JU ZZZ RS - Filijala Prijedor: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 04. 10. 2017. godine

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 04.10. 2017. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

********

JU OŠ "PETAR PETROVIĆ NjEGOŠ"

BUSNOVI BB

79101 PRIJEDOR

KONKURS

za slobodna radna mjesta

1. Nastavnik razredne nastave, 1 izvršilac na određeno vrijeme do 31.8.2018. godine, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom u PO Krivaja;

2. Nastavnik razredne nastave, 1 izvršilac, rad u produženom boravku, na određeno vrijeme do 14.6.2018. godine, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom.

Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos

Pored opštih uslova predviđenih Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi, kandidati treba da ispunjavaju i uslove predviđene Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača.

Pravo učešća na konkursu imaju i lica iz člana 104. stav (6) Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju na radna mjesta gdje se traže lica sa radnim iskustvom.

Pravo učešća imaju i lica koja su do stupanja na snagu ovog zakona ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

- da je državljanin RS ili BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

- da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

- da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem (uvjerenje o neosuđivanosti škola će pribaviti službenim putem a prije zasnivanja radnog odnosa).

Uz potpisanu prijavu od strane kandidata na kojoj će obavezno biti naznačena adresa i kontakt telefon i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjavanje opštih uslova potrebno je dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima propisanim Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi, a ona podrazumijeva:

a) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u određenoj oblasti i ostvarenih najmanje 180 ECTS bodova u trajanju od tri godine ili ekvivalent,

b) dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

v) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

g) uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

d) uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu.

đ) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

e) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca,

ž) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

U prijavi navesti na koje radno mjesto kandidat konkuriše po raspisanom konkursu.

Prijem u radni odnos vršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi i u skladu sa  Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, a na osnovu liste kandidata utvrđene bodovanjem po kriterijumima propisanim ovim pravilnikom.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske". Izabrani kandidat dužan je dostaviti ljekarsko uvjerenje o zdravstvenoj i radnoj sposobnosti (ne starije od 6 mjeseci) prije zasnivanja radnog odnosa.

Prijave sa potrebnim dokumentima mogu se dostaviti lično u školu ili putem pošte na adresu škole, sa naznakom "za konkurs".

Intervju sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, a prijave su im potpune i blagovremene, obaviće se u prostorijama škole dana 18.10.2017. godine u 12 časova te stoga kandidati neće biti pojedinačno obavještavani o terminu istoga.

Kandidati koji se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.

*********************

JU OŠ "VUK KARADžIĆ"

UL. VUKA KARADžIĆA

79203 OMARSKA         

KONKURS

za slobodna radna mjesta

1. Nastavnik - profesor razredne nastave - 3 izvršioca - pripravnika na određeno radno vrijeme i to: - 2 izvršioca u PO Gornji Petrov Gaj na određeno radno vrijeme do 31.8.2017. godine.

- 1 izvršilac za rad u produženom boravku – voditelj produženog boravka  na određeno radno vrijeme do 22.6.2018. godine.

2. Nastavnik - profesor fizike – 1 izvršilac na 4 časa sedmične norme na određeno radno vrijeme do 31.8.2018. godine.

Na konkurs se mogu prijaviti lica koja ispunjavaju sljedeće uslove:

- da imaju odgovarajući nivo obrazovanja, odnosno odgovarajuću stručnu spremu

- da je državljanin RS i BiH

- da je punoljetan

- da je radno sposoban

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela

Svi kandidati koji su ispunjavali uslove za navedena radna mjesta prije stupanja na snagu novog Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju imaju pravo prijave na konkurs kao i kandidati koji ispunjavaju posebne uslove propisane članom 104. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.   

Uz potpisanu prijavu kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju:

1. ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa;

2. uvjerenje o državljanstvu,

3. rodni list ili ovjerenu fotokopiju lične karte,

4. dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja;

5. uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za lica koja se nalaze na toj evidenciji

6. ljekarsko uvjerenje koje ne može biti starije od 6 mjeseci dostavlja samo izabrani kandidat, a prije zasnivanja radnog odnosa.

7. uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata pribavlja škola po službenoj dužnosti.

8. uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca ukoliko kandidat ima radnog iskustva.

9. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rada RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije  borca;

10. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rada RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

Prijave na konkurs mogu dostaviti svi kandidati koji ispunjavaju uslove Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača.  Intervju će se obaviti 18.10.2017. godine, u 12 časova, samo za kandidate koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ako se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije se neće vraćati kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama "Glas Srpske".

Prijave na konkurs možete dostaviti lično u školu ili poslati na adresu škole.                                                                                                  

*************

JU OŠ "VUK STEFANOVIĆ KARADžIĆ"

KOZARSKA DUBICA

Đakona Avakuma 15

Tel: 052 /418-960

Faks: 052/418-961

E-mail: os032@skolers.org

KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

1. Nastavnik matematike, bez iskustva - pripravnik, puna norma časova, na određeno vrijeme......................................................................................1 izvršilac;

2. Nastavnik srpskog jezika i književnosti, bez iskustva - pripravnik, 13 časova sedmično, na određeno vrijeme ............................................................1 izvršilac;

3. Nastavnik geografije, sa iskustvom i položenim stručnim ispitom za rad u vaspitno-obrazovnom procesu, 4 časa sedmično, na određeno vrijeme, do povratka radnika sa bolovanja ...............................................................1 izvršilac.

Opšti i posebni uslovi koje treba da ispunjavaju kandidati predviđeni su Zakonom o radu, Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi. U pogledu stručne spreme potrebno je da kandidati ispune uslove utvrđene Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi.

Opšti uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju:

1. da je državljanin RS, odnosno BiH, što se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2. da je punoljetan, što se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih, ili ovjerenom kopijom lične karte,

3. da je radno sposoban, što se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od 6 mjeseci, a koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

4. da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, što se dokazuje uvjerenjem o neosuđivanosti, koje će škola pribaviti službenim putem za izabranog kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uz potpisanu prijavu, sa kontakt telefonom i adresom, kandidati treba da dostave i dokumenta predviđena Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi na osnovu kojih će se izvršiti bodovanje i prijem u radni odnos:

1. ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;

2. dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje nadležne ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

3. uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu (samo za nastavnika geografije),

4. uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica, za lica koja se nalaze na toj evidenciji;

5. uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca koje treba da sadrži podatke iz kojih se jasno vidi: vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla;

6. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

7. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

8. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

Pravo učešća na ovom konkursu imaju i lica iz člana 104. stav 6) Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, odnosno lica koja su stekla radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci ukoliko ispunjavaju ostale uslove propisane ovim zakonom, kao i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu ovog zakona (20.5.2017. god.) ispunjavala uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih traženih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Intervju za kandidate koji ispunjavaju uslove konkursa i koji su dostavili blagovremene i potpune prijave održaće se dana, 13.10.2017. godine (petak),  u 9 časova u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na zakazani intervju.

Za kandidate koji se ne pojave na zakazanom intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs. Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja konkursa posredstvom Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske.

Prijave i dokaze o ispunjenosti uslova konkursa dostaviti putem pošte na adresu škole, sa naznakom "Za konkurs".

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

             ***************

JU ELEKTROTEHNIČKA ŠKOLA PRIJEDOR

  NIKOLE PAŠIĆA 4

  79102 PRIJEDOR                                                                      

JAVNI KONKURS

za izbor i imenovanje direktora

JU Elektrotehničke škole Prijedor

          Za direktora škole može da bude izabrano lice koje, pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, ispunjava i posebne uslove propisane članom 96. stav 2. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju i to:

1. da ima završen prvi ciklus studijskog programa, stečen nakon četiri godine studija ili ekvivalent,

2. da ima najmanje pet godina radnog iskustva u vaspitno-obrazovnom radu u školi,

3.       da nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora,

4.       da ima predložen program rada i ističe se svojim radom i sposobnostima za organizovanje vaspitno-obrazovnog procesa u školi,

5.       da ispunjava uslove za radno mjesto nastavnika i stručnog saradnika u JU Elektrotehnička škola Prijedor.

          Uz prijavu na konkurs kandidati su dužni dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova:

1. uvjerenje o državljanstvu,

2. izvod iz matične knjige rođenih,

3. ovjerenu fotokopiju lične karte,

4. ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima (ne starije od šest mjeseci)

5. uvjerenje da kandidat nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora,

6. diplomu o završenom školovanju,

7. uvjerenje o radnom iskustvu u vaspitno-obrazovnom radu u školi,

8. prijedlog programa rada direktora u narednom četvorogodišnjem mandatu,

9. kratku biografiju s podacima o kretanju u struci i do sada ostvarenim rezultatima rada.

          Svi dokumenti se dostavljaju u originalu ili ovjerenoj kopiji.

          Pored opštih i posebnih uslova, za direktora ne može biti izabrano lice na koje se odnosi član IX stav 1. Ustava Bosne i Hercegovine

          Direktor škole imenuje se na period o četiri godine.

          Konkurs ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama.

                   Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova konkursa dostaviti u zatvorenoj koverti, lično ili putem pošte na adresu škole sa naznakom: "Konkurs za izbor i imenovanje direktora škole".

          Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

*******************

JU UGOSTITELjSKO-EKONOMSKA ŠKOLA

Vuka Karadžića, 16

79101 PRIJEDOR

KONKURS

za prijem radnika u radni odnos

1.       Profesor engleskog jezika, 1 izvršilac, 8 časova, do povratka radnice sa porodiljskog bolovanja, do 22.6.2018. godine, sa iskustvom – položen stručni ispit za rad u vaspitno-obrazovnom procesu.

Pored uslova propisanih članom 26. Zakona o radu kandidati treba da ispunjavaju uslove predviđene Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama.

Uz potpisanu prijavu kandidati treba da dostave ovjerene kopije sljedećih dokumenata, a u skladu sa članom 28. stav 1. Zakona o radu, te članom 7. i 8. Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi:

- Uvjerenje o državljanstvu;

- Izvod iz matične knjige rođenih;

- Ovjerenu fotokopiju diplome u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti;

- Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

- Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica, a nakon sticanja stručne spreme tražene konkursom;

- Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca kod kojeg je kandidat bio zaposlen na radnom mjestu koje odgovara stručnoj spremi koja se traži ovim konkursom. Uvjerenje treba da sadrži podatke propisane članom 19. Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi;

- Uvjerenje izdato od visokoškolske ustanove ili dodatak diplomi o prosječnoj ocjeni tokom studiranja;

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za  boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za  boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za  boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije borca;

- Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti (ne starije od 6 mjeseci) za rad sa učenicima izdato od nadležne ustanove dostaviće kandidat koji bude odabran po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa; 

- Uvjerenje o neosuđivanosti, za kandidata koji bude izabran po konkursu, Škola će zatražiti od nadležnog Centra javne bezbjednosti, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se 16.10.2017. godine u 10 časova, u prostorijama Škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju i ukoliko se ne pojave u zakazanom terminu, smatraće se da su odustali.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Prijavu na konkurs i dokumentaciju dostaviti na adresu škole, sa naznakom "za konkurs".

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata koje se neće vraćati kandidatima.

Neblagovremena i nepotpuna dokumentacija neće se uzeti u razmatranje.

**********

OPŠTINA NOVI GRAD

NAČELNIK OPŠTINE

                                                     

JAVNI KONKURS

za prijem službenika u radni odnos na neodređeno vrijeme u

Opštinsku upravu opštine Novi Grad

I - Raspisuje se javni konkurs za prijem službenika u radni odnos na neodređeno vrijeme u Opštinsku upravu opštine Novi Grad:

1. Samostalni stručni saradnik za administrativno-tehničke poslove...................1 izvršilac

II - Opšti uslovi:

1. da je državljanin RS, odnosno BiH,

2. da je stariji od 18 godina,

3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

4. da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u opštinskoj upravi jedinice lokalne samouprave,

5. da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kom nivou vlasti u BiH tri godine prije objavljivanja javnog konkursa,

6.       da nije u sukobu interesa, odnosno da ne obavlja dužnost koja je nespojiva sa dužnošću službenika u opštinskoj upravi.

III – Posebni uslovi:

I-1: VSS – diplomirani informatičar ili prvi ciklus studija diplomirani informatičar sa najmanje 240 ECTS bodova; položen stručni ispit za rad u opštinskoj upravi i najmanje jedna godina radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

IV - Opis poslova:

Službenik obavlja poslove i radne zadatke u skladu sa Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Opštinskoj  upravi opštine Novi Grad (član 76. tačka 8.2).

V - Potrebna dokumenta:

Kandidat je dužan priložiti:

- prijavu na propisanom obrascu (obrazac broj 1. dostupan na internet stranici Ministarstva uprave i lokalne samouprave RS),

- izvod iz matične knjige rođenih,

- uvjerenje o državljanstvu ne starije od šest mjeseci,

- ovjerenu kopiju diplome o stručnoj spremi,

- dokaz o radnom iskustvu,

- dokaz o položenom stručnom ispitu za rad u organima uprave,

- dokaz da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak,

- dokaz o neosuđivanosti.

VI - Dokaz o zdravstvenoj sposobnosti dostaviće samo izabrani kandidat, prije zasnivanja radnog odnosa.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom se mogu dostaviti lično ili putem pošte na adresu: Opština Novi Grad, Načelnik opštine, ulica Petra Kočića br. 2, 79220 Novi Grad sa naznakom: "Za javni konkurs za prijem službenika u radni odnos na neodređeno vrijeme".

Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objavljivanja konkursa u "Službenom glasniku Republike Srpske".

 Konkurs će biti objavljen  u "Službenom glasniku RS",  "Glasu Srpske",  na internet stranici opštine Novi Grad njnjnj.opstina-novigrad.com i oglasnoj tabli opštine Novi Grad.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Svi kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa biće pozvani na intervju. O vremenu i mjestu provođenju intervjua kandidati će biti blagovremeno obaviješteni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana