ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 09. 08. 2017.

ЈУ ЗЗЗРС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 09.08. 2017. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

******************

ЈУ СШЦ "НИКОЛА  ТЕСЛА"

КОЗАРСКА ДУБИЦА

Доситејева  бб, 79240  Козарска  Дубица,

тел. ++387 52 416-306, факс: ++387 52 424-370, 

Е-mail: сс34@skolers.org  

 

ЈАВНИ  КОНКУРС

за  попуну упражњеног  радног мјеста

 

1. Професор њемачког језика, 18 часова, на одређено вријеме ради замјене одсутног радника (неплаћено одсуство), а најдуже до 30.6.2018. године,  приправник....................................................................................1 извршилац

 

Сви кандидати  морају испуњавати опште услове предвиђене Законом  о  раду ("Сл. гласник РС", бр.1/16), као и услове из члана 75. Закона  о средњем  образовању и васпитању ("Сл. гласник РС бр.74/08, 106/09, 104/11 и 33/14), Правилника о врсти стручне спреме наставника и сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Сл. гласник РС" бр.29/12, 80/14 и 83/15), Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у гимназији ("Сл. гласник Републике Српске број:34/15).

Пријем кандидата у радни однос вршиће се на основу Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи ("Сл. гласник РС", број 102/14 и 42/16).

Потребна документација

   Уз обавезну потписану пријаву и краћу биографију кандидати треба да  доставе оригинале или  овјерене фотокопије (овјера не смије бити старија од 6 мјесеци)  сљедећих докумената којима се доказује испуњавање општих и посебних услова.

        I   Општи услови се доказују сљедећом документацијом:

1)  Да је држављанин РС – увјерењем о држављанству,

2)  Да је пунољетан – изводом из матичне књиге рођених или овјереном  фотокопијом личне карте,

 3)  Да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психичкој, физичкој и здравственој  способности (не старијим  од 6 мјесеци) издатим од надлежне установе, које ће  доставити кандидат који буде одабран по    конкурсу, а прије заснивања радног односа;  
4) Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дијела против  достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће затражити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

 

 

    II     Посебни услови се доказују документацијом прописаном Законом о средњем образовању и васпитању као и  Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи, а на основу којих ће се извршити бодовање и рангирање пријављених кандидата:

1.  Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању, са најмање остварених 240 ECTS бодова и стручно звање у одређеној области или еквивалент,

 

2. Увјерење издато од Завода за запошљавање на подручју јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен о времену проведеном на евиденцији незапослених лица, а након стицања стручне спреме тражене конкурсом;


3. Увјерење издато од  високошколске установе или додатак дипломи о просјечној оцјени током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена, а у изузетним случајевима, уколико кандидат не може из оправданих разлога прибавити претходно наведена документа, просјечна оцјена се може доказати и овјереном фотокопијом индекса;


4. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску  заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;


5. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску  заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;


6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску  заштиту о утврђеном статусу  борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС  ако се ради о кандидату из категорије борца.

Достављена документација и други докази ће се бодовати од стране Комисије на начин и у складу са одредбама Правилника о критеријумима и процедури  пријема радника у радни однос у средњој школи.

 

 

 

Рок за учешће на конкурсу и начин достављања пријаве

Пријаве се могу доставити   поштом или лично  на следећу адресу школе, са назнаком "за конкурс" и навести радно мјесто на које се конкурише (не отварати).

Рок за подношење пријаве је 8 (осам) дана од дана објављивања конкурса посредством Завода за запошљавање РС.

Неблаговремене и непотпуне пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају услове конкурса  неће се узети у разматрање, већ ће се евидентирати, уз констатацију да пријаве на јавни конкурс нису достављене благовремено и/или да нису потпуне, а након тога Комисија предлаже директору школе доношење закључка којим се пријава одбацује.

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове утврђене овим конкурсом, Комисија за избор обавиће тестирање и интервју дана 21.8.2017. године у 8 часова.

Кандидати се неће посебно позивати на тест и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу у заказаном термину, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Достављена документација школи по овом конкурсу се неће враћати кандидатима.

 Школа ће писменим путем обавијестити све учеснике о исходу конкурса .

             **********************                                                                                          

 

ПРЕДУЗЕЋЕ ЗА МОНТАЖНО ПРОИЗВОДНЕ И УСЛУЖНЕ ДЈЕЛАТНОСТИ "БОСНАМОНТАЖА" АД ПРИЈЕДОР

дана, 2.8.2017. расписује:

КОНКУРС

за  радно мјесто:

1. Електричар на одржавању_________________1 извршилац

Општи услови:

да има општу здравствену способност

да се проти кандидата не води кривични поступак

радно искуство  у струци

Посебни услови:

-  диплома  средње стручне спреме (КВ, ВКВ, ССС) електро смјера

-   копија возачке дозволе  Б категорије  (није услов)

-   увјерење о здравственој способности кандидати ће доставити након пријема

Пријаве на конкурс заједно са доказима и биографијом  могу се доставити на мејл: [email protected], лично или путем поште на адресу "Боснамонтажа" а.д. Приједор, Рудничка бб. 79101 Приједор. Све потребне информације могу се добити путем телефона 052/232-680 сваког радног дана од 8 до 15 часова. Рок за пријављивање кандидата је од дана објављивања до попуне.

             

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана