ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Источно Сатајево: Оглашава слободна радна мјеста на дан 29.03.2017.

ЈУ ЗЗЗ РС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 29.03. 2017. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

************

ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА

ЗАВОД ЗА ФОРЕНЗИЧКУ ПСИХИЈАТРИЈУ СОКОЛАЦ

Подроманија бб

 ПОНИШТЕЊЕ ЈАВНОГ КОНКУРСА

За пријем у радни однос на неодређено вријеме у ЈЗУ Завод за форензичку психијатрију Соколац од 6.10.2016. године и дијела јавног конкурса за пријам у радни однос на           неодређено и одређено вријеме од 13.7.2016. године

Поништава се јавни конкурс за пријем у радни однос на неодређено вријеме у ЈЗУ Завод за форензичку психијатрију Соколац, који је објављен у дневном листу "Глас Српске" од 26.10.2016. године.

Поништава се дио јавни конкурс за пријем у радни однос на неодређено и одређено вријеме у ЈЗУ Завод за форензичку психијатрију Соколац , који је објављен у дневном листу "Глас Српске" од 13.7.2016. године, у дијелу који се односи на попуну радног мјеста под редним бројем 8. Дипломирани психолог.

*************

ЈУ ОШ "СОКОЛАЦ"

Ул. Омладинска бр.2

СОКОЛАЦ

       

ПОНОВЉЕНИ КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

1. Рачуновођа, на одређено вријеме, до повратка раднице са породиљског одсуства, пуно радно вријеме – 1 извршилац са искуством који има одговарајућу лиценцу у складу са законом који уређује област рачуноводства.

   

Општи услови:

1. Да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству.

2. Да је пунољетан а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте.

3. Да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем, које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа.

4. Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем прије заснивања радног односа.

Поред општих услова предвиђених Законом кандидати треба да испуњавају и посебне услове у складу са чланом 105. Закона о основном образовању и васпитању.

Уз потписану пријаву и документацију о испуњености општих услова потребно је доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање:

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма. Послове рачуновође школе може обављати лице са завршеним првим циклусом студијског програма у области финансија и рачуноводства или еквивалент – економски факултет.

2. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена.

3. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица.

4. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца које треба да садржи податке из којих се види врста посла, степен стручне спреме и дужина радног стажа.

5.  Одговарајућа лиценца у складу са законом који уређује област рачуноводства.

6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

7.  Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Интервју са кандидатима који испуњавају услове ће се обавити дана 10. априла 2017. године са почетком у 11 часова у просторијама Школе. Кандидати се неће посебно позивати на интервју. Кандидати који се не појаве на интервју назначеног дана сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни да доставе овјерене копије свих докумената лично или путем поште на адресу и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити узете у разматрање.

 ********************

УНИВЕРЗИТЕТ У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ

КОНКУРС

 

Организациона јединица: Филозофски факултет Пале

Катедра за географију

  1. За избор у звање ванредног професора за ужу научну област Физичка географија и ужу област образовања Физичка географија (предмети: Математичка географија, Климатологија, Глобалне климатске промјене и Основи педологије са биогеографијом).............................................................................1 извршилац

Студијски програм за германистику

  1. За избор у звање асистента за ужу научну област Специфични језици и ужу област образовања Германистика – Њемачки језик и лингвистика (предмети: Савремени њемачки језик 1, Савремени њемачки језик 2, Савремени њемачки језик 3, Савремени њемачки језик 4, Савремени њемачки језик 5, Савремени њемачки језик 6, Савремени њемачки језик 7, Савремени њемачки језик 8, Увод у германистичку лингвистику и Творба ријечи њемачког језика).......1 извршилац

 

Алексе Шантића бб, 71 420 Пале

Организациона јединица: Машински факултет Источно Сарајево

1. За избор у звање редовног професора за ужу научну област Примијењена механика и ужу област образовања Примијењена механика (предмети: Механика 2, Механика 3, Механика 4, Бука и вибрација, Мехатроника, Методологија научно истраживачког рада, Индустријски роботи).......................... 1 извршилац

Вука Караџића 30, 71 123 Источно Сарајево

Организациона јединица: Електротехнички факултет Источно Сарајево

  1. За избор у звање редовног професора за ужу научну област Рачунарске науке и ужу област образовања Софтверско инжењерство (предмети: Информатика, Основи рачунарске технике, Увод у програмирање) на 50% радног времена  ...............................................................................................................1 извршилац

 

Вука Краџића 30, 71 123 Источно Сарајево

Организациона јединица: Саобраћајни факултет Добој

 

1. За избор у звање ванредног професора за ужу научну област Транспортно инжењерство и ужу област образовања Друмски саобраћај и транспорт (предмети: Едукација за саобраћај и Безбједност за саобраћај).......1 извршилац

 

2. За избор у звање ванредног професора за ужу научну област Информационе науке (друштвени аспекти) и ужу област образовања Информационе науке-друштвени аспект (предмети: Интернет маркетинг и Електронско пословање)............................................................................................1 извршилац

 

3. За избор у звање вишег асистента за ужу научну област Општа психологија и ужу област образовања Општа психологија (предмети: Саобраћајна психологија)..........................................................................................1 извршилац

Војводе Мишића 52, 74 000 Добој

Кандидати морају да испуњавају опште и посебне услове предвиђене Законом о раду и услове утврђене чл. 77, 78. и 87. Закона о високом образовању.

 

Уз пријаву на конкурс кандидати прилажу:

- овјерене копије диплома о стеченој високој спреми и магистратури, односно доказ о завршеном другом циклусу студија (за избор у  звање вишег асистента) и овјерену копију докторске дипломе (за избор у наставна звања),

- извод из матичне књиге рођених,

- доказ о избору у звање (ако је раније биран),

- кратку биографију и библиографију као и доказе о испуњености услова за избор у  звање у које се бира у складу са члановима 77, 78. и 87. Закона о високом образовању, као и по  један примјерак свега наведеног у библиографији.

Са кандидатима који су поднијели уредне, потпуне и благовремене пријаве на конкурс биће обављен интервју.

Пријаве се подносе у року од 15 дана од дана објављивања конкурса на адресе организационих јединица.

       Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

**************

"FRATELLO TRADE" АД БАЊАЛУКА

 

На основу указане потребе за попуном радних мјеста предузеће "FRATELLO TRADE" АД, Рамићи бб Бањалука, оглашава

 
ОГЛАС

                        За попуну радног мјеста и пријем у радни однос на одређено вријеме

1. Радно мјесто:

- Комерцијалиста - возач достављач - 1 извршилац,

- Мјесто рада ПЈ Источно Сарајево,

- Пријем у радни однос на одређено вријеме

- Пуно радно вријеме

2. Општи услови које кандидат мора испуњавати:

      - ССС – IV  или  III степен,

      - Да је држављанин Републике Српске,

     - Да има стално пребивалиште на територији Републике Српске, Источно Сарајево,

     - Да није кажњаван,

     - Да је здрав и способан за рад на наведеном радном мјесту.

3. Посебни услови:

- Искуство на сличним пословима,

- Возачка дозвола, најмање "Б" категорије.

4. Оглас остаје отворен до попуне наведеног радног мјеста, заинтересовани кандидати могу доставити кратку биографију и контакт податке путем е-mailа [email protected], контакт телефон: 057/318-834.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана