кандидати који се не појаве на интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће бити узете у разматрање.

                                                                                                                                                        

****************

ОКРУЖНИ ПРИВРЕДНИ СУД У ПРИЈЕДОРУ

Ул. Академика Јована Рашковића бр. 6

79 102 Приједор

КОНКУРС

1. Опис радног мјеста

1.1. Дактилограф/судски асистент - 1 (један) извршилац

Радни однос се заснива на неодређено вријеме.

Опис послова: креира документе, евидентира пратеће прилоге и израђује доставнице; врши асистентске послове по диктату судије на рачунару и кроз CMS систем и дактилографске послове по диктату на рачунару; учествује као записничар на рочиштима и расправама; благовремено обезбјеђује канцеларијски материјал; обавља и друге послове по наредби судије и секретара суда.

2. Општи и посебни услови за пријем у радни однос

2.1. Општи услови које кандидат мора испуњавати:

         - да је држављанин РС или БиХ,

         - да је старији од 18 година,

         - да има општу здравствену способност,

         - да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним

за рад у државним институцијама,

         - да се против њега не води кривични поступак.

2.2. Посебни услови које кандидат мора испуњавати:

                   - IV степен стручне спреме, управна, економска школа или гимназија, познавање рада на рачунару, радно искуство од најмање шест мјесеци на истим или сличним пословима.

3. Потребни документи

Уз пријаву на конкурс (која мора да садржи основне контакт податке о кандидату), кандидати су дужни да доставе доказе о испуњавању општих и посебних услова за пријем у радни однос (у оригиналу или овјереној копији, не старије од шест мјесеци), и то:

         - извод из матичне књиге рођених,

         - увјерење о држављанству,

         - увјерење да се против кандидата не води кривични поступак,

         - доказ о траженом радном искуству,

         - доказ о траженом степену образовања,

         - овјерену изјаву да нису осуђивани за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за рад у државним институцијама.

Доказ о здравственој способности доставља изабрани кандидат по окончању конкурса.

За изабраног кандидата, суд ће, по службеној дужности, прибавити увјерење о неосуђиваности.

4. Рок и начин подношења пријаве на конкурс

Пријаве на конкурс са доказима о испуњавању општих и посебних услова и обавезном назнаком "ЗА КОНКУРС" се могу доставити лично на писарницу Окружног привредног суда у Приједору или путем поште, на адресу суда.

Рок за достављање пријаве је 15 (петнаест дана) од дана објављивања јавног конкурса у дневним новинама "Глас Српске".

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Прије доношења одлуке о избору, са кандидатима који буду испуњавали опште и посебне услове из конкурса, обавиће се усмени интервју и/или писмено тестирање, о чему ће кандидати бити благовремено обавијештени поштом или телефоном, те је потребно да у пријави наведу адресу становања и телефонски број.

**********

ЈУ ПОЉОПРИВРЕДНО-ПРЕХРАМБЕНА ШКОЛА

Николе Пашића 4

79101 Приједор

 

КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

1. Секретара школе, дипломирани правник ... 1 извршилац

- на неодређено вријеме

- са положеним стручним испитом у васпитно-образовном процесу,

- са радним искуством на истим или сличним пословима

 Услови за учешће на конкурсу

Поред општих услова предвиђених Законом о раду кандидат треба и да испуњавају посебне услове прописане Законом о средњем образовању.

Општи услови:

- да је држављанин РС или БиХ,

- да је радно способан,

- да је пунољетан

- да није осуђиван

Посебни услови:

- да има завршен први циклус студијског програма у четворогодишњем трајању  са најмање оствареним 240 ECTS бодова у икојој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

- положен стручни испит у васпитно-образовном процесу

Потребна документација

Кандидати уз пријаву на јавни конкурс дужни су доставити овјерене копије свих докумената (не старије од 6 мјесеци) и то:

- Увјерење о држављанству,

- Извод из матичне књиге рођених,

- Љекарско увјерење не старије од шест мјесеци (прилаже само онај кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа),

- Увјерење да лице није осуђивано правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем (школа прибавља службеним путем, а прије заснивања радног односа).

Поред наведене документације кандидати достављају и документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање према одредбама Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи, и то:

- овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, са најмање оствареним 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

- додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена или овјерена фотокопија индекса

- увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу

- увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

- увјерење о радном стажу издато од бившег послодавца

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије борца,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

Достављена документација и други докази ће се бодовати од стране комисије на начин и у складу са одредбама Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи.

Пријаве се могу доставити лично или поштом препоручено на адресу школе  са назнаком конкурс за попуну упражњеног радног мјеста - секретара - (НЕ ОТВАРАТИ).

Рок за подношење пријаве је 8 (осам) дана од дана објављивања конкурса.

Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата неће се узети у разматрање.

Кандидати који испуњавају услове утврђене овим конкурсом, дужни су приступити интервјуу, који ће са кандидатима обавити Комисија за избор која броји три члана.

Интервју са кандидатима ће се одржати дана, 3.5.2018. године, са почетком у 9  часова, у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а ако се не појаве на интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Достављена документација школи по овом конкурсу се неће враћати кандидатима.

Школа ће писменим путем обавијестити све учеснике о исходу конкурса у року од осам (8) дана од дана доношења одлуке.

                            

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана