ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 17.05.2017.

ЈУ ЗЗЗ РС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 17.05. 2017. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

***************

ЈУ ГИМНАЗИЈА "СВЕТИ САВА" ПРИЈЕДОР

НИКОЛЕ ПАШИЋА 6

79101 ПРИЈЕДОР

 КОНКУРС

за пријем радника на упражњено радно мјесто

1. Педагог, 1 извршилац на одређено вријеме до повратка раднице са породиљског одсуства

­ За наведено радно мјесто се прима лице са искуством и положеним стручним испитом за рад у настави.

I Општи услови су:

1) да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству;

2) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте;

3) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем, које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат, након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа;

4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Увјерење о неосуђиваности школа прибавља службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа.

 

II Посебни услови у складу са чланом 75. Закона о средњем образовању и васпитању, и члановима 2. и 3. Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у Гимназији, кандидати су обавезни доставити:

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова и сљедеће стручно звање за:

- дипломирани педагог

- професор педагогије

- професор педагогије и психологије.

 

2. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у настави.

 

Уз потписану пријаву и документацију из члана 7. Правилника потребно је доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова, као и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 9. Правилника.

1. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент.

2. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у настави.

3. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

4. Увјерење издато од Завода за запошљавање на подручју јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен о времену проведеном на евиденцији незапослених лица, а након стицања стручне спреме тражене конкурсом;

5. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца код којег је кандидат био запослен на радном мјесту које одговара стручној спреми која се тражи овим конкурсом. Увјерење треба да садржи податке прописане чланом 19. Правилника о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи;

6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

 

­ Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

­ Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, те испуњавају услове конкурса ће се обавити дана 5.6.2017. године у просторијама школе.

- Тестирање кандидата ће се обавити у 12 часова

- Интервју са кандидатима у 13 часова.

Пријављени кандидати неће се посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

­ Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

­ Конкурс је отворен 8 дана од дана јавног објављивања.

­ Лично потписане пријаве са доказима о испуњавању општих и посебних услова конкурса доставити у затвореној коверти. Пријаве слати на адресу школе, а на коверти обавезно назначити - За Комисију за избор - НЕ ОТВАРАЈ (навести обавезно име и презиме кандидата, адресу становања и контакт телефон). Пријаве се могу доставити лично на протокол школе или путем поште.

***************************

 

ЈУ ГИМНАЗИЈА "ПЕТАР КОЧИЋ"

79220 НОВИ ГРАД

Доситеја Обрадовића 6

Тел./факс: 052/751-172, 751-839

ЈАВНИ КОНКУРС

за избор и именовање директора школе

За директора школе може да буде изабрано лице које испуњава опште и посебне услове.

1. Општи услови су:

- да има општу здравствену способност за рад

- да је старији од 18 година

- да је држављанин РС, БиХ

2. Посебни услови:

а) да има завршен први циклус одговарајућег студијског програма или еквивалент

б) да има најмање пет година радног искуства у васпитно-образовном раду у школи;

в) да није осуђиван правоснажном пресудом на безусловну казну затвора и да се против њега не води кривични поступак

г) да има предложен програм рада и истиче се у реализацији или организацији васпитно-образовног процеса у школи.

Кандидати за избор и именовање директора не могу обављати дужност, активност или бити на положају који доводи до сукоба интереса како је прописано одредбама Закона о спречавању сукоба интереса у органима власти РС, нити могу бити на функцији у политичкој странци - члан 5. Закона о министарским, владиним и другим именовањима РС.

- Уз пријаву на конкурс кандидати треба да доставе овјерене фотокопије или оригинале сљедећих докумената:

- увјерење о држављанству;

- извод из матичне књиге рођених;

- диплома о завршеној стручној спреми;

- доказ о дужини радног искуства у просвјети (најмање пет година),

- љекарско увјерење (доставља кандидат који буде изабран, не старије од 6 мјесеци);

- увјерење да се против њега не води кривични поступак;

- увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом на безусловну казну затвора (затражиће по службеној дужности школа за кандидата који буде изабран путем конкурса, а прије заснивања радног односа);

- приједлог програма рада директора школе.

- Директор школе бира се на период од 4 (четири) године.

Мандат се рачуна од дана ступања на дужност.

Предложени кандидат може да ступи на дужност након што добије сагласност од ресорног министра или након што протекне рок од 30 дана у којем року је министар дужан одлучити о предложеном кандидату.

Одмах на почетку мандата директор ће проћи едукацију по програму који је прописало Министарство просвјете.

- Конкурс је отворен 15 дана од дана објављивања у дневним новинама "Глас Српске".

Сви кандидати ће о одлуци о избору директора школе бити обавијештени писменим путем у року од 8 дана од дана доношења исте.

Пријаве са наведеним документима могу се доставити путем поште на адресу школе. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.

 ********************

ЈУ ОШ "ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ"

БРАНИСЛАВА НУШИЋА 7

79101 ПРИЈЕДОР

КОНКУРС

за избор и пријем стручног сарадника

1. Библиотекар, 1 извршилац на неодређено вријеме, са искуством и са положеним стручним испитом за обављање библиотечке дјелатности;

Поред општих услова предвиђених Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи,  кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 105. и 106. Закона о основном образовању и васпитању, и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

Општи услови које кандидат треба да испуњава:

- да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

- да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

- да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем (увјерење о неосуђиваности школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа).

Посебни услови које кандидат треба да испуњава:

- да има одговарајући ниво образовања - завршен први циклус студијског програма и стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно вишу или високу стручну спрему, сходно члану 5. тачка г) Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача;

- положен стручни испит за обављање библиотечке

дјелатности.

Уз потписану пријаву и документацију којом се доказује испуњавање општих услова потребно је доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаним Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи, а она подразумијева:

а) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

б) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

в) увјерење о положеном стручном испиту за обављање библиотечке дјелатности,

г) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

д) увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

ђ) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

е) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца,

ж) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријем у радни однос вршиће се у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи, а на основу листе кандидата утврђене бодовањем по критеријима прописаним овим правилником.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања. Изабрани кандидат дужан је доставити љекарско увјерење о здравственој и радној способности (не старије од 6 мјесеци) прије заснивања радног односа.

Пријаве са потребним документима могу се доставити лично у школу или путем поште на адресу школе, са назнаком "за конкурс".

Кандидати који испуњавају услове конкурса, а пријаве су им потпуне и благовремене, биће подвргнути тесту и интервјуу, а исти ће бити обављен у просторијама школе дана 30.5.2017. године године у 11 часова, те стога кандидати неће бити појединачно обавјештавани о термину истога, а о термину за интервју ће бити обавијештени на тестирању.

Кандидати који се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће бити узете у разматрање.

******************

ИНДУСТРОПРОЈЕКТ АД ПРИЈЕДОР

ул. Вожда Карађорђа бр. 14

Тел. (052) 232-645 , 234-646

КОНКУРС

за пријем у радни однос на неодређено вријеме

1. Дипломирани инжењер електротехнике (ВСС) ...................................1 извршилац

ВСС (ВII ст. стр. спр.) - завршен електротехнички факултет

Три године радног искуства на пословима израде пројектне документације.

Посједовање лиценце за израду пројектне документације

2. Дипломирани инжењер машинства (ВСС) - термотехничке инсталације ............. 1 извршилац

Три године радног искуства на пословима израде пројектне документације

Посједовање лиценце за израду пројектне документације

3. Дипломирани инжењер грађевине - хидро смјер (ВСС) ................ 1 извршилац

Три године радног искуства на пословима израде пројектне документације

Посједовање лиценце за израду пројектне документације

4. Дипломирани инжењер архитектуре (ВСС) ............................................................1 извршилац

Три године радног искуства на пословима израде урбанистичке документације и пројектовања

Уколико не буде заинтересованих кандидата који испуњавају наведени услов, у обзир долазе и кандидати без радног искуства

Обављање радних задатака је у Приједору ("ИНДУСТРОПРОЈЕКТ" а.д. Приједор)

5. Дипломирани инжењер грађевине - смјер нискоградња (ВСС) ..... 1 извршилац

Три године радног искуства на пословима израде пројектне документације (пројектовање саобраћајница и сл.)

Посједовање лиценце за израду пројектне документације

6. Дипломирани инжењер грађевине - конструктивни смјер (ВСС)..... 1 извршилац

Пет година радног искуства на пословима израде пројектне документације

Посједовање лиценце за израду пројектне документације

Општи услови које кандидати треба да испуњавају

- да је држављанин БиХ,

- да има општу здравствену способност,

- положена Б категорија за управљање моторним возилом,

- познавање рада на рачунару,

- познавање енглеског језика

Посебни услови

Уз пријаву на конкурс треба доставити:

- увјерење о држављанству (не старије од 6 мјесеци) у оригиналу или овјерену фотокопију,

- доказ о школској спреми (диплома о завршеном факултету)

- лиценцу (овјерену фотокопију)

- доказ о радном искуству (овјерену копију радне књижице)

- биографију

- извод из матичне књиге рођених

- доказ о положеној Б категорији

- доказ о здравственој и психофизичкој способности ће бити у обавези доставити само изабрани кандидати

Обављање радних задатака могуће је у канцеларији у Бањалуци за дипл. инж. електротехнике и дипл. инж. машинства.

Рок за подношење пријава за попуну радног мјеста је 15 дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати приликом избора кандидата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана