ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 15.03.2017.

ЈУ ЗЗЗ РС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 15.03. 2017. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

******************

ЈУ СРЕДЊОШКОЛСКИ ЦЕНТАР КОСТАЈНИЦА

ТАВИЈА ББ

79224 КОСТАЈНИЦА

КОНКУРС

за избор и пријем професора

1. Доктор медицине, специјалиста за хигијену, са радним искуством – 8 часова - до 30.6.2017.

2. Дипломирани фармацеут, са радним искуством и положеним стручним испитом – 5 часова – до 30.6.2017.

Поред општих услова, прописаних Законом о раду и посебних услова прописаних Законом о средњем образовању и васпитању кандидат треба да испуњава услове предвиђене Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама и Правилником о измјени Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама.

Општи услови су:

1. Да је држављанин РС и БиХ, што доказују увјерењем о држављанству;

2. Да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте;

3. Да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

4. Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављана дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата Школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Уз пријаву (потписану од стране кандидата) на конкурс кандидати су обавезни доставити осим доказа наведених за опште услове и сљедећу документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 9. Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама:

1. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

2. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

3. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

4. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

5. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

7. Увјерење општинско/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије борца

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

Пријем радника у радни однос извршиће се у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи.

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се 30.3.2017. године са почетком у 10 часова у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервју, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс. Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената не старије од 6 мјесеци и те копије се неће враћати кандидатима.

Пријаве слати на адресу Школе у року од осам дана од дана објављивања огласа са назнаком "за оглас".

*****************

ЈУ СПОМЕН-ПОДРУЧЈЕ "ДОЊА ГРАДИНА"

ДОЊА ГРАДИНА ББ

79243 ДЕМИРОВАЦ

 ОДЛУКА

 о поништењу конкурса

Одлуком директора бр.25-01/17 од 8.3.2017. поништава се конкурс објављен 1.3.2017. у "Гласу Српске" за пријем историчара, због процедуралних грешака.                   

         

**************

ЈУ СШЦ "ЂУРО РАДМАНОВИЋ"

Доситеја Обрадовића 4,

НОВИ ГРАД;

Тел: 052/752-125; Тел/факс:052/751-230;

Е-mail:[email protected]

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

1. На одређено вријеме:

 

1. Демократија и људска права................ 14 часова и Култура религија.........3 часа,

1 извршилац, на одређено вријеме (до повратка радника са функције) са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у образовању.

Сви кандидати морају испуњавати опште услове предвиђене Законом о раду, као и услове из члана 76. Закона о средњем образовању и васпитању, члана 1. Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама и члана 1. Правилника о измјени и допуни правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим стручним школама.

Уз потписану пријаву на расписани конкурс кандидати треба да доставе сљедеће документе о испуњености општих и посебних услова:

Општи услови:

а) да је држављанин РС и БиХ, а то доказује увјерењем о држављанству,

б) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

в) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа, и

г) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Уз пријаву и документацију за опште услове које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања на јавни конкурс, кандидати треба да доставе документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима, и то:

 а) овјерену фотокопију дипломе у којој је наведено стручно звање или еквивалент за потребан кадар, према Правилнику о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама;

 б) овјерену фотокопију радне књижице;

 в) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

г) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији;

д) увјерење о положеном стручном испиту за рад у образовању;

ђ) увјерење издано од ранијег/их послодавца/аца о радном искуству.

За све кандидате који испуњавају горе наведене услове интервју и тестирање биће одржани дана 28.3.2017. године (уторак) у 10 часова у просторијама ове Школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

 Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријаве на конкурс слати на адресу школе. На коверти обавезно назначити ПРИЈАВА НА КОНКУРС (НАВЕСТИ РАДНО МЈЕСТО ЗА КОЈЕ КАНДИДАТ КОНКУРИШЕ) .

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

********************

                    

ЈУ "СРЕДЊОШКОЛСКИ ЦЕНТАР ПРИЈЕДОР" У ПРИЈЕДОРУ

ПРИЈЕДОР

 Директор ЈУ "Средњошколски центар Приједор" у Приједору а на основу члана 99. Закона о средњем образовању и васпитању, те члана 4. став 1. Правилника о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос, те члана 207. Закона о општем управном поступку доноси

 Одлуку о

ПОНИШТЕЊУ ЈАВНОГ КОНКУРСА

објављеног у

дневном листу "Глас Српске" од 11.1.2017. године и исправке од 18.1.2017.

 И то под ставком: 1. Професор стручних предмета медицинске струке за фармацеутске техничаре /без искуства /, на одређено вријеме до повратка радника са трудничког боловања-породиљског боловања пуна норма 20 часова.

 ******************

 ЈУ "СРЕДЊОШКОЛСКИ ЦЕНТАР ПРИЈЕДОР" У ПРИЈЕДОРУ

 Николе Пашића 4

 79101 Приједор

 КОНКУРС

 за пријем радника у радни однос

1. Професор стручних предмета медицинске струке за фармацеутске техничаре, /без искуства / на одређено вријеме до повратка радника са трудничког боловања –породиљског боловања пуна норма 20 часова.

 Поред општих услова прописаних чланом 26. Законом раду кандидати треба и да испуњавају потребне усове прописане Закона о средњем образовању и васпитању и Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама и Правилника о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи.

 Уз потписану пријаву кандидати треба да доставе овјерене копије сљедећих докумената, а у складу са чланом 28. став 1 Закона о раду, те тачком 7. и 8. Правилника о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи.

Општи услови су:

1. Да је држављанин РС или БиХ , а то доказује увјерењем о држављанству .

2. Да је пунољетан а то доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте .

3. Да је радно способан и то се доказује љекарским увјерењем, које не може бити старије од 6 мјесеци а које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа.

4. Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

 Увјерење о неосуђиваности из става 1. тачке 4. овог члана за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа .

Посебни услови:

 1. Кандидат уз потписану пријаву и документацију из општих услова потребно је да достави документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 7. и 8. наведеног правилника.

 

Документација из става 1. овог члана подразумијева:

1. Овјерена фотокопија дипломе о завршеним првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којим је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент. /Под ставком:

 1. Дипломирани фармацеут .

2. Уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством и положеним стручним испитом кандидат је дужан да достави увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу.

3. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања , уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена.

4. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица.

5. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством.

6. Увјерење општинског /градског органа управе надлежног за борачко- инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

7. Увјерење општинског /градског органа управе надлежног за борачку заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Обрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

8. Увјерење општинског /ратног органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије бораца.

 Пријаве се могу доставити лично или поштом препоручено на адресу школе са назнаком Јавни конкурс за попуну упражњених радних мјеста НЕ ОТВАРАТИ.

 Рок подношења пријаве је 8 дана од дана објављивања конкурса.

 Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

 Кандидати који испуњавају услове утврђене овим конкурсом дужни су приступити интервју и тестирању који ће се обавити дана, 27.3.2017. године, у 10 часова.

 Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

 Кандидати су дужни доставити овјерене фотокопије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

***********

ЈУ ОШ "ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ"

Бранислава Нушића 7

79101 ПРИЈЕДОР

КОНКУРС

за избор и пријем наставника и стручног сарадника

1. Наставник математике, 1 извршилац, пуна норма, на одређено вријеме до повратка раднице са породиљског боловања, приправник,

2. Библиотекар, 1 извршилац на неодређено вријеме, са положеним стручним испитом за обављање библиотечке дјелатности;

 Поред општих услова предвиђених Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи, кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 105. и 106. Закона о основном образовању и васпитању, и Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

Општи услови које кандидат треба да испуњава:

-  да је држављанин РС или Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству,

-  да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

-  да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

-  да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем (увјерење о неосуђиваности школа ће прибавити службеним путем а прије заснивања радног односа).

Посебни услови које кандидат треба да испуњава:

-  да има одговарајући ниво образовања – завршен први циклус студијског програма и стручно звање у одређеној области или еквивалент, односну вишу или високу стручну спрему,

-  кандидат под редним бројем 2. сходно члану 5. тачка г) Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача;

Напомена: Приправником се сматра лице које први пут заснива радни однос у занимању за које је стекло одређену врсту и степен стручне спреме, или лице које је радило краће од времена утврђеног за приправнички стаж у траженом степену стручне спреме тј. звању које се тражи конкурсом.

Уз потписану пријаву и документацију којом се доказује испуњавање општих услова потребно је доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаним Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи, а она подразумијева:

а) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

б) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

в) увјерење о положеном стручном испиту (кандидати за радно мјесто библиотекара)

г) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

д) увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

ђ) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

е) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца,

ж) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријем у радни однос вршиће се у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи, а на основу листе кандидата утврђене бодовањем по критеријумима прописаним овим правилником.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске". Изабрани кандидат дужан је доставити љекарско увјерење о здравственој и радној способности (не старије од 6 мјесеци) прије заснивања радног односа.

Пријаве са потребним документима могу се доставити лично у школу или путем поште на адресу школе, са назнаком "за конкурс".

Кандидати који испуњавају услове конкурса, а пријаве су им потпуне и благовремене, биће подвргнути тесту и интервјуу, а исти ће бити обављен у просторијама школе дана 24.3.2017. године године у 12 часова те стога кандидати неће бити појединачно обавјештавани о термину истога, а о термину за интервју ће бити обавијештени на тестирању.

Кандидати који се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс. Неблаговремене и непотпуне пријаве неће бити узете у разматрање.

*******************

 РЕПУБЛИКА СРПСКА

ЈУ МАШИНСКА ШКОЛА

ПРИЈЕДОР

Број:  277    /17

Дана,  14.3.2017. године

 ИСПРАВКА КОНКУРСА

Објављеног дана 8.3.2017. године

 

- Професор физичког васпитања 20 часова.....1 извршилац са искуством и положеним стручним испитом на одређено вријеме до 31.8.2017. године

Тестирање и интервју са кандидатима који испуњавају услове конкурса, обавиће се у понедјељак, 27.3.2017. године у 12 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана