JU ZZZ RS - Filijala Istočno Sarajevo: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 24. 01. 2018. godine

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 24.01. 2018. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

************

JU OŠ "JOVAN DUČIĆ" ČAJNIČE

Igumana Vasilija bb Čajniče

tel-faks 058/315-156; tel 058 310-020; 058/310-021;                             

e-mail os[email protected]

raspisuje

KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

1. Nastavnik/ profesor  razredne nastave u centralnoj školi na određeno radno vrijeme do povratka  radnice sa porodiljskog bolovanja, sa radnim  iskustvom i položenim stručnim ispitom.

Radnik stupa na  rad danom potpisivanja ugovora o radu na određeno radno vrijeme.

Prijavljeni kandidati treba da, osim uslova utvrđenih Zakonom o radu, a u  skladu sa   članom 104. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, imaju:

       a) završen prvi ciklus studijskog programa za slobodno radno mjesto i ostvarenih najmanje 180 ECTS bodova u trajanju od  tri godine ili ekvivalent;

       b)  položen stručni ispit za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

       v) ljekarsko uvjerenje, od nadležne zdravstvene ustanove, o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti  za rad sa učenicima.

Pravo učešća na konkursu imaju i kandidati koji su stekli radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci, ukoliko ispunjavaju ostale uslove propisane Zakonom.

Pravo učešća na konkursu imaju i kandidati koji su, po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 44/17), ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Rad u školi ne može obavljati lice koje je pravosnažnom presudom osuđivano za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, zloupotrebe opojnih sredstava, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.                   

Kandidati treba da ispunjavaju i uslove, iz člana 2. Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15), odnosno da im je u diplomi naveden stručni profil, propisan za radno mjesto na koje konkurišu.

  

Uz prijavu na konkurs (sa biografijom), potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje, kandidati obavezno dostavljaju ovjerene fotokopije dokumenata, kojima dokazuju ispunjenost opštih uslova, i to:

1. Diplome o završenom obrazovanju (diploma mora biti priznata ukoliko nije stečena: na teritoriji SFRJ do 6. aprila 1992. godine, BiH i Republici Srbiji);

2. Uvjerenja o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

3. Izvoda iz MK rođenih ili lične karte;

4. Uvjerenja o državljanstvu;

5. Ljekarskog uvjerenja o psihofizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti za rad sa

učenicima koje ne može biti starije od šest (6) mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon završenog izbora  po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa;

Uvjerenje o neosuđivanosti, za izabranog kandidata, Škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

U prijavi na konkurs kandidati obavezno treba da navedu tačne adrese stanovanja i brojeve kontakt telefona (po mogućnosti brojeve mobilnih telefona).

U skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 102/14 i 45/16) biće vršeno bodovanje kandidata, po već utvrđenim kriterijumima.

Ukoliko ispunjava opšte uslove, u radni odnos biće primljen kandidat koji ostvari najveći broj bodova, a po kriterijumima utvrđenim gore pomenutim Pravilnikom.

Kandidati treba da dostave ovjerene fotokopije dokumenata kojima dokazuju ispunjenost posebnih uslova koji se boduju, i to:

       1. Za prosječnu ocjenu tokom studiranja - dokument u formi dodatka diplomi koji

sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili u formi uvjerenja visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja;

       2. Za vrijeme provedeno na evidenciji nezaposlenih lica -  dokument u formi

uvjerenja izdatog od Zavoda za zapošljavanje za područje jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen (računa se ukupno vrijeme  čekanja na posao u stručnoj spremi zatraženoj konkursom, zaključno sa danom izdavanja uvjerenja o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica);

       3. Dužina radnog staža – dokument  u formi uvjerenja o radnom stažu, izdatog od

ranijeg poslodavca, koje sadrži podatke iz kojih se jasno vidi:

              - vrsta posla;

              - stepen stručne spreme i

              - dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla

Intervju sa  kandidatima,  koji dostave potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se u prostorijama škole dana, 5.2.2018. godine, sa početkom u 11 časova.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, pa ako se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.   

Konkurs  ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Dokumentacija poslata uz prijavu na konkurs se ne vraća.

Prijave na konkurs dostaviti na adresu škole, Igumana Vasilija bb

73 280 Čajniče, preporučeno ili direktno u školu.

******************

PREDŠKOLSKA USTANOVA

DJEČIJI  VRTIĆ "PATRIJARH PAVLE"

ISTOČNO NOVO SARAJEVO

 raspisuje

JAVNI KONKURS

za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme

                    

 I -  Konkurs se raspisuje za popunu radnog mjesta u Predškolskoj ustanovi Dječiji  vrtić  "Patrijarh Pavle" Istočno Novo Sarajevo na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci i to:

1. Stručni saradnik za ekonomske poslove - pripravnik - 1  izvršilac

II - Opšti uslovi

Kandidat mora ispunjavati sljedeće opšte uslove:

1. Da je državljani Republike Srpske, odnosno BiH,

2. Da je stariji od 18 godina,

3. Da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

4. Da nije otpuštan  iz državne službe na bilo kom nivou vlasti BiH (bilo na nivou države ili entiteta) kao rezultat disciplinske mjere, u periodu od tri godine prije dana objavljivanja konkursa,

5.  Da nije osuđivan  za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci za krivično djelo koja ih čine nepodobnim za obavljanje poslova u Dječijem vrtiću,

6.  Da se protiv njega ne vodi krivični postupak,

III - Posebni uslovi

   Kandidat  mora  ispunjavati sljedeće posebne uslove:     

- VSS –  diplomirani ekonomista  -  završen  prvi ciklus  studija ili ekvivalent studijskog programa  u oblasti finansija i računovodstva

IV - Potrebna dokumentacija:

       Uz prijavu na konkurs, koja treba da sadrži kratku biografiju, kandidati su dužni priložiti sljedeće ovjerene kopije dokaza o ispunjavanju opštih i posebnih uslova konkursa:

• Uvjerenje o državljanstvu,

• Izvod iz matične knjige rođenih,

• Za dokaze iz tačke II podtačke 4. i 5. opštih uslova, kandidati dostavljaju ovjerenu

           pisanu izjavu, kao i izjavu o nepostojanju sukoba interesa,

• Uvjerenje da se protiv njih ne vodi krivični postupak,

• Diplomu o završenom obrazovanju,

      Svi kandidati koji budu ispunjavali opšte i posebne uslove iz ovog konkursa biće pozvani na intervju, a o čemu će biti blagovremeno obaviješteni

       Kandidati koji bude primljeni, prije zasnivanja radnog odnosa dužni su dostaviti uvjerenje o neosuđivanosti i uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti.

V - Rok za podnošenje prijava:

      Rok za podnošenje prijava na konkurs je 8 (osam) dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu "Glas Srpske", posredstvom Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske.

     Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

     O rezultatima konkursa kandidati će biti pismeno obaviješteni.

     Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom  mogu se dostaviti lično ili putem pošte, na adresu: PU Dječiji vrtić "Patrijarh Pavle" Istočno Novo Sarajevo, Zmaj Jovina bb, 71123 Istočno Novo Sarajevo, sa nazivom "Komisija za sprovođenje postupka prijema radnika u PU Dječiji vrtić  "Patrijarh Pavle" Istočno Novo Sarajevo.

*********

           

           

JU SŠC "IVO ANDRIĆ"

Višegrad, Ul. Kralja Petra I  br.16.

www.ssvisgrad.com, [email protected],

tel.+387(0)58630250, faks 630-481,

sekretar 630-470, računovodstvo 630-480 

PONIŠTAVA SE DIO KONKURSA

za prijem radnika na određeno vrijeme pod rednim brojem 1.

Profesor matematike, 1 izvršilac sa iskustvom , 18 časova – do povratka radnice sa porodiljskog odsustva, koji je objavljen u listu "Glas Srpske"  dana 10.1.2018. godine.

************

                                                                          

UNIVERZITET U ISTOČNOM SARAJEVU

 objavljuje

PONIŠTENjE KONKURSA

Poništava se konkurs objavljen u dnevnom listu "Glas Srpske" dana, 5.7.2017. godine u dijelu koji se odnosi na izbor nastavnika za užu naučnu oblast Umjetnost (stvaralaštvo - svi oblici stvaralaštva) i užu oblast obrazovanja Teorijsko umjetnička oblast (predmeti: Metodika nastave likovne kulture i Dječije stvaralaštvo) na Pedagoškom fakultetu Bijeljina.

           

**********

********************

JU DJEČIJI VRTIĆ "ČIKA JOVA ZMAJ"

BIJELjINA

Donosi

ODLUKU

o poništenju javnog oglasa

Član 1.

Poništava se Javni oglas za prijem 2 (dva) vaspitača, na određeno vrijeme, na pola radnog vremena, objavljen u dnevnim novinama "Glas Srpske" dana 10.1.2018. godine.

Član 2.

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja i biće objavljena u dnevnim novinama "Glas Srpske" i na sajtu Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske.

JU OŠ "SVETI SAVA"

Svetog Save br. 26, 76300 Bijeljina

raspisuje:

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

        

1. Nastavnik matematike, puna norma, s radnim iskustvom, na neodređeno vrijeme – 1 izvršilac,

2. Nastavnik tehničkog obrazovanja, 14 časova sedmično neposrednog vaspitno-obrazovnog rada, pripravnik, na neodređeno vrijeme - 1 izvršilac i

3. Nastavnik islamske vjeronauke, 4 časa sedmično neposrednog vaspitno-obrazovnog rada, pripravnik, na određeno vrijeme, do povratka radnice sa bolovanja - 1 izvršilac.

(1) Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

1) da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2) da je punoljetan, što se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte,

3) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa, i

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela, što se dokazuje uvjerenjem o neosuđivanosti koje će škola pribaviti službenim putem za izabranog kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa.

(2) Uz potpisanu prijavu, pored navedenog, kandidat je dužan dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje, i to:

1) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u određenoj oblasti i ostvarenih najmanje 180 ECTS bodova ili ekvivalent, odnosno odgovarajuća stručna sprema u skladu sa članom 3. Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15), 

- Pravo učešća imaju i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o

osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 44/17), ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme,

2) uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu za

radno mjesto nastavnika matematike, (pravo učešća na konkursu imaju i lica koja su stekla radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci),

3) dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja,

ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

4) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji  nezaposlenih lica,

5) uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, koje treba da sadrži podatke iz kojih se vidi: vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla,

6) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

7) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

8) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

        

Dana 6.2.2018. godine u 9 časova u prostorijama JU Osnovne škole "Sveti Sava", ulica Svetog Save 26, Bijeljina, obaviće se intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno, koji ispunjavaju uslove konkursa.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ako se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Prijave dostavljati lično ili putem pošte na adresu: JU Osnovna škola "Sveti Sava" ulica Svetog Save 26, Bijeljina, 76300.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana